Πρωθυπουργός τῆς Ἑλλάδος ἢ …

Posted: 18 Μαρτίου, 2010 in Νέα Τάξη Πραγμάτων

Το παρόν μπλογκ δεν εκφράζει επιστημονικές απόψεις. Σε αυτό εξάλλου είναι ταγμένες άλλες δυνάμεις, πληρωμένες ή μη. Αυτό που επιχειρείται είναι ο σχολιασμός των καταστάσεων από μια εναλλακτική οπτική γωνία η οποία σε κάποιες περιπτώσεις είναι σωστή, σε κάποιες λανθασμένη αλλά εκφράζει τον συγγραφέα που αρνείται να δει τα πράγματα όπως παρουσιάζονται και διερευνά τις κρυφές πτυχές των γεγονότων. Ας δούμε την οικονομική κρίση μέσα από αυτήν την διαφορετική ματιά.

Την τρέχουσα περίοδο και όχι μόνο υπάρχει νομισματικός και οικονομικός πόλεμος. Ποια είναι τα δεδομένα; Από τη μια έχουμε ένα νόμισμα, το δολάριο, το οποίο είναι απόλυτα εξαρτημένο από την νέα τάξη, ειδικά από την εποχή του Νίξον οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε από το χρυσάφι και έγινε ένα απλό κουρελόχαρτο. Βέβαια ως κουρελόχαρτο ουδεμία δύναμη θα είχε αν δεν είχε χρησιμοποιηθεί η δύναμη του χρυσού κατά τον 2ο Π.Π. ώστε οι Η.Π.Α. να καταστούν οικονομική και στρατιωτική υπερδύναμη. Όταν όμως οι Η.Π.Α. κατέκτησαν οικονομικά τον κόσμο, απελευθερώθηκαν από τα δεσμά του ευγενούς μετάλλου για να μπορούν να τυπώνουν όσο νόμισμα ήθελαν. Από την άλλη, αυτό το πληθωριστικό νόμισμα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Ευρωπαίοι το 2002 με την κυκλοφορία ενός άλλου νομίσματος, του ευρώ. Φυσικά και το Ευρώ είναι πληθωριστικό νόμισμα μια που όλο το χρυσάφι του κόσμου έχει συγκεντρωθεί από τις γνωστές νεοταξικές οικογένειες και η μοναδική σταθερά του Ευρωπαϊκού νομίσματος είναι η δυναμική της Ευρωπαϊκής οικονομίας. Έτσι δικαιολογείται και το γεγονός ότι η Κ.Ε.Τ.  είναι τράπεζα χωρίς θησαυροφυλάκιο.

Ποιος ήταν ο τρόπος άμυνας του νεοταξικού δολαρίου; Διοχέτευσε στην Ευρώπη τοξικά παράγωγα για να υποθηκεύσει την Ευρωπαϊκή οικονομία. Έτσι η οικονομική κρίση βρήκε την Ευρώπη να έχει επενδύσει σε επισφαλή προϊόντα και τις χώρες μέλη της Ο.Ν.Ε. αναγκασμένες να δανειστούν τεράστια ποσά για να εξισορροπήσουν την επισφάλεια αυτή. Ίσως δηλαδή το σίγουρα νεοταξικό δολάριο να προσπαθεί να εντάξει και το ευρώ στην νέα τάξη. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι και το ευρώ είναι νεοταξικό, αυτό δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, το δολάριο είναι όμως σίγουρα νεοταξικό.

Ποια είναι η πολιτική των Η.Π.Α.;

Σε κοινωνικό επίπεδο δημιουργούν τεράστιες μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη δια της μεσογείου και ιδιαίτερα της Ελλάδας, επενδύοντας στην αποσταθεροποίηση των εθνικών κρατών της Ε.Ε. Οι ροές μετανάστευσης δεν είναι το αποτέλεσμα των εχθροπραξιών στο Αφγανιστάν και το Ιράκ αλλά ο στόχος. Προς αυτήν την κατεύθυνση χρησιμοποιούν και το αγαπημένο τους έκτρωμα, τους αγαρινούς Μογγόλους δηλαδή το «κράτος» της Τουρκίας. Οι Τούρκοι κάνουν αυτό για το οποίο είναι πλασμένοι, αυτό που κάνουν με επιτυχία εδώ και 600 χρόνια. Ανακατεύουν πληθυσμούς και αλλοιώνουν τα έθνη. Αυτή είναι η προσφορά τους στην παγκόσμια ιστορία, πολιτισμικές κλοπές και εθνικές αλλοιώσεις.

