Ευχαριστώ σε Σαμαρά

Posted: 4 Ἰουλίου, 2013 in Πολιτική
Ἐτικέττες:

Σε ευχαριστώ Σαμαρά που έδιωξες τις όποιες σκέψεις είχα να ξαναψηφίσω ΝΕΑ Δημοκρατία. Ησύχασα γιατί πήρα επιτέλους τις αποφάσεις μου.

Ας ξεκινήσω από το «Νέα». Το «νέον» θυμίζει διαφήμισιν του Σκίπ το οποίο είναι εδώ και 500 χρόνια «νέο».
Όμως υπάρχει μία διαφορά. Το απορρυπαντικόν είναι πάντα νέον όμως είναι πάντα το ίδιον. Καλόν ή κακόν δεν το γνωρίζω, δεν είμαι ενοικῳκυρά.

Το «Νέον» όμως στην δημοκρατία δηλεί μετασχηματισμόν. Είτε μετασχηματισμόν στις αλλαγές του κράτους είτε μετασχηματισμόν στας αλλαγάς του δήμου.

Δηλαδή είμαστε «Νέα Δημοκρατία» όχι για να τραβήξουμε διαχωριστική γραμμή από την παλαιάν, την προ της επταετίας δημοκρατίαν αλλά είμαστε ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ, ουσιαστικώς ασπόνδυλος, απονευρωμένη που απλώς διαχειριζόμαστε δημοκρατικώς τις αλλαγές που φέρει η κάθε εποχή. Δεν διαμορφώνουμε τις αλλαγές, δεν διαμορφώνουμε τις συνθήκες, αλλά ερχόμαστε να τις διαχειριστούμε πάντοτε με έναν ΝΕΟΝ τρόπον. Δεν ορίζουμε τα πράγματα, απλώς τα διαχειριζόμαστε…δημοκρατικώς βεβαίως-βεβαίως.
Δεν θα πολεμήσουμε λ.χ.  τους Τούρκους εάν διεκδικήσουν την Ελλάδαν. Θα φροντίσομεν όμως να έχουμε θέσιν στην ΝΕΑΝ Ελληνοτουρκικήν δημοκρατίαν, θα γλείψουμε όσους Τούρκους χρειασθεί προκειμένου να διατηρήσομεν επαφήν με την εξουσίαν, ως ΝΕΑ πάντοτε Δημοκρατία.

Έτσι η ΝΕΑ Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή μετεσχηματίσθη σε Νέα Πασοκοδημοκρατία, αφού το ΠΑΣΟΚ επί 35 χρόνια κυβερνάει αυτόν τον τόπο και σήμερον η ΝΕΑ Δημοκρατία έρχεται να διαχειριστεί τον ΝΕΟΝ Δήμον, τον δήμον των λαθρομεταναστών τους οποίους εντάσσει στον δήμο των Ελλήνων δημιουργώντας τον δήμο των μασταρδεμένων μιξοβαρβάρων.

Ουδέν κακόν για την ΝΕΑ Δημοκρατίαν αφού ως ΝΕΑ που είναι αδιαφορεί για το παλαιόν. Δεν την ενδιαφέρει την ΝΕΑ Δημοκρατίαν εάν η Ελλάς είναι Ελλήνων Γαία, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας του 1974, σήμερα όμως εκείνη η δημοκρατία είναι ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αφού το νέον είναι ο «πολυπολιτισμός», αύριο μπορεί να είναι ο κομμουνισμός, μεθαύριο η ΝΕΑ Τουρκοκρατία ή Αλβανοκρατία ή Νιγηριοκρατία αλλά πάντοτε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα προσαρμόζεται στο εκάστοτε ΝΕΟΝ και θα παρουσιάζει εαυτόν ως δημοκρατικόν κόμμα.

Κανένα πρόβλημα για την Νέαν Δημοκρατίαν. Θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να γίνει ένα ΝΕΟΝ κομμουνιστικόν κόμμα εάν στην χώραν εγκαθιδρύοντο ο κομμουνισμός. Κοντά στην εξουσία να είναι και ό,τι να ΄ναι.

