Κρυφό σχολειό εδώ και τώρα

Posted: 23 Μαΐου, 2010 in Πατριωτισμός

Γιατί όλοι οι Έλληνες νοιώθουμε διαρκώς μια απροσδιόριστη πικρία και μια ηττοπάθεια; Είναι αυτό το αίτιο ή το αιτιατό της κατάντιας μας;

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα μας ας πάρουμε τα πράγματα από το τέλος!

19 Μαΐιου 2010 – Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Κατά την άποψη μου κακώς διαχωρίζουμε τους πόντιους από τον Ελληνισμό γενικότερα. Θύμα Τουρκικής γενοκτονία υπήρξε ολόκληρος ο Ιωνικός πληθυσμός της σημερινής Τουρκίας. Θύματα της Κεμαλικής πολιτικής υπήρξαν πάνω από 2 εκ. Έλληνες.

Τι έκανε το “Ελληνικό” κράτος για να τιμήσει τους νεκρούς; Την επετειακή αυτή ημέρα το πρώην Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων και νυν Υπουργείο Παιδείας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, έβαλε σαν θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων το σπίτι του Κεμάλ.

Για να σχολιάσω στο ίδιο μοτίβο, χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί. Αυτό ακριβώς έκανε το υπουργείο (αν όχι το γραφείο εργολάβων της παγκόσμιας προπαγάνδας) σχετικά με την γενοκτονία του αρχαιότερου Ευρωπαϊκού λαού. Χέστηκε κυριολεκτικά για τον πόνο εκατοντάδων χιλιάδων απογόνων των ξεριζωμένων Ελλήνων του Πόντου. Χέστηκε για το αίσθημα οργής και αδικίας, χέστηκε για την καταρράκωση του φρονήματος μας, για το αίσθημα προδοσίας.

Αυτό βέβαια είναι απλά αυτό που φαίνεται. Στην ουσία πρόκειται για μια συστηματική διάβρωση του φρονήματος με την προπαγανδιστική μέθοδο της σταγόνας που στην νεότερη εκδοχή της ξεκίνησε με το βιβλίο Ιστορίας της κας Ρεπούση και της Δραγώνα στη συνέχεια. Όπως ακριβώς φασούλι με φασούλι γεμίζει το σακούλι έτσι και σταγόνα με σταγόνα επέρχεται η διάβρωση. Ότι δεν κατάφερε ο Οθωμανισμός με τη βία στα 600 χρόνια σκλαβιάς, το επιφέρει τώρα η προπαγάνδα του επισήμου “Ελληνικού” κράτους, θαρρείς και η ιστορία δεν είναι επιστήμη μελέτης της αλήθειας και των γεγονότων αλλά επιστήμη προπαγάνδας. Μήπως λοιπόν θα πρέπει να αλλάξουμε και την ιστορία του Ηροδότου ή του Θουκυδίδη για χάρη της παγκόσμιας διακυβέρνησης; Μα τι λέω! Ο Θουκυδίδης ούτως ή άλλος δε διδάσκεται, δεν προβάλλεται μήπως τυχόν και μάθουμε το ότι η στρατηγική των ΗΠΑ είναι πιστό αντίγραφο της πολιτικής της αρχαίας Αθήνας αφού τα Αμερικανά είναι παντελώς ανίκανα να παράξουν νέο πολιτισμό, Αθηναϊκή συμμαχία=ΝΑΤΟ, συμμαχικό ταμείο της Δήλου=ΔΝΤ κλπ. Ακόμη και η στρατηγική τους είναι χαραγμένη από τον Αλκιβιάδη με συμμαχίες στο μαλακό υπογάστριο των Ρώσων. Βέβαια για όποιον διαφωνεί με την Αμερικανική “δημοκρατία” υπάρχει και η σφαγή της Μήλου. Ίσως λοιπόν να πρέπει να απαγορευτεί ακόμη και αυτή η αποστήθιση του Θουκυδίδη από το εκπαιδευτικό μας σύστημα για να γίνουμε εντελώς μαλ…

Βέβαια η υποτέλεια του Ελληνικού κράτους (για εμένα πλέον είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι στην ουσία μιλάμε για κρατικό ανθελληνισμό) δεν είναι νέο φαινόμενο. Το ίδιο συνέβη στα Ίμια όπως και με την μεθοδευμένη καταδυνάστευση του δημοσίου χρήματος και των πλουτοπαραγωγικών πηγών, την υπερχρέωση των νοικοκυριών καθώς και με την πρόσκληση του ΔΝΤ για να κλέψει ότι δεν μπόρεσε να πάρει με την Ελληνοαμερικανική δημοκρατία.

Φαινόμενα όμως εθνικής προδοσίας δεν είχαμε και:

Με τον διορισμό του Στεργιάδη ως υπάτου αρμοστή στη Σμύρνη; Μια επιλογή που ως εκ θαύματος στηρίχθηκε και από τις δύο “Ελληνικές¨ παρατάξεις. Ο Στεργιάδης βέβαια μετά την προδοτική στάση του βρήκε καταφύγιο στην “σύμμαχο” Γαλλία όπου και έζησε την υπόλοιπη ζωή του.

