Το ‘πα και το ξαναλέω

Posted: 2 Νοέμβριος, 2011 in Πατριωτισμός, Πολιτική
Ἐτικέττες:,

Μια φορά και έναν καιρό, πριν από τις δημοτικές εκλογές έγραφα εναντίων της αποχής. Μέχρι και στο Ρεσάλτο έγραψα παίρνοντας την απάντηση αυτή.

Και τι έγινε; Κυριάρχησε η αποχή, κάναμε μούτρα στο σύστημα και τελικώς…

Μπουτάρης, Καμίνης, Σγουρός, Δανιηλίδης και άλλοι βρίσκονται σήμερα στα περιφερειακά αξιώματα και πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

Τι κερδίσαμε; ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτή είναι η αποχή. Δημοκρατία και αποχή είναι ασύμβατα πράγματα.

Η Ελλάς έχει προϊστορία με την αποχή. Στην τουρκοκρατούμενη Κρήτη οι  Τούρκοι παρεβίαζαν την σύμβασιν της Χαλέπας καταπιέζοντας τους χριστιανικούς πληθυσμούς (οι οποίοι για ακόμη μια φορά ήταν χωρισμένοι σε Ξυπολήτους και Καραβανάδες, τα δύο κόμματα της εποχής) που απείχαν από τις εκλογές. Τελικώς φτάσαμε στην επανάσταση του 1895 όμως το θέμα είναι ότι η αποχή δεν προσέφερε τίποτα καθώς οι Τούρκοι επικαλέστηκαν αδιαφορία των Ελλήνων για τις εκλογές. Διότι έτσι μεταφράζεται πάντα η αποχή σε εκογές από τους εξουσιαστές, ως αδιαφορία.

Μόνον μία είναι η λύσις μετά από αποχή σε εκλογές. Επανάστασις. Ουδέποτε μετά από αποχή ηκολούθησε ομαλότης. Ακόμη και ο εμφύλιος πόλεμος μετά από οργανωμένη αποχή προέκυψε.

Στο δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο ΓΑΠ, εάν γίνει ποτέ αυτό, η αποχή θα έχει υπόσταση μόνον εάν είναι μαζική, εάν δηλαδή έχουμε αποχή πάνω από 80%, εάν ξεφτιλιστεί το ίδιο το δημοψήφισμα. Με μία αποχή όμως της τάξεως του 20-30% το μόνο που θα γίνει είναι να επικρατήσει τελικώς αυτό στο οποίο προσβλέπει ο ΓΑΠ, η υπερψήφισις του δημοψηφίσματος.

Μπορεί να γίνει αποχή κατά 80%;

Η απάντησις είναι ΟΧΙ. Κατηγορηματικώς ΟΧΙ. Η συμμετοχή θα είναι πάνω από 50%, αυτό είναι τόσο σίγουρο όσο και ο θάνατος. Επομένως κάθε πρόταση για αποχή είναι ή ύποπτη ή προϊόν φαντασίας.

Λέει η ΝΔ: ΑΠΟΧΗ. Ε και; Και τι θα γίνει; Εάν απόσχει ένα οργανωμένο 20-30% το μόνον που θα γίνει θα είναι να ενισχυθεί το εναπομένον 70% και τελικώς να υπερψηφιστεί το δημοψήφισμα πανηγυρικώς. Η ΝΔ δηλαδή, ΙΣΩΣ άθελα της, θα προσφέρει την μέγιστη υπηρεσία στον ΓΑΠ.

Άποψις μου είναι ότι πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην αποχή (και να ψηφίσουμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα) ώστε ο ΓΑΠ να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δημοψήφισμα θα σημάνει την άρνηση του λαού στην δανειακή σύμβασή.

Αυτή πρέπει να είναι η στάσις ΟΛΩΝ των κομμάτων. Μια ομοβροντία από ΟΧΙ ώστε εάν τελικώς ο ΓΑΠ επιμείνει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος, να γνωρίζει ότι και θα πέσει αλλά και ότι η δανειακή σύμβασις θα επαδιαπραγματευτεί από την αρχή.

Καλά θα κάνει η ΝΔ να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι ο λαός δεν είναι βλάξ. Γνωρίζει ότι το σύστημα βασίζεται στην Πολιτική Υποτιμητική Κερδοσκοπία και ότι η καμμένη γη δεν είναι λόγος, είναι πρόφασις. Εάν η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει πάνω στα χαλάσματα του ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνει να αυτοδιαλυθεί και η ίδια από τώρα. Ο Ελληνισμός χρειάζεται αρχηγούς με κάκαλα.

Εάν η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει με την δανειακή σύμβαση του ΓΑΠ, το μνημόνιο του ΓΑΠ, την χρεωκοπία του ΓΑΠ, την υποτέλεια του ΓΑΠ, τον προϋπολογισμό του ΓΑΠ τότε καλά θα κάνει να σταματήσει να ονειρεύεται εξουσία.