Σήμερον λοιπόν αι εντολαί εδόθησαν. Η Ελλάς θα γίνει χώρα βαρβάρων και μιξοβαρβάρων. Και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έρχεται να διαχειρισθεί την ΝΕΑΝ μιξοβαρβαρικήν «Ελλάδαν» και μάλιστα να την διαφημίσει στα πέρατα της γης.

Έσπευσε ο Σαμαράς να επιβραβεύσει τι; Έναν νέον που έγινε ντράφτ στο ΝΒΑ. Μπράβο τού του νέου. Συγχαρητήρια.
Εσύ όμως Σαμαρά γιατί χαίρεσαι; Ως άνθρωπος ή ως Έλλην;
Ως Έλλην γιατί να χαίρεσαι με την επιτυχίαν ενός Νιγηριανού;
Γιατί κάνεις διακρίσεις; Γιατί δεν κάλεσες και τον Γκεμπρεσιλασίε στο πρωθυπουργικόν μέγαρον; Και εκείνος είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες καθώς επίσης ήταν και εκείνος μη Έλλην.
Γιατί δεν φωτογραφήθηκες με τον Νανόπουλο ή με κάποιον άλλον διακεκριμένο Έλληνα;
Γιατί δεν φωτογραφήθηκες με εμένα ή με κάθε Ελληνοπαίδα όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο;
Δεν φωτογραφήθηκες με την πρώτη των πρώτων μαθήτρια ούτε με άλλον Έλληνα που επρώτευσεν.
Ή μήπως είναι ανώτερον το ΝΒΑ από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια;

Τι τον κάνει Έλληνα τον Νιγηριανό; Ότι έφαγε ελληνικά ωά;
Ότι πήγε σε Ελληνικόν σχολείον.
Πές μου ένα Ελληνικό σχολείο. Ένα.
Ένα σχολείο του οποίοι οι μαθητές να είναι Έλληνες και μόνον Έλληνες.
Μπορεί ένα σχολείον στο οποίον οι Έλληνες είναι μειονότης να κατασκευάζει Έλληνες;
Γιά διάβασον ολίγον το «περί παίδων αγωγής» του Πλουτάρχου όπου προτείνει στους Έλληνες να μην συχρωτίζονται με βαρβάρους [..ἵνα μὴ συναναχρωννύμενοι βαρβάροις καὶ τὸ ἦθος μοχθηροῖς ἀποφέρωνταί τι τῆς ἐκείνων φαυλότητος…]

Να σε πω εγώ το γιατί έγινε η συγκεκριμένη φωτογράφησις;
Γιατί έχεις εντολές όχι μόνον να μην διαταράξεις την νέα μιξοβαρβαρικήν πραγματικότηταν αλλά και να την καταστήσεις ημίν ως οικείαν εικόναν. Να συνηθίζουμε ρε «αδερφέ» σιγά-σιγά.
Δεν μπορείς να αντισταθείς στην κατάστασιν που μας επέβαλαν. Και αφού δεν μπορείς να αντισταθείς, την αποδέχεται, την υιοθετείς, την διαχειρίζεται και έτσι από πρωθυπουργός των Ελλήνων ανέχεσαι να γίνεσαι πρωθυπουργός του ελληνικού χώρου, πλην Ελλήνων.