Οι “σύμμαχοι” Γάλλοι, Άγγλοι αλλά και “Έλληνες” άφησαν αβοήθητους τους Ίωνες (γιουνάν) στα χέρια των Κεμαλιστών μέχρι το λιμάνι της Σμύρνης να γεμίσει αίμα και σφαγμένα κορμιά.

Την ίδια περίοδο ο Ελευθέριος Βενιζέλος (και ο Δημήτριος Γούναρης στη συνέχεια) αφού αρνήθηκε τη βοήθεια των Ποντίων ώστε να πλευροκοπηθεί ο κεμαλικός στρατός, αφού αρνήθηκε την δημιουργία ποντιακής δημοκρατίας, έκανε το χατήρι του Κεμάλ αφού ενέταξε και τους πόντιους στην ανταλλαγή πληθυσμών ενώ μπορούσε να τους σώσει στην πατρώα γη τους.

Βέβαια το ποντιακό στοιχείο ήταν και είναι αγκάθι για τους Τούρκους. Οι εξισλαμισμένοι πόντιοι εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική μειονότητα στην Τουρκία και παρ’ όλη την προσπάθεια του Τουρκικού κράτους, κατανοούν ότι διαφέρουν από τους Τούρκους. Έτσι στη δεκαετία του ’90 χάθηκε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού δημιουργήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις ώστε μπουν οι βάσεις για το ελεύθερο εμπόριο στη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου. Με το ποντιακό στοιχείο να είναι κυρίαρχο σε όλα τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας θα μπορούσε να αναπτυχθεί πανποντιακό εμπόριο που θα επανένωνε το λαό του πόντου όχι πολιτικά αλλά οικονομικά και επομένως ουσιαστικά.

Το Ελληνικό όμως κράτος αντί να προσπαθήσει να σώσει τις Ελληνικές περιουσίες των ποντίων στις εστίες τους, αντί να στηρίξει την παραμονή τους στους τόπους τους και να φροντίσει για την ομαλή μετάβαση από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό με τους Έλληνες-Πόντιους κυρίαρχο εμπορικό στοιχείο, προτίμησε για άλλη μια φορά την πολιτική της προσφυγιάς και της συρρίκνωσης του Ελληνισμού, βάζοντας για άλλη μια φορά βούτυρο στο ψωμί του βαθιού Τουρκικού κράτους. Σαν να μην έφτανε αυτό, Ελληνοποίησε και όσους Τατάρους, Ουσμπεκιστανούς, Γεωργιανούς, Μογκόλους, ήθελαν να φύγουν από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες μέσα από ένα κερδοσκοπικό γραφειοκρατικό σύστημα με αποτέλεσμα την διάβρωση της Ελληνικής σύνθεσης στον Ελλαδικό χώρο και την σημαντική οικονομική επιβάρυνση λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων επιδοτήσεων που δόθηκαν σε δάνεια Ελληνοποιημένων ΜΗ ποντιακής καταγωγής.

Το δόλωμα γι’ αυτήν την τακτική ήταν η τοποθέτηση χριστιανικών πληθυσμών στη Θράκη αλλά στην πράξη κανένας έως ελάχιστοι είναι αυτοί που τελικά τοποθετήθηκαν στη Θράκη. Το τεράστιο αυτό πλήθος εγκαταστάθηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα προς όφελος των εργολάβων που είτε είχαν έτοιμα σπίτια προς πώληση είτε καραδοκούσαν για να βγάλουν έτοιμο ζεστό χαμηλού κόστους χρήμα με την εγγύηση του “Ελληνικού” δημοσίου. Το καταστροφικό με το ζημιογόνο παντρεύτηκαν για άλλη μια φορά με κουμπάρο τον τότε “Έλληνα” πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Σημίτη, τον πρωτομάστορα της διείσδυσής της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην Ελλάδα, πότε με το θέμα των ταυτοτήτων, πότε με τα Ίμια, πότε με το χρηματιστήριο και άλλα “καλά” καλά κρυμμένα πίσω από τον νόμο περί “προστασίας” (ή απόκρυψης) προσωπικών δεδομένων. Ο αφελληνισμός της Ελλάδας ξεκίνησε τότε με υπουργό άλλοτε παιδείας και άλλοτε εξωτερικών τον σημερινό πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Όλως παραδόξως σημερινός Υπουργός Εξωτερικών είναι ο ίδιος άνθρωπος με αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον ίδιο άνθρωπο που πρόδωσε την Ελλάδα στις υποθέσεις των Ιμίων και του Οτσαλάν.

Συνεργασία “Ελληνικού” και Τουρκικού κράτους είχαμε στην περίοδο του Κυπριακού, στον αφελληνισμό της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, στον σταδιακό εκτουρκισμό της Θράκης και την Τουρκοποίηση των Μουσουλμάνων αυτής. Στη Θράκη μάλιστα ισχύει Σαρία, κάτι που δεν ισχύει ΟΥΤΕ στην Τουρκία.

