Μπροστά στα μάτια μας;

Posted: 26 Μαρτίου, 2011 in Νέα Τάξη Πραγμάτων

Σήμερα παρακολουθώντας ειδήσεις, ξαφνικά έπεσε το μάτι μου σε μια λεπτομέρεια που δεν είχα παρατηρήσει έως τώρα και για την οποία παρατήρηση δεν διεκδικώ την αποκλειστικότητα καθώς φαντάζομαι ότι θα την έχουν κάνει και άλλοι πριν από εμένα.

Τι παρατηρείτε στην ακόλουθη φωτογραφία;

 

Θέλετε λίγη επιπλέον βοήθεια; Ας ξαναπροσπαθήσουμε:

Μας θυμίζει κάτι;

Σωστά, είναι το μάτι των πεφωτισμένων (illuminati)

Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα ότι και άλλοι έχουν εντοπίσει το ίδιο σύμβολο, όπως το ακόλουθο ιστολόγιο:

http://adventofdeception.com/eurozone-central-bank-deception

Όπως και εδώ, για να μην “φάω την πρωτιά” 🙂

http://anti-ntp.blogspot.com/2010/07/blog-post_6165.html

Πότε αλήθεια άλλαξε το λογότυπο;

Μια παλαιότερη φωτογραφία του 2009 έχει το παλαιό λογότυπο

μια άλλη:

 

κι άλλη:

Πότε πήρε το λογότυπο την νέα του μορφή;

Μήπως η αλλαγή συνδέεται με την έλευση του παρακάτω προσώπου;

Ή μήπως άλλαξε με την έναρξη των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας για το “μηχανισμό στήριξης”;

Γιατί η περίπτωση της Ελλάδας δεν ήταν μια απλή περίπτωση. Στην ουσία εισήγαγε εντός της Ε.Ε. ένα νέο “μείγμα” δανεισμού, που αποτελεί μπούσουλα και για τις άλλες προβληματικές οικονομίες.

Τι λέγαμε τόσον καιρό;

Αν δεν καθιερωθεί κάτι στην Ελλάδα δεν καθιερώνεται πουθενά. Η Ελλάδα είναι το σταυροδρόμι των αυτοκρατοριών. Πάντα ήταν, πάντα θα είναι.

Άλλαξε μόνο το λογότυπο;

Στο νέο λογότυπο αναφέρονται οι λέξεις

 

Λατινικά; Γιατί;

Να εξηγούμαι, δεν είμαι θρησκόληπτος και δεν με ενοχλεί η χρήση του συμβόλου. Με ενοχλεί όμως η παντοκρατορία του, η εισβολή του σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ως φασιστικό πλέον σύμβουλο που έχει καταντήσει, με ενοχλεί τα μάλα.

Κατά την ταπεινή μου λοιπόν άποψη (που επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ούτε ειδικός είμαι, ούτε κάποιος σπουδαίος) το παιχνίδι των συμβολισμών παίζεται γιατί στην ουσία η Ρώμη είναι ταυτισμένη με τις παγκόσμιες θρησκείες και τις παγκόσμιες εξουσίες.

Με το σήμα κατατεθέν “Ρώμη” προσπάθησαν να χτιστούν, άλλοτε επιτυχώς, άλλοτε όχι, αυτοκρατορίες. “Νέα Ρώμη” η Κωνσταντινούπολη, “τρίτη Ρώμη” η Μόσχα κλπ.

Εγώ προσωπικά αδιαφορώ για τις παγκόσμιες αυτοκρατορίες, πιστεύω ότι κανένας και ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει την αίγλη και δόξα του Ελληνικού πνεύματος, όσες αυτοκρατορίες κι αν κάνει και ότι η μοναδική παγκόσμια αυτοκρατορία είναι η πνευματική δηλαδή η Ελληνική. Αλλά αυτά είναι δικές μου πεποιθήσεις. Σήμερα όμως ζούμε την εποχή εγκαθίδρυσης της Παγκοσμίου διακυβερνήσεως και όλα αυτά που βλέπουμε, μάλλον δεν είναι τυχαία.

