Το μήνυμα των εκλογών

Posted: 15 Μάϊος, 2012 in Αγορά-εμπόριο, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Πόντος, Πατριωτισμός, Πολιτική
Ἐτικέττες:

Δυστυχώς το μήνυμα των εκλογών δεν το έλαβε κανένας. Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές και συγκεκριμένο και αυτό έχει να κάνει με την αναζήτησιν της ιστορικής αληθείας.

Και ποια είναι αυτή η ιστορική αλήθεια;

Ότι ένα έθνος αυτοκρατορικό μέχρι πριν από 90 χρόνια, έχει συρρικνωθεί μέσα σε μια μικρή γεωγραφικώς επιφάνεια, αυτήν που σήμερα ονομάζουμε Ελλάδα, και έχει κυριευθεί από ηλίθια και ανθελληνικά πάθη και ιδεολογήματα.
ΝΑΙ  αυτοκρατορικό, διότι μπορεί την εξουσία να την είχε ο σουλτάνος  στις αρχές του 20ου αιώνα όμως την πραγματική εξουσία την είχαν οι Έλληνες. Μίαν αυτοκρατορίαν εν αναμονῄ επανακάμψεως.
Μην μας γελάει η ύπαρξις της Υψηλής Πύλης του Σουλτάνου. Η οικονομία της ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου αλλά και του Ευξείνου Πόντου στις αρχές του αιώνος ήταν Ελληνική και όχι Οθωμανική. Αυτή λοιπόν η αυτοκρατορία γκρεμίστηκε με συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Σε αυτές τις εκλογές δεν συγκρούστηκαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυτή. Εδώ συγκρούστηκε δια των εκλογών η παγκόσμιος οικονομική ιστορία. Δεν είναι τυχαία η Ελλάς, ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει. Είναι ο ομφαλός της γης. 

Στην κάλπη συγκρούστηκε το αγαπημένο και χαϊδεμένο παιδί της Ελληνικής μεταπολιτεύσεως, ο δήθεν ηρωικός και δήθεν πατριωτικός κομμουνισμός και τα ψευδοπροοδευτικά του παράγωγα, με την αποκρυφθείσα ιστορική αληθείαν. Ότι δηλαδή ο κομμουνισμός (άλλως σοσιαλιστικός διεθνισμός ή κοινωνισμός ή άλλως επικαλυπτόμενος) ουδέποτε ήταν φιλελληνικός αλλά είναι ένα εκ των βασικών εργαλείων του μεγάλου κεφαλαίου για την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομικής Αυτοκρατορίας.

Από την κάλπη όμως προέκυψε ένα ακόμη εργαλείο της Ελληνικής καταστροφής. Ο οργανωμένος αντικομουνισμός άλλως εθνικοσοσιαλισμός ή αλλιώς Ναζισμός. Ποτέ να μην ξεχνάμε ότι η πρώτη εφαρμογή του ναζισμού δεν έγινε στην Γερμανία αλλά σε αυτό το κατασκευασμένο πράγμα που σήμερα καλούμε Τουρκία. Ο Γαζή Μουσταφά Κεμάλ πασά ήταν ο πρώτος ναζιστής, δασκαλεμένος από τους Γερμανούς (;) ανθέλληνες του Λίμαν Φον Σάντερς.

Ποτέ μην ξεχνάμε ότι οι δήθεν δηλωμένοι αντιναζιστές είναι θερμοί υποστηρικτές του ναζιστικού Κεμαλισμού. 

Το μήνυμα δηλαδή των εκλογών είναι ότι πατήθηκαν πάλι τα γνωστά κουμπάκια.