Κατάλαβε ένα πράγμα. Δεν μας φοβίζει ο τίτλος του ρατσιστή. Νομίζεις ότι μας ενδιαφέρουν οι ταμπέλες; Σαφώς και είμαστε ρατσιστές. Και όχι μόνον. Είμαστε και φαραϊστές. Οι πατεράδες μας νυμφεύοντο οι μεν Κρητικοί Κρητικές, οι δε Βλάχοι Βλάχες, οι Σαρακατσάνοι Σαρακατσάνες, οι Πόντιοι Πόντιες κοκ…είμαστε ρατσιστές πάππου προς πάππον, ο ρατσισμός μας έσωσε στην Τουρκοκρατία, ο ρατσισμός μας οδήγησε στο να ζούνε οι Έλληνες σε άλλους μαχαλάδες, σε άλλα χωριά, χωριστά από τους Τούρκους, τους Εβραίους, τους Αρμενίους, τους Φράγκους κλπ. Ο ρατσισμός μας κράτησε ζωντανούς 500 χρόνια. Εσύ γιατί λες ότι υπήρχαν στις πόλεις διάφορες συνοικίες βάσει εθνικότητος; Γιατί ήμασταν πολυπολιτισμικοί; Εθνικός διαχωρισμός ήταν. Δεν γουστάραμε να μπερδευόμαστε ούτε με τους Τούρκους ούτε με τους Εβραίους ούτε με άλλους. Γιαυτό και σήμερα μπορούμε να ομιλούμε περί συνεχείας του γένους.
Είμαστε Έλληνες γιατί ήμασταν ρατσιστές και δεν ανακατευτήκαμε με τους τουρκαλάδες. Γιαυτό μας εδίωξαν οι Τούρκοι από την επί 3000 χρόνια πατρίδα μας. Γιατί κατάλαβαν ότι δεν θα μπορούσαν ΠΟΤΕ να μας εντάξουν στο Τουρκικό κράτος. Γιαυτό έσφαξαν τους μισούς και τους άλλους μισούς μας έδιωξαν, γιατί είμαστε ρατσιστές και τιμή μας και καμάρι μας.

Χεστήκαμε λοιπόν για το πώς θα μας χαρακτηρίζουν οι Ευρωπαίοι, οι Εβραίοι, οι Αμερικάνοι και το κακό συναπάντημα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ονειρώξεις του κάθε νεοταξίτου νεοκομμουνιστού διεθνιστού ανθέλληνος. Μέχρι να ξαναγίνετε Έλληνες θα «τρώτε μαύρο».  Ενόσῳ δεν είσαστε Έλληνες θα ψηφίζεστε μόνον από μαύρους διότι οι άλλοι βάρβαροι, οι λευκοί, δεν πρόκειται να ενταχθούν στην ΝΕΑ Δημοκρατία αφού θα κάνουν τα δικά τους κόμματα, το Αλβανικόν, το Τουρκικόν, το Αφγανικόν κοκ, και έτσι η μόνη σας πελατεία θα είναι οι μαύροι. Φωτογραφήθηκες Σαμαρά με το ΝΕΟ τάργκετ γκρουπ σου, ενόψει του ΝΕΟΥ σακ & σεξ στόρι που ετοιμάζεται για την Ελλάδα. Και μάλιστα θα είσαι στην αντιπολίτευσι διότι δυστυχώς για εσένα οι μαύροι ψηφοφόροι σου δεν θα είναι πλεονότητα, οι Αλβανοί είναι περισσότεροι και δεν θα κάνουν το λάθος να διασπαστούν σε 30 Αλβανικά κόμματα αλλά σε ένα ενιαίον Αλβανικό κόμμα.

Εγώ πάντως σε ευχαριστώ. Έφυγε από πάνω μου ένα βάρος. Ξέρω ότι ΝΔ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω και κατηγορώ τον εαυτό μου που επί τόσα χρόνια ψήφιζα το ες αεί ΝΕΟ κόμμα το οποίο κακώς έχει την δάδα για σύμβολον. Το σύμβολο της Νέας Δημοκρατίας έπρεπε να είναι αυτό που κατά μοναδικόν τρόπον προσαρμόζεται πάντα στο ΝΕΟΝ περιβάλλον.

Χαμαιλεόντιος, αεί ΝΕΑ Δημοκρατία

Εἶσαι ἐπίσης ἔνοχος Σαμαρά γιατί μετατρέπεις τὴν Εθνικήν Ομάδαν Καλαθοσφαιρίσεως, την Επίσημον Αγαπημένη Όλων των Ελλήνων, την ομάδαν που κατέφερεν τα ακατόρθωτα, το να χειροκροτάει ο ΠΑΟΚκτσής τον Νίκο Γκάλη και τον Γιαννάκη, ο Αριανός τον τότε-ΠΑΟΚτσή (μετέπειτα προδότη) Φασούλα, ο Γαύρος τον Διαμαντίδη, ο Βάζελος τον Σιγάλα, αυτήν την ομάδα των Ελλήνων μετατρέπεις σε μισητή και σιχαμένη, όχι γιατί είναι σιχαμένος ο συμπαθής Αντετοκούνμπο αλλά γιατί δεν είναι Έλλην και ως εκ τούτου η «Εθνική Ελλάδος» δεν είναι πλέον εθνική των Ελλήνων ομάς, συνεπώς δεν είναι δική ας ομάς αλλά αντίπαλος.

