Ψυχή σκατά.

Posted: 11 Νοεμβρίου, 2013 in Αντιπροπαγάνδιστικές Ειδήσεις, Πολιτική

Το στρατηγικόν σφάλμα.
Η προπαγάνδα έχει αποκωδικοποιηθεί. Αποκαλύπτονται σιγά-σιγά. Η έλλειψις φαντασίας τούς έχει οδηγήσει στην επανάληψιν, στην περίπτωσιν της ΕΡΤ επαναλαμβάνουν την προπαγάνδα του πολυτεχνείου, θεωρώντες ότι με αυτόν τον τρόπον προβάλουν το παρελθόν στο παρόν.

Το λάθος όμως είναι ότι αυτή η προβολή δύναται να λειτουργήσει και αντιστρόφως, να γίνει δηλαδή προβολή του παρόντος στο παρελθόν.

Ας απολαύσουμε ολίγον τα τελευταία λεπτά των καταληψιών του ραδιομεγάρου.

Τι κάνουν δηλαδή τα άλλοτε ΠΑΣΟΚόσκυλα που έγιναν τώρα ΣΥΡΙΖΑιόσκυλα αλλά ουδέποτε έπαψαν να είναι συγκεκαλυμμένοι κομμουνιστές;

Προσπαθούν να φέρουν στο υποσυνείδητο του λαού τις ημέρες του πολυτεχνείου (που και αυτό είχε γίνει αντικείμενον καπηλεύσεως και από φοιτητικός αγών μετατράπηκε σε Κομμουνιστικός, ενώ τα βίντεο που σήμερα κυκλοφορούν είναι έγχρωμα κάτι που δεν υπήρχε την εποχή του πολυτεχνείου). Μέχρι και ο τόνος της φωνής, μέχρι και η επανάληψις φράσεως γίνεται κατά τα πολυτεχνειακά πρότυπα. Για να εκδηλωθεί στο τέλος με ένα συμμορίτικο σύνθημα «ψυχή βαθιά».

Αυτά είναι μεγάλα σφάλματα. Δεν κάνεις την ίδια κομπίνα δύο φορές. Θα σε πάρουν πρέφα και μετά την έχεις βαμμένη. Δυο φορές την ίδια κομπίνα κάνεις μόνον όταν δεν έχεις άλλη διαθέσιμη.
Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες στην προπαγάνδα και στην καθοδήγησιν των ψυχών, όλα όμως τα πράγματα έχουν και ένα τέλος. Κάποτε οι περτέδες πέφτουν.

Οι επαγγελματίες όμως καπηλευτές των πάντων, του λαϊκού φρονήματος, των εργατικών αγώνων, του εθνικού ιδεώδους κλπ, όπου δηλαδή υπάρχει κάτι που αγκαλιάζει τους Έλληνες…τσούπ…νάσου οι κομμουνιστές να το καπηλευτούν, υποτίθεται ότι είναι άθεοι.
Τι θα πει άθεος; Θα πει ότι δεν πιστεύει στην ψυχή. Κι όμως στην προπαγάνδα των μέχρι και την ψυχήν επιστράτευσαν, όπως κάποτε είχαν επιστρατεύσει το «Εθνικόν» (ΕΑΜ: Εθνικόν Απελευθερωτικόν Μέτωπον) και διόλου απίθανον να επιστρατεύσουν ό,τι τοις βολεύει και τους εξυπηρετεί προκειμένου να κοροϊδέψουν όσους περισσοτέρους ανυποψιάστους δύντανται.

Ο άθεος, ο αταξικός, ο άναρχος είναι κυρίως υλιστής. Δεν πιστεύει στην μεταφυσική και φυσικά δεν πιστεύει στην ψυχή. Αγωνίζεται για την πάρτη του, για την ζωή του, για το τομάρι του και όχι για να σώσει την ψυχή του, δεν πιστεύει ούτε σε παραδείσους ούτε σε Ηλύσια Πεδία, δεν πιστεύει σε «λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί» διότι κανένας υλιστής δεν χαλαλίζει την ζωή του για να σώσει την ψυχή του.

Γιατί καπηλεύονται τας ψυχάς ημών; Γιατί ο Έλλην είναι ο μόνος που έχει ψυχή. Είναι δεμένος με την ψυχή του ο Έλλην εδώ και χιλιετίες. Αυτήν την Ελληνική ψυχή καπηλεύεται το «Ψυχή Βαθυά», πιάνει τον Έλληνα από την ψυχή του για να τον οδηγήσει μακρυά από τον Ελληνισμό. Δεν μπορούν δηλαδή να καταργήσουν το περί ψυχής αίσθημα του Έλληνος, μπορούν όμως να το χαλιναγωγήσουν ή τουλάχιστον να επιχειρήσουν να το κάνουν.