Σε οικονομικό επίπεδο προσπαθούν δια του χρέους να συνεχίσουν το έργο του άλλου σιωνιστικού εταίρου τους, των Άγγλων. Υπερχρεώνουν δηλαδή οικονομίες και τις θέτουν υπό την οικονομική «προστασία» τους. Αφού το έκαναν αυτό με διάφορα κράτη, επιχειρούν να το κάνουν και με την ίδια την Ε.Ε. Προς αυτήν την κατεύθυνση βρήκαν την πλέον αδύναμη οικονομία της ζώνης του ευρώ, τη δική μας. Μια οικονομία που χρόνια τώρα φροντίζουν να υπερχρεώνουν με χρηματοδοτούμενους από τις αμερικανικές τράπεζες πολιτικούς και που τεχνηέντως φρόντισαν εδώ και 30 χρόνια να εκδιώξουν κάθε παραγωγική δύναμη της χώρας μας. Η χρεοκοπία της χώρας μας δεν είναι απλό αποτέλεσμα αποτυχημένων πολιτικών αλλά σχεδιασμένος στόχος ώστε να υπάρχει τρόπος διείσδυσης των Η.Π.Α. τόσο στο στρατηγικό σημείο της ανατολικής μεσογείου όσο και στην ίδια την Ε.Ο.Κ. τότε, νυν Ε.Ε. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σίγουρα «βαρύς» Καραμανλής, πλην όμως Ευρωπαϊστής, δέχθηκε του κόσμου τις επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, από παρακολουθήσεις επικοινωνιών και το φόρτωμα σε αυτόν ενός σκανδάλου με βυζαντινές ρίζες μέχρι και το κάψιμο της μισής Ελλάδας τόσο δασικά όσο και εμπορικά (βλέπε Δεκεμβριανά επεισόδια).  Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι όλα τα δεινά συνέβησαν στην κυβέρνηση Καραμανλή από την εποχή που έβαλε στην κυβέρνηση του ένα εξοκοινοβουλευτικό μέλος, τον γνωστό δάκτυλο της οικογένειας Μπους, την Ν.Μ. Το κάστρο της κυβέρνησης Καραμανλή εβλήθη τόσο εκ των έξω όσο και εκ των έσω, αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος που με 151 βουλευτές δεν τολμούσε να συμμετάσχει σε κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες, αφού είχε πράκτορες μέσα στο ίδιο του το κόμμα. Συμπεραίνω επομένως ότι τον Καραμανλή των χρησιμοποίησαν ορισμένοι κύκλοι για να μπουν στην εξουσία αλλά όταν αυτός τους «ντρίπλαρε» με πρόωρες εκλογές του 2007 και 2η νίκη τότε του υπενθύμισαν ποιος είναι το αφεντικό, με όλα όσα ζήσαμε την διετία 2008-2009.

Εν ολίγοις, το «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο» του Κωνσταντίνου Καραμανλή, επαναλήφθηκε και το 2009 από τον ανιψιό του αφού όσο και να ήθελε ήταν αδύνατον να κυβερνήσει. Αποτέλεσμα η παρουσίαση του ως βλάκα από διάφορους πληρωμένους κύκλους προπαγανδιστών. Φυσικά αυτοί οι κύκλοι είναι αδύνατον να πουν το πόσα δις ΦΠΑ χάθηκαν στις καταστροφές του Δεκεμβρίου 2008 και πόσοι μικροί επιχειρηματίες έβαλαν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους, ανήμποροι να ξεχρεώσουν τις τεράστιες δανειακές τους υποχρεώσεις. Φυσικά ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι βλάκας αλλά θύμα της ομηρίας που του επεβλήθη.

