Ρατσιστής Μπεντονκόχε

Posted: 31 Μαΐου, 2012 in Νέα Τάξη Πραγμάτων, Πατριωτισμός, Πολιτική
Ἐτικέττες:, , ,

Μια φορά και έναν καιρόν, ήταν ένας κακός άνθρωπος, ρατσιστής, που δεν πολυγούσταρε η πατρίς του να γίνει πολυπολιτισμική και να αλλάξῃ χαρακτήρα. Ήθελε η πατρίς του να παραμείνῃ έτσι όπως  του την είχαν διηγηθεί οι γονείς του και να διατηρήσῃ τας οικογενειακάς και φυλετικάς του παραδόσεις. Ο κακός αυτός άνθρωπος λεγόταν στην γλώσσα του Μπεντονκόχε (αυτός που χασμουριέται) και ανήκε στην ρατσιστική φυλή των Απάτσι αλλά μας έμεινε γνωστός με ένα πολυπολιτισμικό όνομα, το Ιερώνυμος ή βαρβαριστί Τζερόνιμο.

Όμως οι καλοί πολυπολιτισμικοί Μεξικανείς και Βορειοαμερικανείς εισβολείς, μη θέλοντας να επικρατήσῃ ο κακός πατριωτικός ρατσισμός στις περιοχές που κατέλαβαν με ανθρωπιστική εισβολή, κατέβαλαν προσπάθειες να πείσουν τον κακό Τζερόνιμο ότι είναι οπισθοδρομικός, ρατσιστής, ξενοφοβικός και συντηρητικός. Από υπερβάλλοντα ζήλο, πάνω στην επιχειρηματολογία τους για τα καλά του πολυπολιτισμικού προτύπου, εξόντωσαν την οικογένεια του Ιερωνύμου – ναι έφτασαν μέχρι την αμαρτία προκειμένου να πείσουν για τις ιδέες τους – γεγονός το οποίο ξύπνησε τα απαράδεκτα και εθνικιστικά ένστικτα του κακού ρατσιστού της φυλής των Απάτσι, ο οποίος δεν κατάλαβε τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς και ξεκίνησε τον απαράδεκτον ναζιστικόν του εθνοαπελευθερωτικόν αγώνα εναντίων των καλών πολυφυλετικών και πολυπολιτισμικών εισβολέων.

Μετά από πολλάς μάχας μεταξύ ρατσιστών Απάτσι και αντιρατσιστών Μεξικανέων που μπορεί ο αναγνώστης να διαβάσει και εδώ, ο κακός  Μπεντονκόχε επιτέλους κουράστηκε και οι καλοί και ανθρωπισταί Μεξικανείς και Βορειοαμερικανείς συνεφώνησαν από καθαρή αγαθοσύνην να του παραχωρήσουν ένα κομμάτι γης για τα στερνά του, ώστε εάν τυχόν παρέδιδε τα όπλα να είχε κάπου να ξεκουραστεί.

Αφού ο αιμοβόρος, εθνοφυλετιστής και βάρβαρος Ιερώνυμος τελικά επείσθη όπως παραδώσῃ τα όπλα, οι υπερδίκαιοι διεθνισταί επεφάσισαν ότι έπρεπε να στείλουν τον κουρασμένο  Μπεντονκόχε σε ένα “σχολείον” για να μυηθῃ στα καλά και τις αξίες του πολυπολιτισμού, ώστε να διαπιστώσῃ με τα ίδια του τ’ομμάτια ότι αδίκως πολεμούσε τόσα χρόνια και ότι υπήρξε θύμα παραπληροφορήσεως. Ότι τους είχε δηλαδή παρεξηγήσει τους καλούς διεθνιστάς και έπρεπε να συνειδητοποιήσει την παρεξήγησιν αυτήν. Δεν αθέτησαν λοιπόν την συμφωνία οι Μεξικανείς αλλά έδωσαν ακόμη περισσότερα από όσα αρχικώς είχαν συμφωνήσει, αφού ήταν καλοί και αγαθοί, επιμόρφωσαν τον αγράμματο Τζερόνιμο και μάλιστα με δικά τους έξοδα.

Όταν ο Τζερόνιμο ετελείωσεν το “σχολείον”, το διεθνιστικόν Υπουργείον Πολιτισμού των ανθρωπιστών πολυπολιτισμικών ετίμησεν τας σχολικάς επιδόσεις του και τον επέτρεψε να πουλάει κάρτες και φωτογραφίες του για να γνωρίσει όλος ο κόσμος έναν μουσειακό υπερπατριωτικό πολιτισμό που πέθανε, και ευτυχώς δηλαδή αφού ήταν ένας κακός και ρατσιστικός πολιτισμός.

Έτσι οι καλοί λαθρομετανάσται εισβολείς ‘ς τις περιοχές των Απάτσι, έγιναν νόμιμοι κάτοχοι των περιοχών με την σύμφωνον γνώμη των ιδίων των συμπατριωτών του Μπεντονκόχε και έκτοτε ο πολυπολιτισμός έλαμψε με την παρουσία του και την πολιτισμένη πειθώ του σε ολόκληρο τον απαλλαγμένο από τον ρατσισμό κόσμο.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...