Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ή τώρα ή ποτέ

Posted: 9 Μαΐου, 2012 in Αντιπροπαγάνδιστικές Ειδήσεις
Ἐτικέττες:, ,

Όχι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑιος. Είμαι όμως ανήσυχος Έλλην και ως Έλλην είναι και φιλύποπτος. Αναλύω χωρίς περιστροφές το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκτιμώ πως έχει.

Το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα. Είναι ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ κόμμα. Ως μηδενιστικό κόμμα δεν θα μηδενίσει μία-μία τις διαστάσεις του πολιτικού χώρου αλλά θα τις μηδενίσει ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ. Ένα χτύπημα …γεμάτο μηδενικά.

Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το όχημα, το μέσο. Λέει πως θέλει να λύσει το οικονομικό πρόβλημα αλλά άλλα έχει κατά νου. Χρησιμοποιεί την αντιμνημονιακή ρητορική ΟΧΙ για το ίδιο το μνημόνιο αλλά γιατί είναι ιστορική ευκαιρία να εφαρμόσει τον μηδενισμό σε χρόνο ρεκόρ.

Ο μηδενισμός είναι ταυτόσημος με τον αντιφασισμό, είναι ο φασισμός του μηδενός.
Είναι η μαύρη τρύπα του πολιτικού συστήματος. 

1ο χτύπημα. 
Εναγκαλισμός του βόα στο ΚΚΕ.
Ξέρουμε τι κάνει ο βόας όταν αγκαλιάζει; Καταβροχθίζει το θήραμα του. Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην σχηματίσῃ κυβέρνησι ώστε να έχει το ΚΚΕ μέρος της ευθύνης για τον μη σχηματισμό της δήθεν αριστεράς κυβερνήσεως.
Άρα: άρα στις επόμενες εκλογές (που έρχονται) θα κερδίσει ψηφοφόρους του ΚΚΕ οι οποίοι θα το βοηθήσουν να κερδίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ώστε να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το αριστερό όνειρο.
Η ηγεσία του ΚΚΕ γνωρίζει την παγίδα, γιαυτό και αρνείται να συνεργαστεί. Όμως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι διότι στις εκλογές δεν θα ψηφίσει η ηγεσία του δογματικού ΚΚΕ αλλά οι ρομαντικοί ψηφοφόροι του, μέρος των οποίων θα μετακινηθεί προς το ΣΥΡΙΖΑ.

2ο χτύπημα:
Σχηματισμός κυβερνήσεως κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 
Δηλαδή παρουσιαζόμενο ως αριστερό κόμμα αλλά και ως αντιμνημονιακό, θα κερδίσει τις εκλογές με υψηλό ποσοστό.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι η βουλή είναι αναθεωρητική, δηλαδή μπορεί να προβεί σε αναθεώρηση του συντάγματος. Γιαυτό δεν είμαι απολύτως βέβαιος, νομίζω όμως ότι ισχύει. Αυτό σημαίνει ότι εάν το ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώσει 180 βουλευτές μαζί με τους συμμάχους του, θα κάνει την Ελληνική δημοκρατία ό,τι θέλει.
Θα αφαιρέσει τις διατάξεις περί θρησκείας και περί εθνικής παιδείας. (Σύνταγμα της Ελλάδος)

Με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει αμέσως τον νόμο αποδόσεως υπηκοότητος. Αυτό σημαίνει ότι με μία κίνηση θα επιφέρει χτύπημα κατά του έθνους αλλά και κατά της θρησκείας.
Ταυτόχρονα αν δεν έχουμε βγει από την Ευρώπη λόγω της αντιμνημονιακής πολιτικής, θα μας αποκλείσουν οι Ευρωπαίοι λόγω μαζικής πολιτογραφίσεως λαθρομεταναστών, κάτι που απαγορεύεται.
Ακόμη όμως και εάν νομικά επιτρέπεται, οι Ευρωπαίοι δεν είναι μαλάκες σαν εμάς, θα φροντίσουν να προφυλαχθούν από τις ορδές των λαθρομεταναστών, άρα θα μας αντιμετωπίσουν ως μιάσματα και θα μας απομονώσουν.
Έτσι θα μείνουμε και χωρίς ευρώ και χωρίς πατρίδα και με 3 εκ. λαθρομετανάστες και με μηχανισμούς αυτομάτου Ελληνοποιήσεως εισβολέων. Δηλαδή θα ανοίξει το κλουβί με τα λιοντάρια.

2 εκ.  ψήφοι είναι περίπου 30%. Έτσι ο Τσίπρας θα εξασφαλίσει μόνιμη εξουσία, μέχρι να τον καταλάβουν οι ίδιοι οι Πακιστανοί, Αλβανοί και Αφγανοί και τον κατασπαράξουν πολιτικά (και όχι μόνον) οι ίδιοι. Εμείς όμως τότε δεν θα υπάρχουμε. Πιθανότατα δεν θα υπάρχει και Ελλάδα.

