Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος των τραπεζών;

Posted: 4 Μαΐου, 2012 in Νέα Τάξη Πραγμάτων, Πολιτική

Μετά από μια παράσταση κυβίστησεων, την οποία δεν θα σχολιάσουμε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης έδειξε τις εξαρτήσεις του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το ΛΑΟΣ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν χρωστάει.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Ας δούμε το ακόλουθο βίντεο στο χρονικό σημείο 48′ 50″ όταν απαντάει σε ερώτηση εάν θα κρατικοποιήσει την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ακούσαμε την εκπληκτική απάντησι ότι η ΤτΕ είναι ήδη κρατική !!!

Είναι βεβαίως γνωστό τοις πάσι ότι την Τράπεζα Ελλάδος ελέγχει η οικογένεια Ρότσιλντ ήδη από την απελευθέρωση της Ελλάδος.
Είναι επίσης γνωστό ότι η ΤτΕ δημιούργησε την Τράπεζα της Ανατολής, η οποία ήταν πιο δυνατή ως θυγατρική από την μαμά εταιρία (Εθνική Τράπεζα) , διότι η επιχειρηματική τάξη της Ελλάδος ήταν μια τρίχα από τα αρχ… εν σχέσῃ με αυτήν των Ελλήνων της ανατολής (ή καλύτερα της Ιωνίας, Πόντου και Αιγύπτου), την οποία Τράπεζα της Ανατολής εν συνεχείᾳ κούρεψε κατά την συγχώνευση των δύο τραπεζών.

Τι έκανε δηλαδή η ΤτΕ; Κούρεψε τον Ελληνισμό της ανατολής, διότι το κούρεμα είναι η αγαπημένη πρακτική της Εβραϊκής οικογενείας, όπως κούρεψε τα αποθέματα των ταμείων (και τις καταθέσεις μας) το 2000 μέσω του σκανδάλου του ΧΑΑ, όπως τα κούρεψε και τώρα με το PSI.

Διότι πολύ απλά, Τράπεζα της Ελλάδος = κούρεμα.
Αυτή δεν είναι τράπεζα, είναι ο μπαρμπέρης του Ελληνισμού.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, κατά την άποψη μας είναι ο βασικός υπεύθυνος της συρρικνώσεως του Ελληνισμού, βασική συνιστώσα της Μικρασιατικής καταστροφής. Η ΤτΕ πιθανώς γνωρίζει αυτά που γνώριζε και ο αρμοστής Στεργιάδης της Ελληνικοτάτης Σμύρνης και η ΤτΕ γνωρίζει γιατί ο Προβόπουλος είναι ο διοικητής της, ο μοναδικός ίσως θεσμικός παράγων που παρέμεινε στην θέση του τόσο επί Καραμανλή, όσο και επί ΓΑΠ μέχρι και σήμερα.

Διότι εάν ίσχυε αυτό που λέει ο Καρατζαφέρης, ο ΓΑΠ θα τον είχε αλλάξει τον Προβόπουλο αλλά δεν το έπραξε γιατί ο Προβόπουλος είναι ο συνεχιστής του Παπαδήμου, όταν ο δεύτερος αναβαθμίστηκε σε αντιπρόεδρο της ΕΚΤ. Δηλαδή αφεντικό της Ελλάδος δεν είναι η κυβέρνηση, δεν είναι ο λαός.
Αφεντικό είναι η ΤτΕ. 

Δεν είναι το πρόβλημα ο αόριστος καπιταλισμός, δεν είναι πρόβλημα η αστική τάξη ή το μεγάλο κεφάλαιο γενικώς και αορίστως. Ο ρομαντικός καπιταλισμός είναι ένα πανέμορφο σύστημα. Το βασικό πρόβλημα είναι το Σιωνιστικό κεφάλαιο που ελέγχει το τραπεζικό σύστημα, δηλαδή το Μεγάλο Κεφάλαιο έχει και όνομα και πατρίδα.

Και τι διαβολική σύμπτωσις, όπως τότε ο Στεργιάδης έτσι και σήμερα οι Προβόπουλος, Παπαδήμος παραμένουν αμετακίνητοι και πανίσχυροι παρ΄όλες τις αλλαγές κυβερνήσεων.

Ας δούμε και τι λέει ο Καμμένος για την Τράπεζα της Ελλάδος στο σημείο 28′ (περίπου) και πώς προτίθεται να την θέσει υπό κρατικό έλεγχο.

Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι ο Καμμένος έχει τα κότσια να κάνει αυτό που λέει. Αυτό όμως για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι ο Καρατζαφέρης είναι ο άνθρωπος των τραπεζών και της ΤτΕ και πολύ θα ήθελα να μάθω πώς ένας άνθρωπος πουλώντας γάλα έγινε μεγιστάνας.  Εγώ ό,τι και εάν πούλησα, ούτε την ρόδα από το τζιπάκι του Καρατζαφέρη δεν μπόρεσα να αγοράσω. Με πορδές αυγά δεν βάφονται και πουλώντας γάλα δεν γίνεσαι πολιτικός.

Αυτός που θα καταφέρει να κρατικοποιήσει-εθνικοποιήσει την Τράπεζα της (αποικίας της) Ελλάδος , πρέπει να χριστεί Εθνικός Ήρωας και να στηθεί ο ανδριάντας του δίπλα σε αυτόν του Κολοκοτρώνη, του Κανάρη και των άλλων Ηρώων.

Advertisements
σχόλια
 1. Οφείλεις εξηγήσεις για την μακρά απουσία σου…Οδυσσεύς

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Ξεκίνησα να πουλάω σανό και γάλα, μπας και γίνω μια ημέρα πρωθυπουργός. 🙂

   Οικονομικά θέματα αγαπητέ μοι Οδυσσεύ, σε συνδυασμό με βλάβη στον υπολογιστή μου.
   Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

 2. […] κατηγορηματικῶς ὃτι ἡ ΤτΕ εἶναι κρατικὴ (ἒχουμε γράψει γιὰ αὐτό) καὶ τῶρα ἐκπλήσσεται ὃταν τὸν […]

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...