Γιατί οι Οικολόγοι;

Posted: 8 Μαΐου, 2012 in Πολιτική
Ἐτικέττες:,

Ως τι μας μιλάει η εκπρόσωπος των δήθεν Οικολόγων Πρασίνων και την τρώμε στην μάπα κάθε ημέρα;
Γιατί δηλαδή να μιλάνε οι εξωκοινοβουλευτικοί Οικολόγοι (του Σόρος) και γιατί να μην μιλάει ο επίσης εξωκοινοβουλευτικός Βασίλειος Λεβέντης ή ο εξωκοινοβουλευτικός  Δ. Βεργής ή το κόμμα των Παναθηναίων ή των Κυνηγών ή ο Καρατζαφέρης;

Γιατί τόσος έρωτας με τους οικολόγους που στις εκλογές δεν πήραν ούτε καν τα τρία μας (3% εννοώ); Εκλογές έγιναν, ο Ελληνικός λαός δεν έδωσε βήμα στο κοινοβούλιο στην κυρία των Οικολόγων και επομένως έχει τόσα δικαιώματα στις κρατικές συχνότητες (γιατί κρατικές είναι όλες οι συχνότητες) όσα έχουν όλοι οι άλλοι εξωκοινοβουλευτικοί.

Εδώ απαντάμε με το ρητό του ιστολογίου. Κάποιον λάκκο έχει η φάβα.

Advertisements
σχόλια
 1. Ὁ/ἡ Χριστιάνα γράφει:

  Γιατί;;;;;

  Μα….
  Για τον ίδιο λόγο που χθες, η κυρία Γεννηματά, εκλεγμένη με ένα μικρό κόμμα του 13% απολάμβανε τον Megalo αέρα των 8, λες και ήταν η νέα Πρωθυπουργός.
  Για τον ίδιο λόγο που φάγαμε ΠΑΛΙ στην μάπα από τους Megalous τον κύριο Ανδρέα Λοβέρδο να…..συνομιλεί από θέση ισχύος(;;;;;;;;;;;;;;;;) με Μαρκόπουλο και Μιχελάκη, λες και ομιλούσε το 40% και όχι το-πήρατε τα τρία μας συν δέκα-.
  Για τον ίδιο λόγο που Πασόκ και Νέα Δημοκρατία σπεύδουν εναγωνίως να προτείνουν κυβέρνηση Τσίπρα….ΤΣΙΠΡΑ.
  Επαναλαμβάνω για να το μασήσεις, να το μηρυκάσεις και να το αποβάλλεις….
  Πασόκ και ΝΔ (τώρα) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ κυβέρνηση Τσίπρα.
  Για τον ίδιο λόγο που ο Καμμένος κράτησε Μαρκόπουλους και Κουντουράδες και πλάσαρε Χαικάληδες.
  Για τον ίδιο λόγο που ο Κουβέλης έκανε κόμμα και δεν έμεινε στον Σύριζα.
  Για τον ίδιο λόγο που παθαίνουν αλλεργία με την παρουσία των Χρυσαυγιτών στα πάνελ τους(τώρα που είναι υποχρεωμένοι πια).
  Τέτοια αλλεργία, που δεν ξέρω τι είναι πιο θλιβερό…Οι επικοινωνιακές-παιδιάστικου επιπέδου- χοντροκοπιές της ΧΑ ή η σεμνότυφη και υποκριτική αντιμετώπισή τους από τους Megalous κυρίους και τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ πελάτες τους.

  Αυτός είναι ο λόγος!!!

  Πιο μασημένο, δεν γίνεται. 🙂

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Αγαπητή μου, οι παιδιάστηκες χοντροκοπιές της Χ.Α είναι ανθρώπινες και άκακες.
   Η σοβαροφάνεια και η σπουδαιοφάνεια των δήθεν είναι ο κίνδυνος.
   Οι χρυσαυγίτες τρώνε τα ίδια σκατά που τρώμε και εμείς, έστω και εάν παιδιαρίζουν.

   Οι άλλοι όμως, οι δήθεν μεγάλοι και οι δήθεν διανοούμενοι, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και με τον Ελληνισμό. Εάν ήταν χρυσαυγήτες στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922 δεν θα άφηναν τους τουρκαλάδες να σφάζουν και να βιάζουν όπως έκαναν οι δήθεν ευρωπαϊστές της ψευδοαριστοκρατικής ξενοδουλείας.
   1 εκ. Έλληνες σφαγιάσθηκαν (ένα εκατομμύριο) όταν οι άλλοι οι σπουδαίοι διανοούμενοι έκαναν δημόσιες σχέσεις με την ΑΝΤΑΝΤ, τους Γερμανούς και την ΕΣΣΔ.

   Τον Τσίπρα καλά τον κάνουν. Να δείξει επιτέλους ποιος είναι. Γιατί δεν ήταν μόνον η Χ.Α. στην αφάνεια τόσον καιρό. Ο Ακραιότατος του μηδενιστικού χώρου ΣΥΡΙΖΑ (τάχα τώρα μας λένε τα ΜΜΕ ότι δεν είναι ακραίος, ΥΠΕΡακραίος μηδενιστής είναι) πρέπει να μας δείξει τις εξαρτήσεις που έχει από τις συνιστώσες του.

   Αυτό κάνει λοιπόν η δήθεν οικολόγος. Η εταιρία του Σόρος και των ΜΚΟ αποκαλύπτει τις σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι σε σύνδεση με τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ και όλες τις άλλες…χμ…αριστερές δυνάμεις.
   Ε λοιπόν η Ελλάδα δεν είναι συνιστώσα. Η Ελλάς είναι το όλον, το παν και το άπαν, η πατρίς των Ελλήνων και των προγόνων των και όχι μια παράμετρος της ριζοσπαστικής ψευδοφιλολογίας.