Οι άνθρωποι όμως έχουν μπερδέψει με την τόση προπαγάνδα που έχουν φάει, που την έχουν πιει όλην και δεν έχουν αφήσει ούτε στάλα, δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι αυτό που υπηρετούν είναι και θεοκρατικόν και μοναρχικόν και άκρως εξουσιαστικόν και άκρως ταξικόν.

Είδε μήπως κάποιος τον Στάλιν να παίρνει το όπλο του στο Στάλινγκραντ; Κακόμοιρα ανθρωπάκια ήταν τα εκατομμύρια νεκρών στην ΕΣΣΔ. Ο Στάλιν ήταν ο ηγέτης, ο πρώτος τῇ τάξει, ο αριστοκράτης, ο αρχικομμουνιστής, ο βασιλεύς, ο απεσταλμένος του Θείου Μαρξιστικού πνεύματος, ο εκπρόσωπος του κομμουνιστικού θεού πάνω στην γή. Όλα όσα υποτίθεται ότι δεν θέλουν οι κομμουνιστές (Θρησκεία, ταξικότητα, μοναρχία, φασισμός, απολυταρχία κλπ) όλα αυτά τα υπηρετούν τυφλά. Και τα υπηρετούν όχι για τους ίδιους (εκτός από τα στελέχη τα οποία είναι όλα βολεμένα) αλλά για την αταξική θρησκεία, τον σοσιαλιστικόν παράδεισον, τον οποίον δεν θα δούν ποτέ οι ίδιοι αλλά θα «αγωνιστούν» για να τον ζήσουν κάπως, κάπου, κάποτε, κάποιοι επόμενοι.

Δηλαδή τι τους έχει κάνει ο κομμουνισμός; Τους έχει κάνει προπαγάνδα περί ψυχής, αφού πρώτα τους έχει στεγνώσει την ψυχή. Εν ολίγοις τους έχει κάνει πιστά ρομποτάκια του κομμουνιστικού δόγματος, εκ των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι θα φέρουν τον παράδεισον καπηλευόμενοι την δημοκρατίαν (σοσαλδημοκράτες) και κάποιοι άλλοι θα φέρουν την κομμουνιστικήν εσχατολογίαν με τα όπλα.

Ψυχή σκατά δηλαδή. Τους εκπαιδεύουν για να ξεχάσουν την ζωή, ότι ακριβώς δηλαδή κάνουν και οι πιο φονταμενταλιστικές θρησκείες.

Πού βασίζεται η κομμουνιστική δύναμη; Την εργατική τάξη την οποία καπηλεύονται μεθοδικά εδώ και έναν περίπου αιώνα, πείθοντας τους εργάτες ότι είναι απάτριδες, άθεοι και όλα τα α- και ότι πάνω από όλα είναι η εργατική δύναμις.

Η βασική στρατηγική είναι ότι μια οργανωμένη μειοψηφία (ουδέποτε οι θήτες – προλετάριοι απετέλουν πλειοψηφία) είναι ισχυροτέρα από ανοργάνωτον πλειοψηφίαν.
Όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κάποτε στα εργοστάσια δούλευαν χιλιάδες επί χιλιάδων εργατών. Μπορούσαν δηλαδή να εγκλωβίσουν εργάτες και πότε με απειλές, πότε με πλάνες, με άπειρο μπλα μπλα, με μαχαίρια, εκβιασμούς, με δήθεν φιλοσοφικά παράδοξα κλπ να τους οδηγήσουν στον κομματικό των στρατόν.
Σήμερον όμως όλος αυτός ο προς καπήλευσιν κόσμος έχει αντικατασταθεί από μηχανές. Στην πράξιν δηλαδή είναι αδύνατον για τους κομμουνιστάς να κάνουν την «επανάστασιν» των διότι είναι αδύνατον να συγκεντρώσουν τόσον κόσμον, να τον οργανώσουν και να παρουσιάσουν έναν ορκισμένον ή εκβιασμένον κομματικόν στρατόν.

Γιαυτόν ακριβώς τον λόγον επενδύουν στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι πιο φθηνόν εργατικόν δυναμικόν, φθηνότεροι και από τα μηχανήματα, και έτσι οι κομμουνιστάρχες πιστεύουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως μαγιά τους λαθρεποίκους για να κτίσουν την πολεμική τους μηχανή.

Ξεχνούν όμως οι σκατόψυχοι αρχικομμουνιστές (δεν αναφερόμαστε στους πλανεμένους απλούς κομμουνιστάς) ότι οι λαθρέποικοι έχουν δικήν των εσχατολογική θρησκεία που δεν είναι η μαρξιστική αλλά το ισλάμ. Είναι αδύνατον να εντάξουν μουσουλμάνους στον κομμουνισμόν διότι οι καπηλευτές κομμουνιστές έχουν στήσει το κομμουνιστικό παραμύθι κατ εικόναν και καθ’ομοίωσιν του χριστιανισμού. Πάνω στην καλή ψυχή του αγαθού χριστιανού έχει στηθεί η προπαγάνδα και όχι πάνω στον αιμοβόρο ισλαμισμό.
Είναι επομένως βέβαιον ότι η κομμουνιστική επένδυσις πάνω στο Ισλάμ θα αποτύχει.
Θα αποτύχει μεν, θα ξεσπάσει πάνω σε εμάς δε. Τι να το κάνουμε εάν όταν θα έχουμε πλέον εξοντωθεί εμείς, θα τσακωθούν οι θρησκόληπτοι Μαρξιστές με τους θρησκολήπτους Ισλαμιστές;