Έτσι:
με μία μόνο κίνηση θα έχει επιφέρει θανάσιμο χτύπημα σε όλες τις διαστάσεις της Ελληνικής πολιτείας.
Δεν είναι τυχαίο ότι ενισχύθηκε η Χ.Α. Και εγώ την ψήφισα, το ομολογώ. Όμως, δεν τους πειράζει η Χ.Α.. Είναι εύκολος αντίπαλος και χωρίς συμμάχους στην Ευρώπη. Έχει καλώς ή κακώς το  απεχθές στίγμα του ναζιστικού κόμματος και επομένως εύκολα μπορεί να αποκεφαλιστεί.
Ήδη τώρα τα κανάλια δυσφημούν την Χ.Α. , λες και δεν μπορούσαν να το κάνουν τόσον καιρό. Αποφάσισαν όμως τώρα να το κάνουν για να εμφανίσουν τις νέες εκλογές ως απαραίτητες και λυτρωτικές , προκειμένου να απαλλαγούμε δήθεν από την κοινοβουλευτική ομάδα του Μιχαλολιάκου.
Σκηνοθεσία είναι. ΔΕΝ πρέπει να πάμε σε νέες εκλογές.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κίνδυνος, είναι πρόφαση.
Στο ΣΥΡΙΖΑ βολεύει η κατακερματισμένη δεξιά, προκειμένου να πάρει την εξουσία με μεγαλύτερη άνεση.

Σκοπός δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση του εκλογικού σώματος στις βασικές διαστάσεις, το έθνος, την θρησκεία και την τάξη για να τις “φάει” μία μία και όλες μαζί.

Εάν δεν προσέξουμε, το δήθεν δημοκρατικό και δήθεν αριστερό ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ για πρώτη φορά στην παγκόσμιο ιστορία και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο.

Επομένως. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κυβερνήσει ΤΩΡΑ με κοινοβουλευτική μειοψηφία. Να αποκαλυφθεί χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να καταστρέψει την Ελλάδα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Θα μας καταστρέψει άπαξ και δια παντός.
Ή τώρα ή ποτέ. Να πέσουν οι μάσκες. Δεν έχει σημασία το οικονομικό πρόβλημα (έχει δηλαδή αλλά δεν είναι το πρώτο θέμα μας). Σημασία έχει να υπάρχουμε και αύριο.

Μην ακούτε τους αναλυτές. Δεν έχουν ιδέα. Άνθρωποι του συστήματος είναι και μάλιστα μονοδιάστατοι. Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Τα πράγματα είναι επικίνδυνα.

Advertisements
σχόλια
 1. Ὁ/ἡ Μπε γράφει:

  Κρίμα…
  Μόνο αυτό…

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Κρίμα είναι το μα μην γίνει κυβέρνησι ΤΩΡΑ.
   Η εντολή του Ελληνικού λαού ήταν…κάντε κυβέρνησι.

   Το δήθεν δημοκρατικό όμως ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι θέλει να εκβιάσει το σύστημα για να κερδίσει ψηφαλάκια. Εγώ δεν δέχομαι η πατρίδα μου να γίνει πολιτικό παιχνίδι.

   Η ψήφος στην Χ.Α. είναι μια ψήφος αμύνης. Θαρρείς και ο κόσμος ήξερε το τι θα γινόταν.
   Θα σου θυμίσω κάτι άσχετο. Όταν ο Δέλλας έβαλε το γκολ από κόρνερ στο 90′ όλος ο κόσμος το γνώριζε από πριν. Το ένιωθε.

   Αυτό συμβαίνει και τώρα. Υπάρχει συναισθηματική πρόβλεψις των καταστάσεων. Το νοιώθουμε ότι κάτι κακό πάει να γίνει. Και πάνω σε αυτό το κακό παίρνουμε θέσι, κάνουμε επίδειξι δυνάμεως ότι εμείς δεν λυγίζουμε ούτε από τίτλους (φασίστες κλπ) ούτε από λάσπες. Αν πειραχτεί η Ελλάς, θα γίνει μακελειό.

   Μην σε τρομάζει το “Μακελειό”, είναι λέξη που χρησιμοποίησε ο Λοβέρδος για το ΠΑΣΟΚ και δεν κουνήθηκε φύλλο, ίσως επειδή την είπε ο Λοβέρδος και όχι ο Μιχαλολιάκος. Εκτός εάν το ΠΑΣΟΚικό μακελειό είναι καλό και το άλλο είναι κακό.

