Οσάμα Μπιν Λάντεν, όλη η αλήθεια. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Posted: 3 Μαΐου, 2011 in Αντιπροπαγάνδιστικές Ειδήσεις, Πολιτική, Υγεία

Σε συνέντευξη του ο Οσάμα Μπιν Λάντεν επιβεβαίωσε το γεγονός. Είναι νεκρός.

Μετά την επιβεβαίωσην του θανάτου του Μπίν Λάντεν από τα χείλη του ιδίου, δεκάδες χιλιάδων φύσει δυσπίστων αμερικανών πολιτών, που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμεναν κολλημένοι στας τηλεοράσεις των από τον Σεπτέμβριο του 2001, ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντες την λήξην του απεχθούς πολέμου, πάλλοντες δε ρυθμικώς την αστερόεσσα και φωνάζοντες αντιπολεμικά συνθήματα.

Επιτέλους εδικαιώθη η ειρηνευτική πρωτοβουλία των ΗΠΑ στο χώρο της ανατολής. Επιτέλους μπορούν τα ειρηνευτικά των στρατεύματα να επιστρέψουν στα άγια χώματα της ευλογημένης από τον μπαρμα Σάμ πατρίδας, αφού χρόνια τώρα εθήρευαν σε όρη, σε κάμπους, σε σπήλαια και σε λαγκάδια τον αδίστακτο δολοφόνο των λαών.

Η ανθρωπότης  δύναται πλέον παρακολουθείν τα διάφορα αριστουργήματα της 17ου τέχνης ‘xxx idol’, ‘dancing with the stars’, ‘ta arxidia tou king kong’, ‘exeis talento’, ‘eimai ethismenos stin malakia’ etc χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
Η ανθρωπότης είναι πλέον ελεύθερη.

ΖΗΤΩ! ο Μπάρακ Ομπάμα, ΖΗΤΩ! ο Αμερικανικός στρατός.

H παγωμένη σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν, μετά το πέρας της συνεντεύξεως, ανθιστάθη σθεναρώς κατά την επιχείρηση ρίψεως της εκτός του αεροπλάνου. Κυκλοφορούν φήμαι θέλουσι τον νεκρό Οσάμα Μπιν Λάντεν γραπωθείναι εκ των ιερατικών αμφίων του ιερέως, ο οποίος διάβαζε λίαν ανυποψιάστως τα ύστατα λόγια της νεκρωσίμου ακολουθίας, συμπαρασύροντας αυτόν εις την θάλασσαν του Ειρηνικού.

Μεγάλο προσφυγικό κύμα ψαριών αναμένεται στον Ατλαντικό ωκεανό, καθώς οι συμπαθεστάτοι ιχθύες φέρονται φοβισμένοι από την είσοδο του φοβερού και τρομερού τρομοκράτου στα χωρικά των ύδατα. Ήδη έχει παρατηρηθεί αύξηση του πληθυσμού των λευκών καρχαριών στον Ατλαντικό.

Ειδικοί επιστήμονες επισημαίνουν τον κίνδυνο εκτεταμένης μολύνσεως του Ειρηνικού από το νεκρό σώμα του περίφημου κακοποιού, κάτι που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα της περιοχής.

Διέρρευσε από έγκριτους επιστημονικούς κύκλους ότι εζητήθη από την πασίγνωστη Ελληνίδα υπουργό και διεθνώς διακεκριμένη περιβαλλοντολόγο κ.κ. Τ. Μπιρμπίλη, όπως αυτή συμβάλει με τις γνώσεις της στην διάσωση του οικοσυστήματος της θαλασσίου περιοχής.

Κολλήματα όμως φέρεται να δημιουργεί ο γνωστός για τα αντιαμερικανικά και αντισημιτικά του αισθήματα, Έλλην αρχαιολάτρης πρωθυπουργός Georgios J.A.P Papandreos, ο οποίος δήλωσε σε στενό του κύκλο και σε ημιάψογα Ελληνικά: “Εάν θέλουν την Μπιρμπίλη, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”.

Advertisements
σχόλια
  1. Ὁ/ἡ XYTH γράφει:

    Πολύ καλό, αλλά η αλήθεια είναι άλλη και μας την είπε ο πρόεδρος του Περού: ο θάνατος του μπιν Λάντεν είναι το πρώτο θαύμα του Ιωάννη Παύλου του ΙΙ!! Ορίστε:
    http://www.startribune.com/world/121098094.html

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...