Κάρτα αντί αποδείξεων από 2011

Posted: 28 Σεπτεμβρίου, 2010 in Ειδήσεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων

Σιγά-σιγά επισημοποιείται και προωθείται το σχέδιο της ανθρώπινης δικτύωσης. Το σιγά-σιγά βέβαια είναι σχήμα λόγου καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο πρωθυπουργός μας δεν χάνει ευκαιρία να διατυμπανίζει την προσήλωση του στα “ιδανικά” της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης όπως και όλοι οι “ηγέτες” του κόσμου που ανήκουν στην ίδια συνομοταξία. Το θέμα είναι το γιατί μας εξοικειώνουν με την ορολογία “παγκόσμια διακυβέρνηση” αφού ούτως ή άλλως θα την εφαρμόσουν χωρίς την έγκριση μας, την οποία και φυσικά δεν θα έχουν από κανέναν νοήμονα άνθρωπο.

Εδώ καλά-καλά στην Ελλάδα δεν έχουμε δικαιοσύνη με το Αθηναϊκό κράτος, θα έχουμε δικαιοσύνη αν γίνουμε ένα κράτος με κέντρο την Ουάσιγκτον; Φυσικά και όχι.

Θα μας πουν ότι βέβαια θα επέλθει φορολογική δικαιοσύνη μέσα από την άψογη οικονομική διαχείριση της Π.Δ. Η φορολογική δικαιοσύνη όμως είναι μία μόνο από τις ανάγκες του ανθρώπου. Θα θυσιάσουμε τα πάντα στο βωμό της μη φοροδιαφυγής; Αξίζει να θυσιαστεί η ελευθερία για να μην φοροδιαφεύγει ο ψιλικατζής;

Εγώ προσωπικά αδιαφορώ αν ο μπακάλης της γειτονιάς μου κλέβει τους φόρους. Εξάλλου που θα τους πάει; Μέσα στην Ελλάδα τα διακινεί τα ποσά, στις Ελληνικές τράπεζες τα έχει και με τα κέρδη του αγοράζει από Ελληνικά καταστήματα. Ο δε μεγάλος επιχειρηματίας των πολυεθνικών ομίλων ούτως ή άλλως δεν πληρώνει φόρους.

Παρόλα αυτά έχουν έτοιμο το σύστημα με το οποίο καταργούνται οι αποδείξεις και αντικαθίστανται από κάρτες αγορών. Το σύστημα εξάλλου το έχουμε αναλύσει στο άρθρο “φορολογία, ο δούρειος ίππος (διαβάστε το)” . Η βάση δεδομένων είναι έτοιμη, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Τραπεζικοί Λογαριασμοί, αριθμοί κινητών τηλεφώνων, IP σταθερών γραμμών, αριθμοί υδρομέτρων, αριθμοί και λογαριασμοί χελωνών της ΔΕΗ κλπ είναι δεδομένα όλα συσχετισμένα μεταξύ τους. Ακόμη και οι συγγενικοί μας δεσμοί ψηφιοποιούνται και συσχετίζονται . Γιατί αλήθεια επιλέχτηκαν οι πρόσφυγες για την δημιουργία γενεαλογικού δένδρου; Μήπως γιατί για τους υπόλοιπους υπάρχουν ήδη κατάλογοι στα δημοτολόγια δήμων και κοινοτήτων;

Τέλος, είναι τυχαίο ότι η ομάδα που δημιούργησε την τεχνητή ζωή ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Τι υπάρχει στην Ελλάδα που δεν υπάρχει πουθενά αλλού; Μήπως επειδή ο Ελληνικός χώρος είναι το σταυροδρόμι των πολιτισμών και άρα το σταυροδρόμι όλων των γονιδίων και όλων των ιών της ιστορίας;

Τα πάντα είναι ύποπτα στη σημερινή εποχή. Η παγκόσμια διακυβέρνηση των οικονομικών, ακαδημαϊκών, τραπεζικών, χρηματιστηριακών, γονιδιακών, στρατιωτικών, γεωργικών κλπ κέντρων είναι έτοιμη. Το μόνο που απομένει είναι η αποδοχή της από τους πολίτες. Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί η επιμονή των “ηγετών” να αναφέρονται σε αυτήν αφού ούτως ή άλλως ποτέ δεν μας ρώτησαν για τις επιλογές τους. Το μόνο που κάνουν είναι απλά να σπέρνουν το σύνθημα για την αναγκαιότητα της παγκοσμίου διακυβερνήσεως στο “δημοκρατικό” χωράφι τους προκειμένου να καρποφορήσει εν καιρώ. Εξάλλου οτιδήποτε μπαίνει στο δημοκρατικό μας σύστημα απλά γίνεται θέμα αντιπαράθεσης που αργά ή γρήγορα καθιερώνεται.

Τι κάνουν επομένως; Δεν μας προτείνουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.  Απλά κάμπτουν τις αντιστάσεις μας για μια απόφαση που έχουν ήδη πάρει εδώ και χρόνια.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...