Στο ποδόσφαιρον αυτό έχει ήδη επιτευχθεί με την πολιτογράφησιν του διεθνούς (σωστόν, γιατί εθνικός δεν είναι) Χοσέ Χολέμπας.

Για δύο πράγματα είμαι πλέον βέβαιος. Δεν θα ξαναξενυχτήσω βλέποντας την «Εθνική» Ομάδα μπάσκετ και δεν θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία.

Είναι δε βέβαιον ότι οι της διεθνιστικής τε αθεϊστικήςαριστερής θα συμπαθήσουν ξαφνικά την Ελληνική σημαίαν που έκαιγαν και τις εικόνες της ορθοδοξίας που έβριζαν, αφού την μεν σκεπάζεται και την δε κρατάει ένας μη Έλλην. Ξαφνικά δηλαδή θα μας βγούν οι αριστεροί κρυπτοκομμουνιστές υπερσημαιοφόροι και υπερεικονολάτρες.

Εις ανώτερα στην ΝΕΑΝ Δημοκρατίαν, που πλέον δεν είναι Ελληνικό κόμμα αλλά ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδιακή «Δημοκρατία» σύμφωνα με της επιταγές της οποίας απαγορεύεται ο εθνικισμός και η εθνική ομοιογένεια τα οποία διώκονται ως ρατσιστικά, στην ΝΕΑΝ Δημοκρατία της συμπράξεως με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτου (που ακόμη κυβερνάει) ο οποίος έκλεψε και ξαναέκλεψε και ματαξαναέκλεψε τις περιουσίες αλλά και την υπερηφάνεια των Ελλήνων και ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος. ΖΗΤΩ η ΝΕΑ Σημιτοδημοκρατία.

Καληνύχτα Ελλάδα. Όσο για τις όποιες μελλοντικές επιτυχίες των Διεθνικών Ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου…χέστηκα. Δεν με ενδιαφέρει πλέον εάν νικούν ή εάν χάνουν.

Advertisements
σχόλια
 1. Ὁ/ἡ Colaphus γράφει:

  Η δεξιά υπάρχει για να οδηγεί τον κόσμο στην αριστερά και η αριστερά υπάρχει για να εκφυλίζει την κοινωνία. Αυτή είναι η γνώμη μου επί του θέματος.

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Είχα σχολιάσει παλαιότερα ότι το πολιτικό σύστημα είναι μια εφαρμογή της ταξινομήσεως του εκλογικού σώματος με την μέθοδον της φυσαλίδος.

   http://olympia.gr/2011/12/13/%cf%83%cf%84%ce%bf-129-%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba/#comment-441950

   Ακριβώς αυτό που λές δηλαδή. Το δεξιά και το αριστερά είναι σχετικόν. Δεν υπάρχει.
   Αυτό που υπάρχει είναι το δεξιότερον και το αριστερότερον.
   Όσο αριστερίζει η δεξιά, τόσο θα υπεραριστερίζει η αριστερά και θα κατηγορεί την αριστερίζουσα δεξιά ως δεξιά, και τόσο στο τέλος θα γίνουμε όλοι αριστεροί ενώ θα νομίζουμε ότι είμαστε δεξιοί.
   Ακόμη και το απείρως αριστερόν έχει την δεξιάν του πτέρυγαν.

 2. Ὁ/ἡ Ἀνώνυμος γράφει:

  Πλούτισε το ιστολόγιό σου Στράβων, ενδιαφέρον όλα, τα χαιρετίσματά μου.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...