Τα λέμε εδώ και πολύ καιρό. Δεν είμαστε προφήτες, απλώς διαβάζουμε τα σημεία των καιρών. Η φοροκάρτα λοιπόν έρχεται όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν τις σχετικές αναρτήσεις για να μην ξεχαστούμε.

Η στρατηγική της φοροκάρτας
Ανθρώπινα δίκτυα και η αντικειμενοποίηση του υποκειμένου
Κάρτα αντί αποδείξεων από 2011
Big Brother – Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα
Φορολογία, ο δούρειος ίππος της ανθρώπινης δικτύωσης
Μπροστά στα μάτια μας;

Η φοροκάρτα, δηλαδή η αριθμοδότηση μας και η εν τοις πράγμασι κατάργηση των ονομάτων δεν είναι τυχαίο γεγονός και δεν αφορά μόνον την εποχή μας. Είναι σύγκρουση αλλά και συνεργασία δογμάτων και δυνάμεων.

Δυνάμεις αντιχριστιανικές: σχεδιάζουν μια κάρτα φέρουσα τον δυσώνυμον αριθμόν, κάνοντας στην ουσία επίδειξη ισχύος. “Ελέγχουμε την οικονομία, κάνουμε ότι θέλουμε. Μπορούσαμε να επιλέξουμε άλλον αριθμό από το 666 αλλά επιλέξαμε αυτόν για σπάσιμο”. Εξάλλου μόνον έτσι μπορεί να ακυρωθεί η αποκαλυπτική εσχατολογία. Την επιβεβαιώνουμε και αποδεικνύουμε ότι δεν υπάρχει θηρίο.

Δυνάμεις σατανικές: σχεδιάζουν μια κάρτα με το 666 όπως ακριβώς το λέει η αποκάλυψη. Οι προφητεία επιβεβαιώνεται και ο σατανάς κυβερνά τον κόσμο.

Δυνάμεις χριστιανικές (αυτές δεν τις υπολογίζει κανείς):  Εάν καταφέρουν να κυβερνήσουν οι σατανικές δυνάμεις, τότε αυτομάτως επαληθεύεται η αποκάλυψις, επομένως και η θρησκεία. Συσπειρώνεται το ποίμνιο και μετά από εφτά (7) χρόνια επανέρχονται στα πράγματα ως το ιερατείο του πραγματικού θεού, παντοδύναμοι και πανίσχυροι και κυρίως αδιαμφισβήτητοι.

Με λίγα λόγια, η φοροκάρτα εξυπηρετεί πολλούς, ακόμη και όσους ισχυρίζονται ότι την πολεμούν. Εμάς όμως ως κοινούς θνητούς δεν μας ενδιαφέρουν οι παραπάνω διαμάχες. Για εμάς είναι ζήτημα ελευθερίας και αρνούμαστε να παραλάβουμε την κάρτα, η οποία όλως τυχαίως θα έχει 10ψήφιο αριθμό, όσα δηλαδή είναι και τα ψηφία ενός τηλεφωνικού αριθμού. Τυχαίο;

Advertisements
σχόλια
 1. Ὁ/ἡ otter γράφει:

  Δεν ξέρω αν ακόμα συχνάζεις σε ιστολόγια απολογητών του Σόρος, αλλά σχετικά με ένα άρθρο με το οποίο είχες ασχοληθεί, σκέφτηκα πως αυτό θα ήταν διασκεδαστικό αν δεν το είχε ήδη πάρει το μάτι σου:

  http://olympia.gr/2011/08/01/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-dna-%CE%B7-%CE%B4%CF%89%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%82/

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Αν εννοείς ένα συγκεκριμένο ιστολόγιο, όχι έχουμε βριστεί και έφυγα. Εκτός εάν θεωρείς και άλλα ως Σορολόγια.