Το μήνυμα των εκλογών προέρχεται από την επί δεκαετίες απόκρυψη της ιστορικής αληθείας από τον Ελληνικό λαό, στο βωμό της εθνικής συμφιλιώσεως την οποία ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με την νομιμοποίησι του Κ.Κ.Ε. και συνέχισε ο Ανδρέας Παπανδρέου με το χάιδεμα των κομμουνιστών και την απόδοσιν συντάξεων εθνικής αντιστάσεως σε όσους φόρεσαν το σήμα του ΔΣΕ, καταστρέφοντας παραλλήλως τα αρχεία ενοχοποιήσεως συγκεκριμένων προσώπων και ιδεολογιών.
Ουσιαστικώς όμως τότε ο Α. Παπανδρέου υπέγραψε την διαιώνιση της αντιπαλότητος και επένδυσε πολιτικά σε αυτήν, κάτι που αργά η γρήγορα θα έφερνε την οργή. Και η οργή έσκασε στις ημέρες μας με την είσοδο στην βουλή της Χρυσής Αυγής.

Το βασικότερο πρόβλημα των ημερών μας ξεκινάει από την παιδεία και την άρνησι του συστήματος στην διεύρυνσιν της κριτικής ικανότητος των ελληνοπαίδων. Έχουμε μάθει να δεχόμαστε αμάσητες ‘πνευματικές’ τροφές χωρίς να είμαστε αρκούντως ευφυείς να αναλύουμε την πληροφορία.

Οι Έλληνες έχουν εκπαιδευτεί για να γίνουν έθνος ηλιθίων, αρνουμένων να διερευνήσουν την αλήθεια και αποδεχομένων της ανιστορίτου πραγματικότητος ότι δήθεν η Ελλάς είναι ψωροκώσταινα.

Το μήνυμα των εκλογών δεν είναι μόνον εκλογικό, είναι ΚΑΙ ιστορικό

Μας έχουν λ.χ. πει ότι η στήριξις των μπολσεβίκων στον Κεμάλ κατά την Μικρασιατική εκστρατεία ήταν δήθεν αντίποινο για την αποστολή των Ελληνικών στρατευμάτων στην Ουκρανία επί Ελευθερίου Βενιζέλου, και εμείς τρώμε το παραμύθι σαν χαλβάδες. Ότι δηλαδή κοτζάμ μποσλεβικικό κράτος το οποίο μόλις το το 1920, δηλαδή πάνω που το σοβιετικό καθεστώς προσπαθούσε να σταθεροποιηθεί και που είχε ακόμη πολλούς εσωτερικούς εχθρούς, έστειλε βοήθεια στον Κεμάλ για να καψωνάρει τους Έλληνες που έστειλαν μια μικρή βοήθεια στις συμμαχικές δυνάμεις της ΑΝΤΑΝΤ, για να σώσουν από τον κομμουνισμό έναν λαό που αποδεδειγμένα δεν ήθελε να γίνει κομμουνιστικός. Διότι ο Ουκρανικός λαός ΟΥΔΕΠΟΤΕ θέλησε να ενταχθεί στον κομμουνιστικό σύμπλεγμα (μπλοκ).
Και πού παρακαλώ έστειλαν στρατεύματα οι μπολσεβίκοι; Στην Αθήνα;
ΌΧΙ. Στρατεύματα έστειλε στον ουδέτερο Πόντο.

Από μικρός δεν μπορούσαν να καταλάβω το γιατί ο Βενιζέλος ουσιαστικώς ποτέ δεν βοήθησε τον Πόντο και γιατί οι περισσότεροι πόντιοι ήταν Βενιζελικοί. Αυτό ομολογώ ότι δεν μπορούσαν να το χωνέψω. Σήμερον λοιπόν υποψιάζομαι ότι ο Βενιζέλος γνώριζε τι είναι ο κομμουνισμός και προσπάθησε να κρατήσει τον Πόντο ουδέτερο, ίσως για να τον προστατέψει. Επομένως ο Βενιζέλος όχι μόνον καλώς έστειλε την αποστολή στην Ουκρανία αλλά έπρεπε να στείλει ακόμη περισσότερα στρατεύματα.