   Η ώρα λοιπόν της κυβερνήσεως είναι ΤΩΡΑ. Να γίνει δηλαδή κυβέρνηση όπου θα μπορεί ο καθένας να ελέγχει τον άλλον από όλες τις διαστάσεις.
   Αν γίνει μια κυβέρνησι καθεστώς, τι θα κερδίσουμε;
   Μια από τα ίδια θα έχουμε.
   Το αποτέλεσμα λοιπόν των εκλογών ήταν επίδειξι συσχετισμού δυνάμεων και οι πατριωτικές δυνάμεις ήταν αθροιστικώς πολύ μεγάλες.
   Να κάνουν επομένως τώρα κυβέρνησι και να μην λένε βλακείες γιατί δεν απευθύνονται σε ηλίθιους.
   Μάλιστα οι επόμενες εκλογές θα είναι πιο επικίνδυνες, γιατί μην αποκλείσεις το γεγονός η Χ.Α. να διπλασιάσει τα ποσοστά της. Και τότε δεν θα είναι απλώς ένας ισορροπημένος συσχετισμός δυνάμεων, θα είναι ένας εμφυλιοπολεμικός συσχετισμός.

   Η Χ.Α. ΔΕΝ εκφράζει φιλοναζιστές ψηφοφόρους. Εκφράζει τους ψηφοφόρους που πλέον δεν δέχονται μυία στο σπαθί τους. Αν αυξηθούν οι μυίες (έτσι το λέμε οι πόντιοι, έτσι το έλεγαν και οι αρχαίοι, έτσι το λέω και εγώ) θα αυξηθούν και οι ΧΑτες.
   Εάν λοιπόν δεν θέλουμε να φτάσουμε στα άκρα, πρέπει να κυβερνήσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά με κοινοβουλευτική μειοψηφία γιατί ακόμη και εάν αποκτήσῃ με δολοπλοκίες πλειοψηφία, αυτή θα είναι ψεύτικη και χωρίς κοινωνική αντιστοίχισι.

   Ήρθε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύψῃ το αντιδημοκρατικό του προσωπείο και να απικαλύψῃ τις περίφημες συνιστώσες του, που όλο τις ακούμε και όλο δεν τις βλέπουμε.

 2. Ὁ/ἡ Μπε γράφει:

  Είμαι σε θέση να ξέρω ότι ο σύριζα είναι αμελητέα ποσότης και ότι η αριστερά δεν θα κυβερνήσει ποτέ. Όποιος διαβάζει ιστορία, ξέρει το γιατί και το πως.

  Και πάλι κρίμα, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πραγματικά, με στεναχώρησες.
  Η ψήφος στη ΧΑ θα δεις τι είναι, στις ερχόμενες εκλογές. Δεν έχεις δικαίωμα να επικαλείσαι το είδος της άγνοιας που αφήνεις να φαίνεται στην ανάρτησή σου, πάντως. Πρέπει να ενημερώνεσαι διαρκώς και για τα πάντα. Είσαι ανήσυχο πνεύμα, μην τεμπελιάζεις.

  Αντίο, καλέ μου Στράβωνα.

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόταν εγγράφως ότι δεν έχει σκοπό να… πειράξει, να… αλλοιώσει την εθνική σύσταση του εκλογικού σώματος και ότι δεν έχει σκοπό να εκτουρκίσει την Θράκη και ότι θα σεβαστεί την υπάρχουσα εθνική δομή της Ελλάδος, τότε θα το ψήφιζα και εγώ

   Όπως δηλαδή ζήτησε ο Τσίπρας δηλώσεις μεταμελείας των Σαμαρά-Βενιζέλου, θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει το ίδιο από τον Τσίπρα για άλλα θέματα.
   Όμως ο Τσίπρας είναι στιγματισμένος από το ζήτημα του νόμου πολιτογραφήσεως λαθρομεταναστών. Δεν έχει μόνον οικονομικό σκέλος το μνημόνιο και δεν είναι μόνον ένα το μνημόνιο. Στο μνημόνιο της παγκοσμιοποιήσεως εμπεριέχεται και η ομογενοποίησις των λαών. Και ο Τσίπρας αυτό το μνημόνιο το ψήφισε.

   Επομένως, δεν τον εμπιστεύομαι. Μπορεί να τον εμπιστεύομαι στα κοινωνικά, όχι όμως στα εθνικά. Εάν λοιπόν ήταν προτεραιότητα του το οικονομικό μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, θα μπορούσε μέχρι και με την ΧΑ να συμπράξει προκειμένου να απαλλαγούμε και από τον εθνικό διχασμό και από το μνημόνιο.
   Δεν μπορεί να κάνει πως δεν βλέπει την Χ.Α. Υπάρχει και ανήκει και αυτή στο αντιμνημονιακό σύμπλεγμα (μπλοκ).

   Δεν μπορεί να επιτύχει όλους τους στόχους του μαζί. Εάν έχει προτεραιότητα η αντιμνημονιακή πολιτική, τότε όλες τις άλλες απόψεις του για θέματα Θράκης, Μακεδονίας, Κεμάλ, λαθρομεταναστεύσεως κλπ ας τις βάλει στο ράφι για μελλοντική χρήση.

   Συμπέρασμα: Ο Τσίπρας δεν επιδιώκει την κοινωνική ενότητα. Θέλει όλο το πακέτο και όχι μόνον το αντιμνημονιακό. Τελικά θα επιτύχει να επιστρέψουμε στον δικομματισμό και να περάσει και το μνημόνιο.

   Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...