Εγέρθουτω και υποκρισία

Posted: 10 Μαΐου, 2012 in Γλώσσα, Πατριωτισμός, Πολιτισμός
Ἐτικέττες:, ,

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με το ” Εγέρθουτω” που ακούστηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής μετά τις εκλογές. Δεν θα μπούμε στην γνωστή ουσία της υποθέσεως αλλά σε μία άλλη…παρουσία. Σε μία δηλαδή ακόμη ουσία που επίσης υπάρχει αλλά κανένας δεν την αναφέρει.

Άνοιξαν οι οχετοί της λάσπης και της συκοφαντίας σχετικά με το μορφωτικό επίπεδο του χρυσαυγίτη, ο οποίος ίσως και από σαρδάμ λόγω άγχους (κανένας δεν εξέτασε την πιθανότητα του σαρδάμ βεβαίως-βεβαίως) αντί να χρησιμοποιήσει την προστακτική παθητικού αορίστου του εγείρω, δηλαδή το εγέρθητι, είπε μια λέξι ανύπαρκτη, το γνωστό σε όλους πια “εγέρθουτω“.
Δέχομαι λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος χρυσαυγίτης είναι αμόρφωτος, για την οικονομία της συγγραφής. Ο συγκεκριμένος όμως γιατί ο δεύτερος που έδωσε το παράγγελμα, είπε κανονικά και σωστά “εγέρθητι“.
Τσιμουδιά όμως για τον δεύτερο από τα ΜΜΜΕ της παραπληροφορήσεως και καλλιεργείας εντυπώσεων.

Ποῦ έγκειται  ἡ ὑποκρισία; 
Ἡ ὑποκρισία εἷναι ὃτι αυτοί που εκτοξεύουν κατηγορίες είναι οι ίδιοι που κατέστρεψαν την παιδεία.
Καταλάβαμε; Είναι η γνωστή ηλίθια παιδιάστικη πλάκα που κάποιος βάζει τρικλοποδιά σε κάποιον άλλον και μετά γελάει σαν τον χάχα για την τούμπα που πήρε ο δεύτερος.

Η υποκρισία λοιπόν είναι ότι ο ίδιος μηδενιστικός – δήθεν προοδευτικός – χώρος είναι αυτός που αξίωσε και επέτυχεν την καταστροφή της παιδείας, την απλοποίησιν της γλώσσης, την κατάργησιν του πολυτονικού συστήματος.
Είναι ο ίδιος χώρος που κατάργησε το μάθημα της πατριδογνωσίας, ο ίδιος χώρος που ευθύνεται για την κατάργησι οποιασδήποτε αναφοράς στο έθνος στα μαθητικά βιβλία, είναι ο ίδιος χώρος που απαξίωσε την αρχαία Ελληνική, που κατάργησε τις βάσεις για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Είναι η ίδια συνομοταξία ασπονδύλων που παραποίησε συστηματικά την ιστορία, είναι η ίδια ανεθνική(;) συμμορία.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει απλώς υποκρισία. Υπάρχει οργανωμένη κακεντρέχεια.

Ναι λοιπόν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήξερε τους χρόνους του εγείρω, ίσως να μην ξέρει καν τι θα πει εγείρω, όμως για αυτό κάποιοι φταίνε.

Αυτοί λοιπόν οι οποίοι με δόλο οδήγησαν τα Ελληνόπουλα στην αγραμματοσύνη, καταστρέφοντας κάθε δομή της ελληνικής παιδείας, σήμερα καμαρώνουν για το έργο τους, όχι μόνον δείχνοντας αλλά περιγελώντας και χλευάζοντας τα θύματα τους. Ουσιαστικά σήμερα όσοι Έλληνες εξακολουθούν να ομιλούν κάπως καλά την Ελληνική είναι όσοι ήταν τυχεροί και εγεννήθησαν πριν από το 1970. Όσοι δηλαδή έχουν μίαν ανάμνησιν της Ελληνικής, γιατί από το 1981 και πέρα αυτό που διδάσκεται είναι μάλλον η γλώσσα των Ούγκα Μούγκα.

Ξέρουμε τι άλλο κάνουν τα συγκεκριμένα ασπόνδυλα;
Χαίρονται 
διο τι εκτός από υποκριτές και κακεντρεχείς είναι και χαιρέκακοι. Όσο πιο πολύ καταστρέφονται τα Ελληνόπουλα, τόσο πιο πολύ χαίρονται. Χαίρονται όταν πεθαίνει η ποντιακή γλώσσα, γιατί συνδέει τους ποντίους με τον Πόντο και το ιστορικό τους παρελθόν, χαίρονται και όταν χάνεται η Ελληνική. Είναι οι ίδιοι που χάρηκαν όταν κάηκε η Σμύρνη και έγινε ο “συνωστισμός” των Σμυρναίων στο λιμάνι, οι ίδιοι που χάρηκαν όταν έγινε ο ξεριζωμός των Ποντίων, είναι οι ίδιοι που επιζητούν την αλλαγή της ημερομηνίας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, για να μπορούν στις 19 Καλομηνά (Μαΐου) να εορτάζουν τα γενέθλια του αγαπημένου τους Γαζή Μουσταφά Κεμάλ πασά…για αυτούς Ατατούρκ. Τα ψεύτικα γενέθλια δηλαδή του Μουσταφά, τα ανθελληνικά γενέθλια, καθώς ο Μουσταφάς δεν γεννήθηκε στις 19 Καλομηνά αλλά τότε αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα για να ξεκινήσει τις σφαγές.  353000 σφαγές μόνον στον Πόντο, περίπου ένα εκατομμύριο σε όλην την Ελληνική Ιωνία και Πόντο και κάποιοι λένε ότι οι Έλληνες δεν ήταν θύματα.

