Όταν βγάζεις το μαχαίρι…

Posted: 4 Νοεμβρίου, 2011 in Πατριωτισμός, Πολιτική
Ἐτικέττες:, ,

Όταν βγάζεις το μαχαίρι πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Αυτό λέει ο λαός μας.

Γιατί Γιωργάκη;

Το γεγονός ότι δεν έγινε το δημοψήφισμα είναι επειδή ένας (ποντικός) μύς ενεδύθη λεοντή και νόμισε ότι έγινε λέων.

Δεν έχει απολύτως καμία σημασία εάν ο ΓΑΠ έπραξε ορθώς που απεφάσισε το δημοψήφισμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αποδέχθηκε την απώλεια εθνικής κυριαρχίας επισήμως. Δέχθηκε από τους «αιωνίους εταίρους» μας –  ξέρετε, αυτούς που μας πούλησαν και μας λεηλάτησαν το 1204, που μας άφησαν στο έλεος των Οθωμανών το 1453, που μας άφησαν στο έλεος του Κεμάλ το 1922, που μας έβαλαν σε εμφύλιο το 1944, αυτούς τους φίλους μας τέλος πάντων – να επιβάλουν τον χρόνο και το θέμα ενός δημοψηφίσματος.

Δεν έχει σημασία εάν ήταν ή όχι σωστή η απόφασις για διενέργεια δημοψηφίσματος, σίγουρα όμως ήταν εσφαλμένη η επίσημος αποδοχή της υποτελείας μας στους κλέπτες των αρχαιοτήτων μας, τους αρνητές αποδώσεως πολεμικών αποζημιώσεων, τους καπηλευτές και ταπεινωτές Ελληνικών συμβόλων όπως αυτό του αγκυλωτού σταυρού, σε αυτούς που μας έκαναν μερικές δεκάδες πολέμους τα τελευταία 2000 χρόνια.

Εκεί κύριε Παπανδρέου, αφού έφτασες στο σημείο να βγάλεις το μαχαίρι έπρεπε να το χρησιμοποιήσεις. Χωρίς Οίκτο. Δεν μας ενδιαφέρει εάν θα πτωχεύσει η Γαλλία, δεν μας ενδιαφέρει εάν καταστραφεί η Γερμανία, δεν μας λυπήθηκαν δεν τους λυπόμαστε. Εμείς είχαμε το πάνω χέρι. Έπρεπε να μαχαιρώσεις κύριε Παπανδρέου, έπρεπε να τους πεις ότι στην Ελλάδα άρχων είναι ο Έλλην πρωθυπουργός, αυτός κανονίζει πότε θα γίνουν δημοψηφίσματα και με τι θέμα.

Έπρεπε να πας και να απαιτήσεις κύριε Παπανδρέου, όχι ειδική μεταχείρησι για τις κατοχικές εν Ελλάδι δυνάμεις αλλά ειδικά προνόμια για την Ελλάδα προκειμένου να τους κάνουμε την χάρη και να μην πτωχεύσουμε, να τους κάνουμε την χάρη να είμαστε ανάμεσα τους αλλά με κανόνες που θέτουμε εμείς για εμάς. Έπρεπε να πας και να θέσεις τους όρους του παιχνιδιού, να πας να απαιτήσεις ότι η Ελλάς θα είχε ελευθερία να φορολογεί όπως γουστάρει, να επιβάλλει ΦΠΑ όπως αυτή αποφασίσει, να σπάσεις τις ποσοστώσεις στα αγροτικά προϊόντα, να απαιτήσεις την κατάργησιν του Δουβλίνου-2, να απαιτήσεις την απορρόφησι λαθρομεταναστών από τους εταίρους μας.Έπρεπε να πας και να τους πεις ότι κομάντο στην Ελληνική ανάπτυξη κάνουν οι Έλληνες και οι Έλληνες θα αποφασίσουν πως θα αποπληρώσουν τα δάνεια (και όχι την βοήθεια), επιχειρηματίες της Ελλάδος είναι οι Έλληνες και όχι οι Γερμανοί.

Η αδυναμία μας είναι η δύμαμις μας. Έπρεπε να πας με το μαχαίρι κύριε Παπανδρέου, αφού αποφάσισες να το βγάλεις, και το να μπήξεις μέσα στο Ευρωπαϊκό κορμί. Ή το βγάζεις ή όχι.

Ένα είναι το σίγουρο..θα τα έκαναν στα μικροσκοπικά, δήθεν Ευρωπαϊκά βρακάκια τους. Διότι εμείς κρατάμε (τουλάχιστον κρατούσαμε μέχρι τώρα) τα κλειδιά. Εμείς είχαμε το μαχαίρι εμείς και το καρπούζι. Εμείς θα επιταχύναμε την Ιταλική καταστροφή, εμείς θα οδηγούσαμε την Γαλλία στην υποβάθμιση της αξιολογήσεως της. Εάν γούσταραν, εάν δεν γούσταραν χεστήκαμε. Αλλά δεν το έκανες κύριε ΓΑΠ γιατί δεν ήσουν Λέων αλλά ποντικός.

Δυστυχώς.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...