Το γιατί επίσης μας πρήζουν με τα σύμβολα μου είναι επίσης ύποπτο. Στην εσχατολογία δεν πιστεύω, ας κάνουν και τον τρίτο και τον τέταρτο και τον πέμπτο ναό του Σολομώντα, αδιαφορώ. Όσο πιο γρήγορα τον κάνουν τον ναό τους, τόσο πιο γρήγορα θα σβήσει ο μύθος τους.

Επομένως πιθανολογώ ότι κατευθύνουν την  σκέψη μας, πότε επαληθεύοντας (προσχεδιασμένα) τις γραφές, πότε επιβάλλοντας μας θεσμούς όπως πχ η κάρτα του πολίτη ή φοροκάρτα, πότε και τα δύο μαζί. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αντίχριστος πίσω από αυτά. Επειδή όμως πιστεύω στην ελευθερία, τους έχω χεσμένους και αυτούς και τις κάρτες τους. 🙂

Τελειώνω με μια αθάνατη φράση του μεγάλου Σωκράτους.

Μπορούν να μας σκοτώσουν, αλλά δεν μπορούν να μας βλάψουν.

Άρα (ερμηνεύω) όποιος φοβάται είτε για τη ζωή του, είτε για την περιουσία του, είναι βεβλαμμένος εκ των προτέρων.

Εν κατακλείδι, δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος άνθρωπος της εκκλησίας για να μην παραλάβει την κάρτα του πολίτη ή φοροκάρτα ή δεσμοκάρτα. Αρκεί και μόνο να μη γουστάρει τη σκλαβιά.

Advertisements
σχόλια
 1. Ὁ/ἡ χμ... γράφει:

  Αγαπητέ Στράβωνα,

  αν δεν έχετε διαβάσει το “Εκκρεμές του Φουκώ” του Έκο, να το κάνετε άμεσα και θα με θυμηθείτε.

 2. Ὁ/ἡ Ευθύμης γράφει:

  Μπορεί να υπάρχει, μπορεί και να μην υπάρχει αντίχριστος με την θεολογική έννοια, τα τζιμάνια όμως που εφαρμόζουν απροκάλυπτα πια τον φασισμό, πώς να το κάνουμε, είναι αντίχριστοι (κατά Μέγα Θανάση Βέγγο).

  Και τέλος πάντων ο αντίχριστος είναι ο συμβολισμός του υπέρτατου κακού, στο οποίο είμαστε πιά οι μαριονέτες, γιατί απλά μας έχουν κάνει σκλάβους χειρότερους και απο τους αρχαίους (εκείνοι είχαν και μια στις χίλλιες πιθανότητες να αποδράσουν, εμείς καμία)

  • Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

   Να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει εάν είναι ο αντίχριστος ή ο αντιδίας ή ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι η ονομασία το ζητούμενο. Και το λέω αυτό, διότι εάν διαχωριστούμε σε πιστούς και απίστους τότε “την κάτσαμε την βάρκα”.

   Επίσης όμως, εάν πιστέψουμε ότι υπάρχει αντίχριστος πίσω από τον φασισμό (όπως τον λες) τότε αποδίδουμε στο σύστημα υπερφυσικές δυνάμεις, άρα και ανυπέρβλητες. Επομένως αυτό που θα προκύψει ως αντίδραση θα είναι μοιρολατρία και προσευχή. Δεν απέχει και πολύ ξέρεις η αντιχριστολογία από την αντιχριστολατρεία.
   Ένα εγκεφαλικό κλικ είναι η απόσταση.
   Πρόσεξε το αυτό το σημείο, είναι σημαντικό. Εάν πειστούν κάποιοι ότι πίσω από αυτό το θέμα κρύβονται υπερφυσικές δυνάμεις του σκότους, υπάρχει περίπτωση να περιμένουν επτά (αν δεν κάνω λάθος) χρόνια της Αποκάλυψης, περιμένοντας την έλευση του Σωτήρος. Εάν όμως δεν είναι, απλά θα βρεθούν 7 χρόνια πίσω από τις εξελίξεις.
   Στη σημερινή εποχή, ο καθένας φοράει μόνος του τα δεσμά του. Είναι ζήτημα επιλογής.

 3. Ὁ/ἡ aspasia γράφει:

  Φίλτατε, δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τα γραφόμενα. Γι αυτο και θα συμπεπριλάβω το άρθρο σας και στη δικη μου γωνια : http://human-philosophie.blogspot.com/
  ευχαριστω Ασπασία

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...