Ο αγαπημένος τους Κεμάλ ήταν όμως ναζιστής, και μάλιστα ναζιστής σε ξένη χώρα, καθώς τα άγια χώματα της Ιωνίας και του Πόντου ουδέποτε έπαψαν, ούτε και σήμερα που μιλάμε, να είναι Ελληνικά. Και να θέλουμε να ξεχάσουμε ότι είναι Ελληνικά, αυτό δεν αλλάζει την ουσία, ότι δηλαδή είναι και πάντα θα είναι.

Τα ασπόνδυλα δηλαδή που εμφανίζονται ως αντιναζιστές είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του αρχιναζιστή Μουσταφά και μάλιστα σκέφτονται να του κάνουν και άγαλμα στην Θεσσαλονίκη.
Αύριο θα θελήσουν να κάνουν άγαλμα στην Πλατεία Συντάγματος για τον Αχμέτ τον Πακιστανό που θα σφάξει όλους τους Έλληνες. Το ίδιο θα είναι, γίνεται μια εισβολή, αλλάζουν οι πληθυσμιακές ισορροπίες και μετά αλλάζει ταυτότητα ο χώρος.
Ο χώρος όμως είναι Ελληνικός, τόσο η πλατεία συντάγματος όσο και η Ιωνία. Ήταν Ελληνικός, είναι Ελληνικός και θα είναι Ελληνικός ακόμη και εάν δεν μείνει ούτε μισός Έλληνας ζωντανός.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι χαίρονται με την γλωσσική μας κατάντια. Τους λόγους ας τους σκεφτεί καθείς μόνος του.

Ομολογώ ότι και εγώ όταν είδα τον μουστακαλή στην φωτογραφία τρόμαξα, κακώς αλλά τρόμαξα. Όμως τελικά από ότι φαίνεται στο ακόλουθο βίντεο*, είναι μια χαρά άνθρωπος.  Ξέρει και να μιλάει 🙂

Τα ίδια ασπόνδυλα (ζητώ συγνώμη από τους σπόγγους, τα εχινόδρμα, τα μαλάκια. Δεν εννοώ αυτά) πάντως που επικαλούνται την δημοκρατική  ευαισθησία, αρνήθηκαν διενέργεια ψηφίσματος, με τρία εκατομμύρια υπογραφών (3.000.000) αιτουμένων του ψηφίσματος.
Αρνήθηκαν το αίτημα ενός λαού που γέμισε τους δρόμους Θεσσαλονίκης και Αθήνας στο ζήτημα των ταυτοτήτων, αίτημα πλήθους συγκεντρωμένων που όμοιο του δεν υπήρξε ούτε στις περίφημες πολιτικές συγκεντρώσεις του ’80. Αυτό λέγεται ευαισθησία Αλά Κάρτ ή κατά το δοκούν ή αλλιώς υποκρισία.

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, που για αλλού ξεκίνησε και αλλού μας πήγε, ας θυμηθούμε τον ανυπέρβλητον και αείμνηστον διδάσκαλον Νεοκλή Σαρρή, τον απόφοιτον της Μεγάλης του Γένους Σχολής, αυτής δηλαδή της σχολής  της οποίας το όνομα κάποιοι εξυπνάκηδες διακωμώδησαν μεταφράζοντας την ταινία Police Academy σε Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή (ίσως όχι τυχαίως) και για τον θάνατο του οποίου τα μέσα της διαπλοκής αφιέρωσαν από 0 έως 2 δευτερόλεπτα, που είπε:  “το κρυφό σχολείο θα υπάρξει από τώρα και στο εξής…”  (βίντεο, περ. στο 32′ , δείτε το όλο)

____________________________________

* Αυτό που είναι αξιοπερίεργο ως προς το αφιέρωμα στον Αδόλφο Χίτλερ, είναι ότι ενώ τα κανάλια της διαπλοκής ασχολούνται εδώ και καιρό με το συγκεκριμένο δημοσίευμα-ύμνο προς τον Χίτλερ, δεν παρουσιάζουν το ίδιο το περιοδικό αλλά μια φωτοτυπία.
Αλήθεια, τόσον καιρό δεν μπόρεσαν να βρουν το ίδιο το περιοδικό; Ο Μιχαλολιάκος αμφισβητεί την φωτοτυπία. Ας βρούνε λοιπόν το ίδιο το περιοδικό για να μας πείσουν. Γιατί όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε να χειριζόμαστε έναν υπολογιστή και όλοι μας πάνω κάτω μπορούμε να πλαστογραφήσουμε.
Ας μας παρουσιάσει λοιπόν ο κος Σρόιτερ ή κάποιος άλλος δημοσιογκάφος το ίδιο το περιοδικό για να τελειώνει το θέμα.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...