Η ανασφάλεια βέβαια των Τούρκων φαίνεται μόνο από μια κίνηση. Εποίκισαν την Κωνσταντινούπολη με 15 εκ. Τούρκων από τα βάθη της Ανατολής. Ο πληθυσμός της Πόλης το 1955 ήταν περίπου 1,2 εκ. ενώ σήμερα περίπου 15 εκ. Τι φοβούνται οι Τούρκοι και δημιουργούν ασπίδα ανθρωπίνων ψυχών στην αιώνια Πόλη; Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Οι Τούρκοι τρέμουν. Διαφορετικά δε θα χρειαζόταν να κάνουν τέτοιες κινήσεις. Γιατί πολύ απλά η Τουρκία είναι απλά ένα σύστημα εξουσίας, αυτό δηλαδή που πάντα ήταν και που πάντα θα είναι για όσα (λίγα) χρόνια της απομένουν στην ιστορία. Η Τουρκία είναι μια τελειωμένη υπόθεση που όμως για κάποιον απροσδιόριστο λόγο οι “δικοί μας” πολιτικοί στηρίζουν ακριβώς όπως τη στήριζαν οι “σύμμαχοι” μας για αιώνες, όταν βρισκόμασταν και εμείς μέσα στο Οθωμανικό καθεστώς. Οι δικοί μας επομένως δεν είναι καθόλου δικοί μας αλλά οι Αγγλογάλλοι της εποχής. Στηρίζουν την Τουρκία για τα κέρδη των αφεντικών τους διατηρώντας στη σκλαβιά άλλες ομάδες Κούρδων, Αλεβιτών, Ποντίων κ.α.

Σήμερα όμως οι μέθοδοι προπαγάνδας είναι ισχυρότερες από ποτέ. ΜΜΜΕ και “ντεμέκ” εκπαίδευση είναι όπλα στα χέρια των διαφθορέων συνειδήσεων. Επομένως οι λύσεις που μας απομένουν είναι συγκεκριμένες και διαχρονικές.

  • Επανασύσφιξη των κοινωνικών δεσμών ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά στο μέλλον χώρος για τους πολιτικάντιδες για να μας διασπάσουν. Οι διωγμοί που ζήσαμε μπορεί να μην είναι οι τελευταίοι. Οι κοινωνίες των κοινοτήτων και των δήμων πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτές κρατάν το μέλλον τους στα χέρια τους. Κομματισμός και οικογενειοκρατία στις μικρές κοινωνίες απαγορεύεται “δια ροπάλου” αν δε θέλουμε να ξαναγίνουμε πρόσφυγες στο μέλλον.
  • Προσφορά γνώσης και κοινωνικής αλληλεγγύης, δεν είναι υποχρεωτικό ένας δάσκαλος να πληρώνεται 5.000€ για να πάει να διδάξει σε ένα νησί ή σε ένα χωριό. Η δουλειά του είναι λειτούργημα.
  • Εσωτερική μετανάστευση: Δεν είναι αναγκαίο για έναν ανειδίκευτο να κάθεται στις φραπεδουπόλεις περιμένοντας να βρει μια δουλειά διανομέα για 600€. Μπορεί να βγάλει περισσότερα στην επαρχία, σε πιο υγιεινό περιβάλλον και με φθηνότερες συνθήκες διαβίωσης. Είναι μύθος ότι οι Αλβανοί δουλεύουν για 5-10€. Ζουν στα χωριά, βγάζουν πάνω από 1.000€ και ξοδεύουν ελάχιστα. Η ζωή στην επαρχία είναι γεμάτη εικόνες, καθαρό αέρα και ανθρώπινες σχέσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινήσουν άλλοι το ρεύμα εσωτερικής μετανάστευσης, το ρεύμα αυτό δε θα το δείξουν τα ΜΜΜΕ. Ο κάθε ένας μπορεί να δημιουργήσει το ρεύμα μόνος του.
  • Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα αλλά η εκτός Αθήνας-Θεσσαλονίκης Ελλάδα δεν είναι τηλεθέαμα. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Υπάρχει, είναι δίπλα μας και μπορούμε να τη ζήσουμε. Εκτός αν προτιμάμε την εικονική ζωή του μπετόν και του playstation. Ζωή δεν είναι το clubing και το dancing with the stars. Ζωή είναι αέρας, δράση, κίνηση, χαρά, δημιουργία και ιδρώτας. Τέλος ζωή δεν είναι το σύγχρονο life style της εργένικης ξεγνοιασιάς που τόσο μας διαφημίζουν διάφοροι δυστυχισμένοι αστέρες της Ελληνικής showbiz. Ζωή είναι και οικογένεια και τεκνοποίηση. Όσο πιο γρήγορα ξυπνήσουμε τόσο γρηγορότερα θα απελευθερωθούμε.
Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...