Ο Ελληνικός λαός θέλει μια ελεύθερη, δημιουργική και ανεξάρτητη κυβέρνησι και όχι μια κυβέρνησι που θα επενδύει στα καταστροφικά τετελεσμένα της προηγουμένης. Εάν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ενισχυθεί η κομμουνιστική δημαγωγία και θα βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο. Και επειδή προτιμώ να πεθάνω παρά να δω την Ελλάδα υπό κομμουνιστική κατοχή, ΑΠΑΙΤΩ από την ΝΔ να γίνει επιτέλους ένα σοβαρό, δημιουργικό, πατριωτικό, δεξιό, Ελληνικό κόμμα.

Ας συνταχθεί σύσσωμος η αντιπολίτευσις υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να τελειώνει η ιστορία. Παιχνίδια με την αποχή δεν επιτρέπονται.

σχόλια
  1. Ὁ/ἡ Ἀνώνυμος γράφει:

    Eσύ καλώς απαιτείς, αλλά η Ν.Δ. αγοράζει αγροτεμάχια!!!
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα και τίποτα περισσότερο, αλλά αυτή η ρημάδα η ελπίδα, πεθαίνει όντως τελευταία.
    Τώρα, χάθηκε το παιχνίδι. Ο Σαμαράς είχε ένα εξαιρετικό ατού στα χέρια του, να παίξει Ελλάδα.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το έχασε, το έκαψε και έμεινε να ρίχνει μόνος του πασιέντζες…

    Ο ΓΑΠ κατάφερε και ΠΑΛΙ να ΜΗΝ συντριβεί. Ο ΓΑΠ και οι Φοίνικες. Μην σου πω, ούτε καν οι Φοίνικες.

    Ο Τσίπρας ροβολάει με ηγετικό, ίσως και ταγμένο αέρα. Δημοκρατία έχουμε (έτσι νομίζουμε) , το παλικάρι είναι ελεύθερο για τα πάντα.
    Δεν με πειράζουν τα -πάντα- του Αλέξη.
    Με πειράζει ο -κανονισμένος και προορισμένος Αλέξης-.
    Ο νέος ΓΑΠ. Προσοχή στον Αλέξη. 4 γενιές θα φάει αν τον αμολύσουμε.

    Συνοψίζοντας, μετά από μία 3/11/2011 όπου υποτίθεται ότι έγιναν πράματα και θάματα πολιτικά, βλέπουμε ότι δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και ότι προσπαθεί εμφανώς το ένα λαμόγιο, να σώσει το άλλο.

    Θα το ξαναπώ, πιο ευθαρσώς αυτήν την φορά, μέσα από όλο αυτό, το μόνο που θα προκύψει-και ΔΙΚΑΙΩΣ- είναι διψήφια αριστερά.

    Όταν ΜΟΝΟ η αριστερά χτυπιέται για εκλογές, είναι λογικό να την βλέπεις σαν λουκούμι…..

    ( Το είπε και ο Καρατζαφέρης;;;;;;Σώπα!!!!!!!)

    ΔΕΝ είναι όμως λογικό να την ψηφίσεις επειδή απλώς, δεν σου βγαίνουν τα υπόλοιπα…..

    Αύριο μπορεί και να χουμε πραξικόπημα και να μην ισχύει τίποτα από όσα σκέπτομαι.

    Σήμερα πάντως, ΔΕΝ έχουμε δεξιά. Το αιώνιο ελληνικό πρόβλημα. Το απίστευτο κόμπλεξ στο….-πιστεύω Πατρίδα- θα το πληρώσουμε ξανά., ξανά, ξανά και ξανά.

    Μέχρι πότε;;

    Μέχρι να την χάσουμε ολάκερη;;;

    Μέχρι να πρέπει να μάθω γερμανικά;;;

    Μέχρι να ζητήσω συγνώμη που δεν γράφω γκρίκλις;;;;

    Πού διάολο θα σταματήσει το κόμπλεξ της Δεξιάς;;;;;

  2. Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

    Ο Τσίπρας είναι μελετημένο προϊόν. Είναι ο νέος Ανδρέας. Μέχρι και η φωνή του είναι ίδια. Τα πάντα εν σοφίᾳ

    Σήμερον όμως υπάρχει μια ιστορική αναγκαιότητα. Και όταν λέω σήμερον εννοώ σήμερον…ΟΧΙ αύριο. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα αλλά κάθε διέξοδος έχει και συγκεκριμένο χρόνο για να επιτευχθεί.

    Η αποστασία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς την ΝΔ είναι ιστορική αναγκαιότητα. Δεν υπάρχει άλλη λύσις. Η θα πρέπει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΓΑΠ και να φάμε στην μάπα για άλλα δύο χρόνια έναν στυγνό εκβιαστή ή θα πρέπει πριν από την ψήφο εμπιστοσύνης να φύγουν όσοι βουλευτές απαιτούνται και να μεταφερθούν στην ΝΔ προκειμένου να μεταβούμε με ομαλότητα σε εκλογές χωρίς ακυβερνησία.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλη λύσις, εάν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο ΓΑΠ δεν φεύγει. Είναι καιροσκόπος και τυχοδιώκτης. Εκβιάζει τους πάντες και τα πάντα.

    Μία είναι η λύσις…αποστασία ΠΑΣΟΚων προς την ΝΔ. Ανώμαλη λύσις αλλά όπως είπε και ο ίδιος ο ΓΑΠ, ειδικές καταστάσεις απαιτούν ειδικές λύσεις.

Σχολιάστε