Λευκός καπνός

Posted: 10 Νοέμβριος, 2011 in Πατριωτισμός, Πολιτισμός, Σκέψεις

Τόση ξενομανία πια που ομοιάζει με ξενοδουλεία. Ούτε καν κάτι ελληνικό δεν μπορούν να βρουν να πουν αυτοί οι δημοσιοκάφροι.

Άγλωσσοι, αμόρφωτοι, αμετροεπείς σε όλα τους και πολύ καλοί αντιγραφείς.  Ένας τους δίνει το σύνθημα και ακολουθούν όλοι μαζί σε έναν αγώνα δρόμου για το ποίος θα προλάβει να πει την μεγαλύτερη βλακεία.

Ο λευκός καπνός βγαίνει από το Βατικανό όταν το κονκλάβιο εκλέξει νέο Πάπα. Τώρα τι σχέση έχουν αυτά με την Ελληνικήν ιστορίαν και ήθη, ο θεός και η ψυχή τους.

Αλλά τι περιμένεις από κάφρους δημοσιογραφίσκους που ομιλούν τόσο απαξιωτικά για το Βυζάντιο (Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, Ρωμανία και στην ουσία Ελληνική αυτοκρατορία μετά από κάποιο σημείο) , με την υπερχιλιετή του ιστορία;

Στο Βυζάντιο μπορεί μεν σε κάποιες στιγμές να έλαβαν χώρα δολοπλοκίες γνωστές ως Βυζαντινισμοί ΟΜΩΣ ουδέποτε υπήρξε μεσαίων όπως αυτός υπήρξε στην παπική δύση. Το Βυζάντιο μπορεί μεν να ήταν μία θεοκρατούμενη μοναρχική αυτοκρατορία, όμως στα μοναστήρια του αντιγράφονταν από τους μοναχούς αρχαιοελληνικά κείμενα, την εποχή που ο παπισμός έκαιγε ανθρώπους για ψύλλου πήδημα.

Καλά λοιπόν θα κάνουν οι αμόρφωτοι δημοσιογραφίσκοι να περιορίζονται στον ρόλο τους, στα βαρβαρικά τους «ρεπορτάζ» (αναφορές) και να πάψουν να σκέπτονται. Δεν είναι ικανοί όχι μόνον να σκέπτονται αλλά ούτε καν να ομιλούν, ούτε καν να τονίζουν ή να συντάσσουν ορθώς τις λέξεις.

Λευκός καπνός λοιπόν ούτε βγήκε ποτέ από Ελληνικό κέντρο εξουσίας ούτε και πρόκειται να βγει ούτε έχουμε διάθεση να μαζευόμαστε κατά εκατομμύρια παρατηρώντας επί ημέρες μια καμινάδα. Εμείς με τον παπισμό ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουμε, ούτε και θέλουμε να αποκτήσουμε, ούτε με λευκούς καπνούς ούτε με φωτοστέφανα δαχτυλιδωτά όπως αυτά γνωστής διαφημίσεως.

Μόνον μία σχέσιν επιθυμούμε να έχομε με το Βατικανό. Να μας επιστέψει … ή καλύτερα να επιστρέψει στην χώρα που γεννήθηκαν, όλα τα χειρόγραφα που έχει στις βιβλιοθήκες του και όλα τα Ελληνικά αγάλματα που κοσμούν το ίδιο και την δήθεν αιώνια πόλιν της Ρώμης, τα οποία εκλάπησαν κατά την άλωσιν της Πόλεως το 1204.

______________________________________________

Προσθήκη:

Μετά από σχόλιο του otter, αναρτώ τα σύμβολα που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΔΗ.ΣΥ. του κόμματος δηλαδή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εικόνα α'

Εικόνα β'

Εικόνα γ'

Εντυπωσιακή είναι η επιλογή της ονομασίας του μπάνερ της εικόνας β΄από το ΔΗΣΥ, το όνομα του είναι http://www.dimsim.gr/files/resized/banner_kommatoskulo_300x160$.png

Κομματόσκυλο!!! Απίστευτη ομολογία!!!!

Εάν η εικόνα α’ θυμίζει την ακόλουθη, ίσως να είναι απλή σύμπτωσις…ίσως πάλι όχι.

σχόλια
  1. Ὁ/ἡ otter γράφει:

    Στράβωνα,

    Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με το σκεπτικό σου. Οι δημοσιοκάφροι όπως λες ακούν το σύνθημα και το παπαγαλίζουν. Τα κέντρα εξουσίας όμως, πάντοτε μα πάντοτε υποδηλώνουν τις προθέσεις τους, συνήθως με υποσυνείδητα μηνύματα.