   Όσο για το θέμα που αναφέρεται ο προτεινόμενος σύνδεσμος, επίτρεψε μου μια πιο καχύποπτη άποψη. Δεν μπορεί να έγιναν τυχαία όλες οι μεγάλες ανασκαφές στην Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, την περίοδο μάλιστα της πτώσεως των Οθωμανών, με την άδεια των Οθωμανικών αρχών. Υποψιάζομαι ότι επρόκειτο περί οργανωμένης αρχαιοκαπηλίας των δήθεν φιλελλήνων αρχαιολόγων, μαζικής εξαγωγής από την χώρα (που επρόκειτο σύντομα να γίνει κράτος, το γνώριζαν αυτό οι “σύμμαχοι”) πολυτίμων ευρημάτων και δεν ξέρω τι εθνικότητος μπορεί να ήταν αυτοί που γενικά αποκαλούμε ¨Οθωμανικές αρχές”. Είναι γνωστό ότι ακόμη και σήμερα το Τουρκικό σύστημα πάσχει από την ασθένεια των ντονμέδων.
   Εκτιμώ ότι τον πιάνεις τον προβληματισμό μου. Οι “σύμμαχοι” “φιλέλληνες” “αρχαιολόγοι”* θα μπορούσαν απλώς να περιμένουν να πάρουν άδεια από το Ελληνικό κράτος που έδειχνε πως θα μεγάλωνε. Ούτως ή άλλως (κατά κάποιους) το Ελληνικό έθνος-κράτος δημιουργήθηκε επομένως τα συμφέροντα γνώριζαν ότι η Ελλάδα θα έφτανε στην σημερινή της έκταση. Για εμένα λοιπόν, ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο κλοπής αρχαιοτήτων που δεν αφορά μόνον την συλλογή Καραπάνου αλλά ΟΛΕΣ τις αρχαιότητες που σήμερα κοσμούν τα Ευρωπαϊκά μουσεία. Και μην ξεχνάμε το κυριότερο. Τον τρικάρινο Δελφικό όφη, τον άφησαν στην Κωνσταντινούπολι, ενώ θα μπορούσαν να τον αγοράσουν από τις φιλοχρήματες οθωμανικές αρχές.
   Πολύ βρωμάει η ιστορία, κατά την ταπεινή μου άποψη ΟΛΑ τα αρχαία πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα, ακόμη και τα χειρόγραφα κείμενα ακόμη και τα αγάλματα του Λούβρου. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι αρχαιότητες ανήκουν στον κόσμο. Οι αρχαιότητες ανήκουν στον χώρο που ενέπνευσε τους δημιουργούς τους και πρέπει να επιστρέψουν ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως.
   Εγώ λοιπόν θα ήθελα να δω τα στοιχεία αυτών των περιφήμων “οθωμανικών αρχών” που αδειοδοτούσαν τις ανασκαφές. Έχουν ονόματα; Ποιοί έδιναν τις άδειες; Γιατί δεν τις έδιναν επί 400 χρόνια και τις έδωσαν τελικά ακριβώς την στιγμή που έπεφτε η αυτοκρατορία;

   *βάζω και τους αρχαιολόγους σε εισαγωγικά γιατί κάποιοι εξ αυτών υπήρξαν ερασιτέχνες και κατέστρεψαν τους αρχαιολογικούς χώρους. Ό ένας εξ αυτών κατέστρεψε το αρχαίο Ίλιον και έδωσε τον πιθανώς εσφαλμένως αποκαλούμενο “θησαυρό του Πριάμου” σε ξένα μουσεία, σήμερα βρίσκεται στην Μόσχα εάν δεν κάνω λάθος. Ίσως λοιπόν δεν ήταν αρχαιολόγοι αλλά κοινοί αρχαιοκάπηλοι.

 2. Ὁ/ἡ otter γράφει:

  Προτείνω τον όρο «Σορολόγιο» να τον επισημοποιήσουμε!

  Πάντως αλήθεια είναι πως αυτό που λέμε σήμερα αρχαιολογία ξεκίνησε ως ανασκαφές και ξηλώματα γλυπτών και αγαλμάτων από τον φυσικό τους χώρο για να κοσμούν τα σαλόνια πλουσίων, ο γνωστότερος σε εμάς όντας ο Έλγιν. Δηλαδή μιλάμε για ξεκάθαρες περιπτώσεις κοινών εγκληματιών.

  Θυμάμαι όταν είχα διαβάσει το πώς είχε χάσει η Αφροδίτη της Μήλου τα χέρια της. Τραγικές καταστάσεις. Και ο τόπος/χρόνος/συννενόηση σίγουρα δεν ήταν συμπτώσεις, όπως λες. Όταν βάζεις το χρήμα πάνω απ’όλα έτσι πάει η κατάσταση. Άλλωστε από τα γνωστά γεγονότα με τον βομβαρδισμό της Ακρόπολης, οι Οθωμανοί είχαν δείξει το πόσο σέβονται τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...