Είναι μάλιστα τέτοια η αντιγραφή του Χριστιανισμού από τους κομμουνιστάς που μέχρι και η κομμουνιστική μουσική παραπέμπει σε τραγουδάκια του κατηχητικού. Αυτό δεν μπορεί να το δει ο πολύς ο κόσμος γιατί βάζει μέσα το συναίσθημα και δεν μπορεί να κρίνει καθαρά. Όμως όλη η κομμουνιστική προπαγανδιστική μουσική δεν είναι άλλο από μουσική του κομμουνιστικού κατηχητικού στα πρότυπα των χριστιανικών κατηχητικών.

Έχουμε λοιπόν δύο είδη κομμουνιστών, όσων καπηλεύονται την δημοκρατία σαμποτάροντας την και όσων περιμένουν την στιγμή της ενόπλου εξεγέρσεως, των προτεσταντών ΣΥΡΙΖΑΙων και τον υπερορθοδόκων ΚΚΕδων, θρησκόληπτοι και οι δύο με δόγμα την αταξική ανεθνική κοινωνία, ξεχνώντας σκοπίμως ότι η τάξις είναι προσωρινή κατάστασις, δεν συγκρίνεται με το έθνος που είναι φυσικό δεδομένον. Εάν θελήσει ένας εργάτης να γίνει αγρότης, μπορεί να το κάνει, εάν όμως θελήσει ένας Κινέζος να γίνει Απάτσι, αυτό είναι αδύνατον. Δεν μπορείς να συγχέεις ένα ρευστό (τάξις) με ένα σταθερό (έθνος), μπορείς όμως να πάψεις να αναπαραγάγεις το σταθερό δια της μίξεως. Έτσι ένας Έλλην με μία Αλβανίδα δεν θα βγάλουν ούτε Έλληνα ούτε Αλβανόν. Θα βγάλουν ένα Υβρίδιον, το οποίο αφού δεν θα ανήκει σε κάποιο έθνος θα καθορίζεται αναγκαστικά από την θρησκεία του, στην περίπτωσιν του κομμουνισμού την αταξικήν θρησκείαν.

Γιαυτό και οι «εργαζόμενοι της ΕΡΤ» είχαν καβαλήσει εδώ και μερικά χρόνια το όχημα της ΕΡΤ για να μας κάνουν διεθνιστική προπαγάνδα (ουσιαστικά ανεθνική) όπως την παρακάτω, και να μας δείχνουν κάθε ημέρα δοκιμαντέρ με Πακιστανούς, Αφγανούς, Νιγηριανούς κά.

Κρίμα λοιπόν όχι που έκλεισε η ΕΡΤ αλλά που από Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός φορεύς κατήντησε από τους επαγγελματίες με την Ψυχή Σκατά καπηλευτές Αντεθνικός και επομένως από την στιγμή που ο Εθνικός φορέας έπαψε να υπηρετεί το έθνος, καλώς έκλεισε.

Ας την αποχαιρετήσουμε όπως της αξίζει.

____________________
ΥΓ. Αυτός που είναι πραγματικά απαράβατος κανών είναι ότι ο νικητής γράφει την ιστορία. Ουαί τοις ηττημένοις.
Κι όμως στην Ελλάδα την ιστορία την έγραψαν οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου. Γιατί;
Γιατί ο κομμουνιστοφάγος Καραμανλής επέστρεψε από τους Παρισίους ως σοσιαλιστής;
Πού βρήκαν την οικονομική δύναμη οι κομμουνιστές όχι μόνον να σταθούν όρθιοι μετά το ’49 αλλά να κυριαρχήσουν κι από πάνω;
Η απάντησις ίσως να βρίσκεται στον χρυσό που έριχναν οι Εγγλέζοι, και ο οποίος χρυσός φυσικά και δεν ήταν Εγγλέζικος.
«Δει δε χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν έστι γενέσθαι των δεόντων». Χωρίς χρήμα δεν κάνεις ρούπι.
Πίσω από την κομμουνιστική ιδεολογική παντοκρατορία δεν βρίσκεται τίποτε άλλα από χρήμα.
Ίσως για αυτό το ΚΚΕ δεν επιτρέπει τον οικονομικό έλεγχο στον Περισσό, ίσως για αυτό και να επέστρεψε αλλαγμένος ο Καραμανλής από το Παρίσι.

Ίσως. Δεν ξέρουμε, υποθέτουμε.

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...