    Η κυρία Μπακογιάννη μπορεί να λέει διάφορα πράγματα για την καταγωγή της και την ιδεολογία της, όμως όλως περιέργως το σήμα του κόμματός της έχει χρώματα τα οποία θεωρούνται ιερά από συγκεριμένη θρησκεία, όπως και απολύτως συμπτωματικώς από ένα δέντρο το οποίο μοιάζει πολύ με το δέντρο της ζωής, επίσης θεωρούμενο ως ιερό από συγκεκριμένη θρησκεία (βέβαια κατά την ίδια η επιλογή των χρωμάτων ήταν τυχαία και το δέντρο ουδεμία σχέση έχει με το δέντρο της ζωής, αλλά είναι μία ελιά, ανεξάρτητα από το ότι καμία σχέση δεν έχει η τελευταία με το απεικονιζόμενο δέντρο εμφανισιακά).

    Αυτό που θέλω να πω είναι πως, όπως λένε και οι Αγγλομαθείς/ Αμερικανοτραφείς, ο διάολος είναι στις λεπτομέρειες. Για λύσε μου την κάτωθι πράξη λοιπόν:

    α) Ο λευκός καπνός πράγματι εμφανίζεται μετά την εκλογή καινούργιου Πάπα (να σημειώσουμε εδώ βέβαια πως ο Πάπας δεν εκλέγεται από τον λαό αλλά από τους Καρδινάλιους).
    β) Ο Πάπας είναι αλάθητος.
    γ) Ο Πάπας ουδεμία σχέση έχει με την Ελλάδα, τα ήθη και τα έθιμά της, αλλά με την Δύση.
    δ) Ο Πάπας της Ρώμης πριν από λίγες ημέρες μίλησε για την ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    ε) Ο Πάπας μας είναι μέλος της Τριμερούς επιτροπής.

    • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

      Αγαπητέ otter δεν μπορώ να εντοπίσω την διαφωνία που επικαλείσαι.

      Εκτός εάν υπονοείς ότι οι δημοσιοκάφροι ενεργούν κατόπιν εντολών και μας περνάν υποσυνειδήτως την αίσθησιν του παγκοσμιοποιημένου δούλου, αυτού δηλαδή που υπακούει στον αλάθητο Πάπα της τρίτης Ρώμης (τίτλο που διεκδίκησε και η Ρωσία).

      Εάν δηλαδή η διαφωνία μας έγκειται στο γεγονός ότι δεν ενεργούν από βλακεία αλλά από σκοπιμότητα, κάτι με ο οποίο δεν διαφωνώ καθόλου. Απλώς δεν το αναφέρω γιατί κάτι πρέπει να σκεφτεί ο έρμος ο αναγνώστης.

      Η ουσία είναι ότι η – κατά κάποιους πολιτισμένη – δύσις, μας πολιορκεί πνευματικώς εδώ και αιώνες, και φυσικά δεν τελείωσε αυτή η πολιορκία αλλά συνεχίζεται και εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία, από τις ταινίες, τις διαφημίσεις μέχρι τους δημοσιοκάφρους.
      Και όταν μιλάμε για (Γερμανικό ουσιαστικώς) παπισμό, δεν αναφερόμαστε μόνον στο εκκλησιαστικό κομμάτι, η δήθεν άθρησκος δύσις ίσως να είναι πιο θρησκοληπτική και θεοκρατική από εμάς και μάλιστα απολυταρχικώς θεοκρατική καθώς εκεί υπάρχει το αλάθητο του ενός, όχι μιας κάποιας Ιεράς Συνόδου αλλά του εκλεκτού του Θεού, που εφ’ όσων είναι ο εκλεκτός του θεού δεν είναι και χριστιανός, διότι ο Χριστός εδίδαξε την ταπεινότητα και όχι τον φαρισαϊσμό.

      Μεγάλο το θέμα, το σίγουρο είναι αυτό που είπες. Ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

  2. Ὁ/ἡ otter γράφει:

    Ίσως να μην είναι διαφωνία. Θα έλεγα πως αυτό που ονομάζω διαφωνία απλά έγκειται στο γεγονός πως δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τίποτε το ελληνικό στην περίπτωσή μας, ακόμη και να το ήθελαν -εκτός ίσως από την εξαπέλυση μύδρων.

  3. […] επίπεδο, πλάκωσε και η τηλεοπτική προπαγάνδα (εδώ και εδώ). Πλέον είναι περισσότερες οι εικόνες που μας […]

  4. […] επίπεδο, πλάκωσε και η τηλεοπτική προπαγάνδα (εδώ και εδώ). Πλέον είναι περισσότερες οι εικόνες που μας […]

  5. […] επίπεδο, πλάκωσε και η τηλεοπτική προπαγάνδα (εδώ και εδώ). Πλέον είναι περισσότερες οι εικόνες που μας […]

  6. […] επίπεδο, πλάκωσε και η τηλεοπτική προπαγάνδα (εδώ και εδώ). Πλέον είναι περισσότερες οι εικόνες που μας […]

  7. […] επίπεδο, πλάκωσε και η τηλεοπτική προπαγάνδα (εδώ και εδώ). Πλέον είναι περισσότερες οι εικόνες που μας […]

Σχολιάστε