Big Brother – Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Posted: 3 Ὀκτωβρίου, 2010 in Ειδήσεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων

Φοροκάρτα για μαθητές και φοιτητές. Γιατί αλήθεια επιλέχθηκε αυτή η ηλικιακή κατηγορία να έρθει σε πρώτη επαφή με την φοροκάρτα;

Η απάντηση είναι σχετικά απλή αλλά μαρτυρά ταυτόχρονα την σατανική μεθοδολογία του συστήματος. Η νέοι είναι όλοι σχεδόν εθισμένοι στις νέες τεχνολογίες. Ξυπνούν με το κινητό τους, παίζουν την μισή ημέρα playstation, στέλνουν δεκάδες κινητομηνύματα (SMS) την ημέρα, έχουν σχεδόν όλοι λογαριασμό στο φέισμπουκ, στο έμεσεν (MSN), στο σκάιπ και σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες “κοινωνικής δικτύωσης”. Επομένως οι νέοι αποτελούν εκείνο το στοχευμένο πελατολόγιο (target group) που μπορεί ευκολότερα να εξοικειωθεί με την ιδέα της Φοροκάρτας (της έβγαλαν και όνομα….τρομάρα τους).

Σε μια πρώτη ανάγνωση λοιπόν χρησιμοποιούνται οι νέοι ως το εύκολο όχημα για την οριστική επικράτηση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας ή Κάρτας του Πολίτη ή Κάρτας της σκλαβιάς. Στην πράξη όμως ο σχεδιασμός ίσως να είναι ακόμη πιο σατανικός.

Το σύστημα ποντάρει στο χάσμα των γενεών. Ποντάρει στην αιώνια κόντρα των ηλικιών ώστε να γίνει η κάρτα, πεδίο οικογενειακών αντιπαραθέσεων. Τι έκανε και τι κάνει πάντα η εξουσία; Χτυπάει στα σημεία που πονάνε, στα σημεία που μπορούν να διχάσουν. Στα σημεία που δημιουργούν στρατόπεδα. Στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να διχαστεί ο κόσμος σε αριστερούς και δεξιούς, σε θρήσκους και άθρησκους. Μπορεί όμως να χωριστεί ηλικιακά. Η ίδια η τεχνολογία εξάλλου χρόνια τώρα “ταΐζεται” από τους νέους. Αν εγώ και μερικά εκατομμύρια άλλων τότε νέων δεν είχαμε αγοράσει μερικές εκατοντάδες περιοδικών και μερικές δεκάδες υπολογιστών, σήμερα δεν θα υπήρχε η τεχνολογική κυριαρχία που βιώνουμε.

Το σύστημα επομένως ποντάρει για την καθιέρωση της περίφημης κάρτας την καρδιά της οικογένειας. Θα προωθήσει προσφορές στους κατόχους των καρτών (η προμήθεια των οποίων είναι εθελοντική, λένε), θα δημιουργήσει μαρκετίστικο ρεύμα, θα χρηματοδοτήση μέχρι και τραγούδια με την κάρτα στο στίχο τους. Αυτό είναι το σύστημα, αδυσώπητο και σατανικό και έχει ήδη περάσει στον κόσμο ότι ο Φόρος Κατοχής (Φ.Π.Α.) εισπράττεται για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους ενώ ταυτόχρονα έχει τοποθετήσει ταμειακές μηχανές σε ΟΛΑ τα σημεία διακίνησης του χρήματος. Μέχρι και στις λαϊκές αγορές. (Το φωνάζω εδώ και καιρό ότι αυτός είναι ο λόγος που έβαλαν μέχρι και τους δικηγόρους στο σύστημα αποδείξεων, ήρθε η ώρα να επαληθευτώ.)

Η κάρτα θα προωθηθεί σαν must, in, technomania, new age, new wave και όλες τις γνωστές αηδίες και ηλιθιότητες του σύγχρονου μάρκετινγκ. Θα αιτιολογηθεί ως κάρτα πάταξης της φοροδιαφυγής και μηδενισμού της φοροκλοπής από τις κακές επιχειρήσεις. Θα χρησιμοποιηθεί ακόμη και το επιχείρημα ότι αν οι ξένοι έχουν κάρτες πως θα έρχονται σε μια Ελλάδα χωρίς αυτό το σύστημα; Εξάλλου το χρήμα είναι παγκόσμιο, η διακυβέρνηση είναι επίσης οικονομική και παγκόσμια. Θέλετε να διώξουμε τον τουρισμό; Βάλτε τις κάρτες για να υπάρχει συμβατότητα.

