Αντισημιτισμός, ακροδεξιά και αριστερή διανόηση

Posted: 8 Μαΐου, 2011 in Πολιτισμός, Πολιτική, Σκέψεις, Υγεία
Ἐτικέττες:, , , ,

Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί για τον αντισημιτισμό ή αντιεβραϊσμό. Όμως στην ουσία όλα αυτά είναι λόγια του αέρος.

Γιατί; Μα γιατί συνήθως όποιος κατηγορείται για αντισημιτισμό συνήθως τυγχάνει να χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιός. Επομένως οι περί αντισημιτισμού κατηγορίες εκφράζονται από τον αριστερό χώρο, χώρος όμως που δεν πιστεύει στην ύπαρξη των εθνών.

Επομένως, και σύμφωνα με την αριστερή διεθνιστική ιδεολογία, αφού δεν υφίστανται τα έθνη τότε δεν υπάρχει ούτε και εβραϊκό έθνος. Το εβραϊκό έθνος είναι ένα έθνος το οποίο έχει χαθεί μέσα στους αιώνες με τις επιμιξίες των λαών. Ή μήπως όχι;

Μήπως δηλαδή επιμίχθηκαν όλοι οι άλλοι λαοί εκτός των εβραίων; Μα αυτό είναι αντίθετο με την αριστερή ιδεολογία. Εάν λοιπόν ισχύει αυτό τότε αναρωτιέμαι ποιοί είναι οι ακροδεξιοί, οι πραγματικοί ακροδεξιοί Εβραίοι εθνικιστές που δια του εθνικισμού τους αντιστάθηκαν στις επιμιξίες μέσα στο διάβα των χιλιετιών ή όσοι κατηγορούν τους Εβραίους για αυτό;

Το να χαρακτηρίζει δηλαδή κάποιος αριστερός ως ακροδεξιό κάποιον που εκφράζει αντισημιτικά αισθήματα, είναι σαν να επικαλείται και τον αστυφύλακα και τον χωροφύλακα.

Ή λοιπόν υπάρχουν έθνη άρα υπάρχει και το Ελληνικό ή δεν υπάρχουν έθνη άρα δεν υπάρχει ούτε και το Εβραϊκό ή δεν υπάρχει κανένα έθνος πλην του Εβραϊκού και επομένως οι Εβραίοι είναι εθνικιστές ακροδεξιοί ή (τελευταία περίπτωση) είναι λανθασμένη η απόδοση του χαρακτηρισμού “ακροδεξιός” προς όποιον έχει αντισημιτικά αισθήματα. Μια φορά κάπου υπάρχει λάθος και δεν μπορούν να ισχύουν όλα ταυτόχρονα, δεν μπορεί δηλαδή και να εξαφανίστηκαν όλα τα έθνη και να έμεινε μόνο το Εβραϊκό ζωντανό και να είναι ακροδεξιοί οι αντισημίτες. Ένα από όλα δεν ισχύει, τόσο απλά.

Εγώ προσωπικά, παρόλο που είμαι δεξιός,  τους Εβραίους τους αγαπώ από την στιγμή ακόμη που γεννιούνται, ειδικά τους Εβραίους της Ελλάδας τους αγαπώ και ως Έλληνες πολίτες. Και επειδή ανησυχώ για την υγεία τους έχω προτείνει και στο παρελθόν να μην διακινδυνεύεται η υγεία των νεογέννητων Εβραίων.

Για να μην κινδυνέψει λοιπόν ούτε μισός Εβραίος από κάποια επιπλοκή κατά την επέμβαση της περιτομής, ζητώ να προστατευτεί η υγεία τους και κάθε περιτομή να γίνεται μέσα σε ειδική ιατρική μονάδα και όχι από τους εβραίους ραβίνους, τους οποίους δεν εχθρεύομαι αλλά αμφισβητώ τις ιατρικές τους ικανότητες.

Επειδή λοιπόν θέλω να πιστεύω ότι και η Ελληνική πολιτεία θέλει να προστατέψει τα παιδιά των Εβραίων από τυχόν μολύνσεις και άλλες χειρουργικές επιπλοκές, θα υποχρεώσει τους εν Ελλάδι Εβραίους να περιτέμνονται μέσα στα εγκεκριμένα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.  Διαφορετικά θα έλεγα ότι το Ελληνικό κράτος είναι αντισημιτικό, αφού ρισκάρει την υγεία των νεογνών στα χέρια ανειδίκευτων μη ιατρών ραβίνων, αδιαφορώντας για τις όποιες πιθανότητες επιπλοκών.

Advertisements
σχόλια
  1. Ὁ/ἡ ΩΡΙΩΝ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ γράφει:

    ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ! … ΙΣΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ (ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ ΦΟΛΙΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ!) ΤΕ ΟΥΧΙ ΕΘΝΟΣ ‘Η ‘ΡΑΤΣΑ. Ι-ΟΥΔΑΙΟΙ ΩΣ ΣΠΑΡΤΟΙ//ΧΟΜΟ (ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΔΑΙΟΥ ΣΠΑΡΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΥΛΗΣ ΠΟΛΕΩΣ’ ΘΗΒΑ!) ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΤΕΤΜΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...