   Καλά του κάνουν του Τσίπρα για να μας δείξει ποιος είναι. Θα ζητήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού (γιατί θα πάμε σε εκλογές) χωρίς μανδύα και μισόλογα.
   Ποιος είσαι Τσίπρα και που θέλεις να το πας το καράβι; Θα ταπεινωθείς, θα ξεγυμνωθείς και μετά θα πας γονατιστός στις εκλογές, Σεμνά και ταπεινά, για να σε ψηφίσουμε. Δεν θα προσκυνήσει η Ελλάς τον Τσίπρα, ο Τσίπρας θα προσκυνήσει την Ελλάδα και μετά θα τον ψηφίσω και εγώ ο ίδιος.

 2. Ὁ/ἡ Χριστιάνα γράφει:

  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Κάτσε να συνέλθω πρώτα από την τελευταία φράση. 🙂

  Μα αυτό ακριβώς εννοώ. Για αυτό θέλουν τα Πασοκονουδούνια κυβέρνηση Τσίπρα.

  Ελπίδα τους πρώτη: Να σκάσει η βόμβα στα χέρια του (;) είτε λόγω ανώριμων χειρισμών εξωτερικά, είτε λόγω εσωτερικού ξεβρακώματος των περιβόητων συνιστωσών.
  Βέβαια, το πρώτο θα βλάψει την Ελλάδα, ενώ το δεύτερο τον Τσίπρα, αλλά ΤΙ τους νοιάζει αυτούς;;;; Το αποτέλεσμα μετράει.

  Ελπίδα τους δεύτερη: Να γίνουν φίλοι. Να τα φτιάξουν. Να μολύνουν Ό,ΤΙ, ΟΠΟΙΟΝ και ΑΝ -το τονίζω το ΑΝ- έχει μείνει αμόλυντο συστημικά στον Σύριζα, να το κάνουν έναν από αυτούς, να μοιραστούν τις ίδιες βρωμιές και τα ίδια μυστικά και -εν τέλει- να το απορροφήσουν.

  Κάτι που νομοτελειακώς ΔΕΝ μπορούν να κάνουν με την ΧΑ. Ακόμα. ΚΑΙ αυτό το ακόμα το τονίζω.

  Το ξένο, το άγνωστο ΦΟΒΙΖΕΙ.

  Και το παλεύεις με 2 τρόπους. Ή προσπαθείς να του κάνεις ψι-ψι και να το φέρεις κοντά σου, ή από τον φόβο σου, προσπαθείς να το αποδομήσεις.

  Πάντως, ΔΕΝ μπορείς να το αγνοήσεις. Ούτε στην πολιτική, ούτε στην ζωή.

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Η χρυσή αυγή όπως και το ΚΚΕ έχουν ένα όπλο, μας αρέσει δεν μας αρέσει.
   Έχουν στρατό. Και ο στρατός προσφέρει προστασία από τις απειλές.
   Αυτό βεβαίως είναι και ανησυχητικό γιατί οι στρατοί τους είναι ορκισμένοι εχθροί μεταξύ τους.

   Δεν το έγραψα τυχαία το άρθρο “Μηδενισμός χωρίς αμορτισέρ”.
   Έχουμε σοβαρό πρόβλημα, πάρα πολύ σοβαρό.

   Για εμένα μοναδική λύση είναι να παραιτηθεί ο Σαμαράς (έπαιξε και έχασε, τι να κάνουμε, στενάχωρο αλλά αληθινό) και να αναλάβει κάποιος που να συσπειρώσει όλην τη κεντροδεξιά αλλά και την ίδια την δεξιά. Διαφορετικά θα πάμε σε δυσάρεστες καταστάσεις. Η ΝΔ σύρθηκε στον δρόμο του μνημονίου – δεν τον αποφάσισε – από την … ανικανότητα του Γιωργάκη. Όμως ο Σαμαράς δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ούτε και ο Καραμανλής φυσικά. Χρειάζεται νέο αίμα, παρθένο και ικανό που να μην έχει δεσμεύσεις.

   Ο (*%(^&%(&%#$$## ο ΓΑΠ σαν γνήσιος πράκτορας που ήταν, έκανε την Ελλάδα κουρέλι και έδεσε όλο το πολιτικό σύστημα χειροπόδαρα.
   Να γιατί χρειαζόμαστε έναν ΕΛΛΗΝΑ βασιλιά, για να μην πω δύο κατά τα Σπαρτιατικά πρότυπα. Έναν Υψηλάντη για παράδειγμα αλλά και αυτός πήγε και πέθανε στην Αυστρία.
   Αυτό που δεν λέμε είναι ότι η Ελληνική ιστορία ΔΕΝ είναι ταυτόσημη με την δημοκρατία. ΝΑΙ γεννήθηκε εδώ η δημοκρατία αλλά συνολικά από τον Τρωικό πόλεμο μέχρι σήμερα, Από τον Αγαμέμνονα μέχρι τον Φίλιππο και από τον Αγησίλαο μέχρι τον Παλαιολόγο και τον Κομνηνό, βασιλιάδες είχαμε. Η δημοκρατία συνολικά μετράει 200-300 χρόνια στα 3500 χρόνια.

   Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα, ας βάλουν οι Θεοί τα χέρια τους.

 3. Ὁ/ἡ Πελασγός γράφει:

  Τηλεοπτικός μαιντανός……..οικολογικός και πράσινος…..
  Φτού…………… μη σας ματιάξω……

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...