Περιμένουν λέει την έγκριση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δηλαδή; Αν την πάρουν την έγκριση δεν κινδυνεύουμε; Τρίχες κατσαρές. Στημένο θέατρο είναι για να πειστούμε ότι είναι ασφαλές. Η κάρτα “μεγάλος αδερφός” θα περάσει και από την αρχή και από τη βουλή. Οποιαδήποτε ελευθερία και αν μας δίνουν είναι υπολογισμένη. Δεν έχει σημασία αν είναι εθελοντική η παραλαβή της, δεν έχει σημασία αν στην αρχή θα είναι ελεύθερη η χρήση μετρητών χρημάτων. Άπαξ και εγκατασταθούν οι υποδομές, μέσα σε λίγο χρόνο θα πάψει να υπάρχει η δυνατότητα εθελοντικής παραλαβής και θα επέλθει η επιβολή παραλαβής κάρτας. Η εθελοντική παραλαβή της κάρτας είναι μέσα στα πλαίσια δοκιμής των υποδομών ώστε να διορθωθούν τα όποια προβλήματα.

Μην γελιέστε, τα πάντα είναι ψέμα, οι φόροι Φ.Π.Α. είναι ψέμα. Αν θέλουν το 23% του μισθού μας ας τον κρατήσουν πριν μας τον δώσουν. Δεν τον κρατάνε όμως για να υπάρχει “ένα πρόβλημα προς επίλυση”. Ενισχύουν την κατανάλωση για να μην μένει χρήμα στα χέρια μας. Γιαυτό και καταργήθηκαν οι σχολικές εκθέσεις με θέμα την αποταμίευση. Η αποταμίευση δεν είναι πλέον της μόδας, δεν πρέπει να καλλιεργείται. Πρέπει να υπάρχει κατανάλωση και φοροκλοπή ώστε το χρήμα να ρέει διαρκώς και να έχουν άλλοθι φακελώματος. Κανένας δεν πρέπει να κατέχει πραγματικό χρήμα, το χρήμα πρέπει να διανέμεται με δάνεια, να έχει κόστος κυκλοφορίας είτε με τόκους ειτε με φόρους. Αυτό είναι το σχέδιο. Όποιος θέλει το βλέπει, όποιος δεν θέλει βάζει το κεφάλι στην άμμο.

Η απάντηση μας πρέπει να είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ηλικιών, η άρνηση παραλαβής της κάρτας και ταυτόχρονα η συνειδητοποίηση ότι έχουμε πόλεμο. Θα πεινάσουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ούτε νερό αλλά θέλει θυσίες ο πόλεμος.

Η απάντηση είναι:

 • Ανταλλαγή προϊόντων
 • Άρνηση του χρήματος.
 • Άρνηση της κατανάλωσης.
 • Συγκέντρωση πραγματικών βιβλίων και όχι ηλεκτρονικών (γιατί μπορεί να χρειαστεί να ζήσουμε χωρίς διαδίκτυο, χωρίς ακόμη και ρεύμα).
 • Άρνηση αγοράς ύποπτων ως Γενετικά Τροποποιημένων Τροφήμων (πχ αυτά που γράφουν στις ετικέτες “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ”).
 • Συγκέντρωση και καταγραφή παραδοσιακών τεχνικών επιβίωσης (παρασκευή και συντήρηση τροφής κλπ).
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του περιβάλλοντος. Αυτό θα μας σώσει, αυτό θα μας ταϊσει, αυτό θα μας ποτίσει. Ειδικά ο υδροφόρος ορίζοντας πρέπει να προστατευτεί πάση θυσία.
 • Κλείσιμο της τηλεόρασης. Έχει πάψει να είναι σύμμαχος μας. Είναι εργαλείο στυγνής προπαγάνδας.