Τι συμβαίνει σήμερα; Δεδομένο Νο1: έχουμε για πρωθυπουργό έναν αμερικανέλληνα εβραϊκής καταγωγής. Δεδομένο Νο2: έχουμε υπουργό εξωτερικών έναν αμερικανέλληνα εβραϊκής καταγωγής (τον ίδιο). Δεδομένο Νο3: η πολιτική της κυβέρνησης ουδόλως δεν ενδιαφέρεται για την λύση των προβλημάτων αλλά ενισχύει το φαίνεσθαι των οικονομικών μας προβλημάτων φουσκώνοντας λογιστικά τα ελλείμματα και αυξάνοντας τα επιτόκια εξωτερικού δανεισμού. Με λίγα λόγια οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ. υποδαυλίζοντας όχι μόνο την Ελληνική οικονομία αλλά και την ίδια την Ο.Ν.Ε. Η Ε.Ε. σήμερα αποτελείται από έναν πράκτορα της νέας τάξης, την Αγγλία, έναν όμηρο της νέας τάξης, τη Γερμανία (όμηρος από την εποχή του 2ου ΠΠ) και έναν υποψήφιο δούρειο ίππο, την Ελλάδα.

Καθ’ όλην αυτήν την οδύσσεια του πρωθυπουργού στις παγκόσμιες αγορές επαιτώντας χαμηλότοκα δάνεια, κανένας δε σκέφτηκε ότι η χώρα είναι ουσιαστικά χωρίς πρωθυπουργό αλλά και κυρίως, χωρίς υπουργό εξωτερικών, αφού αυτός κάνει το γύρω του κόσμου. Τρομερή έμπνευση βέβαια, σε περίοδο κρίσης να αναλάβει ο πρωθυπουργός και το υπουργείο εξωτερικών, που εκτός των άλλων είναι και ο πολιτικός προϊστάμενος των πρεσβειών και των προξενείων. Την ώρα που κινδυνεύει η Ελληνική οικονομία και που όλο το είναι της κυβέρνησης έπρεπε να είναι στραμμένο προς αυτήν την κατεύθυνση, ο κος Παπανδρέου επωμίζεται και με την ευθύνη του Υπουργείου εξωτερικών, σε μια περίοδο επίσης που η Τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ερώτημα: είναι συγκυριακά όλα αυτά που συμβαίνουν ή μήπως η ιμπεριαλιστική πολιτική των Η.Π.Α έχει βρει στο πρόσωπο ενός προϊόντος του εκπαιδευτικού τους συστήματος  το τέλειο υποχείριο ώστε να επιβληθεί στην Ευρώπη, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά;

Καμία απολύτων ουσία δεν έχει η απάντηση του παραπάνω ερωτήματος. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξυπνήσει επιτέλους η πατρίδα μας και να πάψει να περιμένει μεσσίες που θα επιλύουν τα προβλήματα μας. Εμείς έχουμε το πρόβλημα, εμείς και τη λύση του. Πρέπει να απαιτήσουμε την παύση του πρωθυπουργοκεντρικού κράτους και των κομματικών μηχανισμών. Όσο περιμένουμε από κάποιες ομάδες να μας σώσουν τόσο θα είμαστε θύματα των συμφερόντων και των μυστικών υπηρεσιών και πρακτόρων. Στη χώρα που ακόμη και η υπερσυγκεντρωτική Σπάρτη είχε δύο βασιλείς ώστε να ελέγχεται η εξουσία, εμείς έχουμε παραδώσει την εξουσία της πατρίδας μας σε ένα μόνο πρόσωπο, που αν είμαστε τυχεροί και είναι σοφό, αναπτυσσόμαστε, αν όμως είμαστε άτυχοι και μας βγει ανίκανος ή όμηρος τότε καταστρεφόμαστε.

Απαιτούμε την παράδοση του υπουργείου εξωτερικών σε άλλο πρόσωπο και πρέπει κάποτε να επαναφέρουμε την πραγματική δημοκρατία στη χώρα μας. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και ο μεσσίας να εμφανιστεί, με αυτό το σύστημα δεν θα μπορέσει να κάνει το παραμικρό. Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι δομημένο ανθελληνικά και αντιευρωπαϊκά και δεν εξαιρούνται ούτε οι αριστερές δυνάμεις που χρησιμοποιούνται προβοκατόρικα όποτε “χρειαστεί” να διχαστεί το έθνος.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...