Μας είπαν ότι οι μπολσεβίκοι εκδικήθηκαν τους Έλληνες βοηθώντας τον Κεμάλ στον Πόντο. Μα υποτίθεται -κατά τους διεθνιστάς – ότι δεν υπάρχει ελληνικό έθνος. Εάν ήταν έτσι, τι δουλειά είχε μια εκδίκηση κατά των Ελλήνων στον Πόντο; Τους Έλληνες εκδικήθηκαν ή τους Ποντίους (ένα άλλο έθνος κατά τους διεθνιστάς) οι οποίοι ήταν ουδέτεροι στην Μικρασιατική εκστρατεία και δεν είχαν καμία συμμετοχή στην αποστολή της Ουκρανίας;
Ο Πόντος δεν έστειλε αποστολή στην Ουκρανία.

Κοινώς, για να τα πούμε τα πράγματα έξω από τα δόντια, μας λένε  μ α λ α κ ί ε ς.
Η εξόντωσις των Ελλήνων του Πόντου ήταν στόχος
και μάλιστα τριπλός. Στόχος του Κεμάλ μέσα στα πλαίσια της εθνοκαθάρσεως, στόχος των Εβραίων της καταρρεούσης Οθωμανικής αυτοκρατορίας αφού οι Έλληνες ήλεγχαν το εμπόριο και στόχος των μπολσεβίκων για να μην υπάρχει εμπορική και εθνική δύναμις στην περιοχή. Όλα τα άλλα περί αποστολής στην Ουκρανία είναι τρίχες κατσαρές και προπαγανδιστικές βλακείες. Ακόμη και εάν η κυβέρνησις του Ελευθερίου Βενιζέλου δεν έστελνε βοήθεια στους Ουκρανούς, πάλι οι μπολσεβίκοι τα ίδια θα έκαναν.

Αρκεί να δούμε την γεωγραφική θέση της Ουκρανίας η οποία βρίσκεται στα βόρεια παράλια του Ευξείνου Πόντου. Ουσιαστικά δηλαδή οι μπολσεβίκοι δεν ήθελαν να αφήσουν τον Εύξεινο Πόντο σε καμία μεγάλη οικονομική δύναμη όπως ήταν ο Ελληνικός κόσμος. Γιατί εάν άφηναν τον Πόντο στο εμπορικό δαιμόνιο των ποντίων, θα κινδύνευε αυτός να κατακτήσει εμπορικά τα παράλια της Ουκρανίας και να σπάσει την εμπορική απομόνωση που ήθελαν να επιβάλουν οι μπολσεβίκοι στην περιοχή.
Αντίστοιχος αφελληνισμός του πρώην σοβιετικού Πόντου έγινε και στις ημέρες μας.

Τι σχέση έχουν αυτά με τις εκλογές;

Η αλήθεια έχει ένα κουσούρι. Δεν κρύβεται. Ακόμη και μετά από μια μακροχρόνια υποβολή σε ένα προπαγανδιστικό σύστημα, όπως το νεοελληνικό, η αλήθεια είναι μια φαγούρα που σε τρώει και σε ωθεί να την ανακαλύψεις. Και το μεταπολιτευτικό Ελληνικό κράτος είναι σταλινοκεντρικό το οποίο απαγορεύει την σκέψη, την δημιουργία, την ανάπτυξη και επιβάλει το ψεύδος και την οσφιοκαμψία

Και τι έχει κάνει το Ελληνικό παρακράτος για να αποτρέψει την αναζήτηση της αληθείας; Έχει επιτρέψει μέσα στο Ελληνικό κοσμικό κράτος να λειτουργούν παρακρατικές οργανώσεις σταλινικού τύπου. Έχει δηλαδή φοβηθεί να ξεσκεπάσει την αλήθεια και νόμιζε τόσα χρόνια ότι θα μπορούσε το πρόβλημα να το έχει σκεπασμένο κάτω από ένα χαλί.