Νέοι, είτε σας αρέσει είτε όχι πρέπει να ετοιμαστείτε να αλλάξετε ζωή. Εσείς είσαστε οι αγωνιστές της εποχής. Η επανάσταση δεν είναι του τύπου “είμαι πιο μπροστά από εσένα” αλλά απέναντι στον ίδιο τον εαυτό μας. “Ναι, μπορώ να ζήσω ελεύθερος” και ελεύθερος θα πει ανεξάρτητος και αυτάρκης. Εκτός βέβαια αν επιθυμείτε να ζήσετε ως τερματικά αγορών οπότε πάω πάσο. Εσάς θα βρίζουν οι επόμενες γενιές γιατί εξαιτίας σας θα έχει γίνει εμπόρευμα μέχρι και ο αέρας (ήδη έχει γίνει δια του φόρου καυσαερίων, για όποιον δεν το κατάλαβε). Εγώ το καθήκον μου το κάνω προειδοποιώντας ότι ο κίνδυνος τερματικοποίησης του ανθρώπου δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ. Εγώ μια φορά το έχω πάρει απόφαση, μπορώ να πάω στο βουνό, να σπάω και να τρώω πέτρες αλλά την Κάρτα του Πολίτη δεν θα την πάρω.

Δεν είναι ζήτημα άρνησης της τεχνολογίας, είναι ζήτημα μη άρνησης της φύσης του ανθρώπου αλλά και των ζώων και όλης της φύσης γενικότερα. Είναι στην τελική, ζήτημα αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης.

Μα, θα πει κανείς, πως μπορώ να αντισταθώ; Εδώ έρχεται το Ελληνικό πνεύμα. Η αγαπάμε την ελευθερία ή όχι. Πως μπορεί κάποιος να υποδουλώνεται εθελοντικά και να θεωρεί εαυτόν Έλληνα; Έλληνας και εθελοντική σκλαβιά είναι ασύμβατα πράγματα.

Ο κάθε ένας από εμάς είναι μια μονάδα του συνόλου. Είμαστε ένα κοινωνικό σύνολο αλλά ταυτόχρονα και μονάδες. Λέγοντας ο καθένας το δικό του μικρό ΟΧΙ ακούγεται ένα συνολικό και βροντερό ΟΧΙ. Γιαυτό και πρέπει οι τηλεοράσεις να μείνουν κλειστές. Οι τηλεοράσεις θα μας πουν ότι: 10% πήρε την κάρτα, το σύστημα με τις κάρτες προχωράει, αυτό κέρδισε ο τάδε με την κάρτα, αυξήθηκαν τα κρατικά έσοδα λόγω της κάρτας και άλλες βλακείες.Θα κάνουν τα πάντα για να μας κάνουν να νοιώθουμε ηττημένοι. Δεν είναι μαζί μας, είναι με τις τράπεζες, είναι εξαρτημένοι από αυτές και θα πουν ότι τους υπαγορεύσουν. Και οι τηλεοράσεις και οι πολιτικοί.

Αν λοιπόν νέοι μαθητές και φοιτητές θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, να αποδείξετε ότι είστε καλύτεροι και πιο εξελιγμένοι από τους γονείς σας, Ιδού η Ρόδος, υπάρχει τρόπος.

ΚΛΕΙΣΤΕ την τηλεόραση με την οποία είναι εθισμένοι οι γονείς και οι παππούδες σας. Κλείστε την ακόμη και όταν παίζει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός κλπ. Αντισταθείτε.

Αν λυγίσουμε τώρα δεν θα υπάρχει γυρισμός, ο δρόμος προς την εμφύτευση του ολοκληρωμένου κυκλώματος θα γίνει μονόδρομος. Θα χάνονται Α.Φ.Μ., θα χάνονται ΑΜΚΑ, θα υπάρξουν προβλήματα, θα διαδίδουν ότι έσπασε ο κώδικας της τάδε κάρτας. ΜΗΝ γελιέστε, δεν σπάει τυχαία ο κώδικας. Σπάει μόνο για να μας πουν ότι τελικά η κάρτα είναι επισφαλής άρα πρέπει να βρούμε ένα νέο σύστημα ταυτοποίησης στοιχείων.

Σκεφτείτε οτιδήποτε διαβάζετε. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ψέμα.

Για να μην λέτε ότι δε σας τα λέγαμε, διαβάστε επίσης:

Advertisements
σχόλια
 1. […] τα πράγματα σε μια σειρά. Όπως είχαμε πει στο “ Big Brother – η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα“ το σύστημα θα επιστρατεύσει όλα τα εργαλεία του […]

 2. […] τα πράγματα σε μια σειρά. Όπως είχαμε πει στο “ Big Brother – η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα“ το σύστημα θα επιστρατεύσει όλα τα εργαλεία του […]

 3. […] τα πράγματα σε μια σειρά. Όπως είχαμε πει στο “ Big Brother – η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα“ το σύστημα θα επιστρατεύσει όλα τα εργαλεία του […]

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...