Αυτά όμως τα ψεύδη τροφοδότησαν και το αντικομμουνιστικό πρακράτος. Είναι αλήθεια η πρώτη φορά στην ιστορία μας που οργανώνεται και κομμουνισμός και αντικομμουνισμός στην Ελλάδα;
Πῶς μας κυβέρνησαν οι Γερμανοί στα χρόνια της κατοχής; Απελευθέρωσαν τους ηγέτες του ΚΚΕ στην Ελλάδα (τους επέτρεψαν δηλαδή να οργανωθούν) και στην συνέχεια οργάνωσαν τα τάγματα ασφαλείας, για να κυνηγήσουν αυτούς που οι ίδιοι οι Γερμανοί απελευθέρωσανΕπένδυσαν δηλαδή στον κοινωνικό αυτοματισμό, επένδυσαν στα μίση και τα ανθρώπινα ένστικτα προκειμένου να γίνει το πατιρντί.

Τόσο ο κομμουνισμός όσο και ο ναζισμός είναι συστήματα μη Ελληνικά. Για την ακρίβεια είναι Ελληνοκτόνα. Με αυτό το δίπολο χάσαμε (προσωρινῶς) την Μικρά Ασία, με αυτό το δίπολο έγινε ο εμφύλιος πόλεμος και αυτό το δίπολο ξαναβλέπουμε στις ημέρες μας. Εγώ ομολογώ ότι ψήφισα Χ.Α. στις εκλογές αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την πραγματικότητα.

Εμφύλιος πόλεμος
Οι Γερμανοί (αλλά και οι Άγγλοι, μην τους ξεχνάμε αυτούς, Γερμανοί είναι και οι Άγγλοι) αφού έστησαν το παιχνίδι του μίσους, δεν είχαν παρά να περιμένουν.
Έριξαν την μαγιά μέσα το γάλα και περίμεναν αυτό να γίνει γιαούρτι.

Και το γιαούρτι έγινε. Οργανωμένες μικρές αρχικά ομάδες κομμουνιστών άρχισαν να σπέρνουν το μίσος και την καχυποψία στον φοβισμένο και πεινασμένο Ελληνικό λαό και οι πρώτοι ταγματασφαλίτες εστάλησαν για να κυνηγήσουν τους κομμουνιστές που οι ίδιοι οι Γερμανοί απελευθέρωσαν.

Ποια ήταν η σύνθεσις του πληθυσμού κατά την κατοχή;
• Οι Έλληνες της παλαιάς Ελλάδος ήταν όλοι διχασμένοι σε Βενιζελικούς και Βασιλικούς. Και όταν μιλάμε για διχασμό δεν αναφερόμαστε σε διχασμό ιδεολογικό. Χάθηκαν ζωές άρα υπήρχε μίσος. Εάν σε αυτό συνυπολογίσουμε την Μικρασιατική καταστροφή και την δίκη των εξ, τότε μιλάμε για ένα εκρηκτικό μείγμα, ικανό να καταστρέψει τα πάντα από μόνο του.
• Πρόσφυγες από Πόντο και Μικρά Ασία εκ των οποίων άλλοι ενσωματώθηκαν στον παλαιοελλαδικό εθνικό διχασμό και άλλοι υπήρξαν φορείς ενός νέου διχασμού προερχομένου από τον ανατολικό Ελληνισμό. Θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας αλλά και αντικομμουνιστές λόγω της απώλειας της πατρίδας των.

Αυτά όμως τα γνώριζαν οι Γερμανοί όπως τα γνωρίζουν και σήμερα. Γνωρίζουν ότι είμαστε ένα έθνος διχασμένο και πληγωμένο σε ένα κράτος γεμάτο από Αλβανούς (μην τους υποτιμάμε, περιμένουν πως και πως να επαναλάβουν το σενάριο του Κοσσόβου) και Ισλαμιστές. Και οι ανθελληνικές δυνάμεις ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ στο μπάχαλο, όχι απλώς καρτερικά αλλά μας οδηγούν στο χάος με σχέδιο.

Το μήνυμα λοιπόν των εκλογών είναι ότι είμαστε έτοιμοι να πέσουμε στην παγίδα. Είμαστε έτοιμοι να συρρικνωθούμε για άλλη μία φορά στην πολύπαθη αλλά και ένδοξη ιστορία μας. Ιστορία που όμοια της δεν έχει αθροιστικά όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα και ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει. Εμείς είμαστε ο ομφαλός της γης, είτε αρέσει στους ψευδοπροοδευτικούς είτε δεν τους αρέσει.

ΌΜΩΣ, δεν πρέπει πλέον να αντιδρούμε με αυτοματισμούς. Οι εκλογές μας έδωσαν το μήνυμα ότι για ακόμη μια φορά πέφτουμε στην παγίδα των αυτοματισμών. ΟΧΙ, δεν χρειάζεται να ψηφίζουμε αυτό το οποίο μας έχουν υποδείξει ως αντίδοτο σε αυτό που μας δηλητηριάζει. Αυτό που χρειάζεται είναι μυαλό.

Το μήνυμα των εκλογών δεν είναι: βρείτε τα μεταξύ σας. ΌΧΙ.

Το μήνυμα των εκλογών είναι: Η Ελλάς πρέπει να ανακαλύψει έναν νέο δρόμο, έξω από τους προβλεπομένους αυτοματισμούς. Το μήνυμα των εκλογών είναι ΚΑΙ εθνική υπερηφάνεια ΚΑΙ πατριωτισμός ΚΑΙ κοινωνική δικαιοσύνη ΚΑΙ οικονομικός φιλελευθερισμός ΚΑΙ αυτονομία ΚΑΙ

Το μήνυμα των εκλογών είναι η απηγορευμένη λέξις με τρία γράμματα.

Όμως υπάρχει και ένα άλλο μήνυμα. Να τελειώνουμε επιτέλους με τα στερεότυπα.
Η Ελλάς πρέπει να γίνει Ιμπεριαλιστική δύναμις. Όχι στατρωτικώς αλλά οικονομικώς.
Όπως δεν γίνεται να επανακρατικοποιήσουμε τα πάντα, έτσι ΚΑΙ δεν μπορούμε να ξεπουλήσουμε τα πάντα.
Και πως θα σώσουμε λ.χ. τον ΟΣΕ; Ξεπουλώντας τον;
Να κοροϊδευτούμε ότι ο ΟΣΕ, ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στην Ελλάδα μετά την ΔΕΗ είναι ζημιογόνος;
ΌΧΙ. Αγοράζοντας ίσως ΚΑΙ τα τρένα των Σκοπίων.
Θα τους αγοράσουμε για να μην μας αγοράσουν.
Το όπλο της Ελλάδος σήμερα είναι ότι είμαστε αυτό που πάντα ήμασταν. Το πανευρωπαϊκό διαμετακομιστικό κέντρο. Είμαστε αυτοί που ενώνουμε την παραγωγική Κίνα με την καταναλωτική Ευρώπη. Δεν γίνεται να παραδώσουμε στους Κινέζους και την παραγωγή (που έχουν) και τις μεταφορές (που δεν έχουν).
Μα είναι δυνατόν να είμαστε τόσο βλάκες;
Το υπερχιλιετές Βυζάντιο ήλεγχε τον δρόμο του μεταξιού και εμείς θέλουμε να τον ξεπουλήσουμε;
Ας κατασκευάζουν οι Κινέζοι μπρελοκάκια και ας τα πουλάμε ΕΜΕΙΣ. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε ΚΑΙ την παραγωγή ΚΑΙ την διανομή ΚΑΙ την πώληση.
Εκείνοι την παραγωγή ΕΜΕΙΣ την υπεραξία.
Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι η εσωστρέφεια σκοτώνει. Δεν πρέπει να γεμίσουν τα Ελληνικά λιμάνια (και τα Ιταλικά και τα Γαλλικά) από Κινέζους εργάτες αλλά τα Κινέζικα από Έλληνες και Ιταλούς και Γάλλους.
Δεν γίνεται ένας ιστορικά εμπορικός λαός να κινδυνεύει να γίνει Αλβανία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μήνυμα των εκλογών ήταν
 σάλπισμα για οικονομική επίθεση σε όλα τα μέτωπα.

Πρέπει να τελειώνουμε με την δαιμονοποίησιν του επεκτατισμού. Ο επεκτατισμός είναι φυσικό φαινόμενο.
Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι όσο συρρικνωνόμαστε τόσο θα τρώμε τις σάρκες μας και τα τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
Δεν είναι δυνατόν λ.χ. να δίνουμε στους Κινέζους τα Ελληνικά αλλά και τα Ευρωπαϊκά λιμάνια. Η λύση είναι να αγοράσουν οι Ελληνικές και Μεσογειακές χώρες τα λιμάνια της Κίνας. Το αντίστροφο δηλαδή από αυτό που γίνεται. 
Όχι συρρίκνωση αλλά επέκταση. 

Το μήνυμα των εκλογών είναι όχι στον κρατισμό όχι όμως ΚΑΙ στον νεοφιλελευθερισμό.
Το μήνυμα των εκλογών ήταν γραμμένο στον Ιερόν (και όχι απλώς αρχαίον) Ναόν των Δελφών.
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ. 

Οικονομική επίθεσις χρειάζεται και όχι οικονομική κλάψα.
Αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών και πρέπει να το καταλάβουμε για να οργανώσουμε την επίθεση μας ΚΑΙ με κοινωνική δικαιοσύνη ΚΑΙ με εθνικό κράτος ΚΑΙ με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά ΚΑΙ με διαφύλαξιν της ιστορικής μας συνεχείας.
Και επίσης το μήνυμα των εκλογών είναι: Κόψτε την μονοδιάστατη μπουρδολογία. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες αλλά η Ελλάς ανήκει ΚΑΙ στην δύση ΚΑΙ στην ανατολή ΚΑΙ στον βορά ΚΑΙ στον νότο, αφού είναι ο Ομφαλός της Γης. 

Το μήνυμα επίσης των εκλογών είναι ότι η κατάθλιψις είναι μεταδοτική και πρέπει να απαλλαγούμε από τους μανιοκαταθλιπτικούς πολιτικούς και δημοσιογράφους που διοχετεύουν θλίψη στους Έλληνες.

Το μήνυμα των εκλογών είναι ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ.
Να τελειώνουμε επιτέλους με τις ολοκληρωτικές βλακείες αλλά και την διεθνιστική ιδεοληψία. Να κλείσουμε τον Χίτλερ αλλά ΚΑΙ τον Στάλιν ΚΑΙ τον Κεμάλ ΚΑΙ τον Κίσινγκερ ΚΑΙ τον Τσαουσέσκου μια και για πάντα στο μπουντρούμι. Να δούμε τον εαυτό μας που έχουμε καταντήσει φοβικοί από την υπερβολική δόση ΠΑΣΟΚισμού ΚΑΙ να ξεχυθούμε για να κατακτήσουμε ξανά την ιστορία διότι όποτε κλειστήκαμε στο καβούκι μας, μικρύναμε.

σχόλια
  1. Ὁ/ἡ Αθανασια γράφει:

    Με μπερδεψατε.Ευκολονοητα τα οσα γραφετε,ανεξηγητες για το κοινο μου μυαλο, η εστω αντιφατικες οι πραξεις σας!Ανθελληνικα τα ακραια κομματα,ψηφισατε ομως Χρυση Αυγη.Ωστε αποφασισατε για σας οτι αυτη ειναι η απαντηση και η ελπιδα για την Πατριδα μας.(παιζοντας-κατα τα λεγομενα σας-το παιχνιδι των Γερμανων!!!).Μαλιστα..

    • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

      Δεν έχεις άδικο στο σκεπτικό σου. Γιαυτό κάνω την αυτοκριτική ότι πατήθηκαν πάλι τα γνωστά κουμπάκια. Το θέμα είναι ότι πλέον όλο μας το πολιτικό σύστημα είναι γεμάτο κουμπάκια.

      Θυμίζει σκηνή κινηματογραφικής ταινίας κατά την οποία πρέπει να κόψεις το σωστό μεταξύ δέσμης δεκάδων καλώδιο για να μην γίνει έκρηξις βόμβας, για την οποία δεν έχεις ιδέα του πως λειτουργεί. Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιο είναι το σωστό καλώδιο.

Σχολιάστε