Η εξωτερική πολιτική βρίσκεται στο…τραπέζι μας.

Posted: 3 Μαρτίου, 2010 in Νέα Τάξη Πραγμάτων

Γιατί πρέπει να διεκδικήσουμε άμεσα το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις; Μα γιατί τώρα έχουν αξία. Τώρα τα χρειαζόμαστε ώστε να ξεφύγουμε από τη δουλεία του χρέους. Τώρα μπορούμε να τα επενδύσουμε για να θέσουμε τα θεμέλια μια νέας δυναμικής Ελλάδας. Ίσως αργότερα αυτά τα χρήματα να μην έχουν αξία.

Η Ελλάδα είναι υπερχρεωμένη,. σιγά το νέο, ποια χώρα δεν είναι; Ποιος Ευρωπαίος πολίτης δεν εργάζεται νυχθημερόν για να ξεχρεώσει αυτός και η χώρα του; Ποιος πολίτης του κόσμου δεν πράττει το ίδιο; Μέσα σε αυτήν την κατάσταση το διεθνές τραπεζικό σύστημα πλουτίζει πουλώντας αέρα. Στοιχηματίζει επί των χρεωκοπειών, αυξομειώνει τα επιτόκια κατά το δοκούν, πληθωρίζει και αποπληθωρίζει το χρήμα και έχει μετατρέψει τους λαούς σε καταναλωτές που συντηρούν τον κύκλο του χρήματος.Εδώ όμως είναι και το σφάλμα του συστήματος, άλλο οι λαοί και άλλο οι καταναλωτές. Δεν είναι μακρυά η εποχή που η στάση πληρωμών θα αντιστραφεί. Θα έρθει ο καιρός που οι πολίτες θα πάψουν να πληρώνουν, θα πάψουν να καταναλώνουν και τότε όλος αυτός ο δικτυωμένος μηχανισμός θα καταρρεύσει ως ντόμινο.

Αυτός είναι και λόγος που η νεοταξική τραπεζική υπερκυβέρνηση σιχαίνεται τα έθνη, τις θρησκείες, τη φύση. Ξέρει ότι στην ουσία δε διαθέτει στρατούς (άσχετα άν προς το παρόν τους ελέγχει)  παρά μόνο χρήμα και έλεγχο της τροφής. Απεχθάνεται οτιδήποτε μπορεί να συσπειρωθεί εναντίων της καθώς και την ίδια τη φύση που μπορεί να θρέψει τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο λόγος που καταστρέφει τη φύση και έχει εμπορευματοποιήσει όλα τα αγαθά, από το νερό και το ψωμί μέχρι το κρέας και το γάλα. Αυτός είναι ο λόγος που οδηγεί την ανθρωπότητα μακρυά από την ιδιοκτησία και την παραγωγή αγαθών. Σκοπός της ΝΤΠ είναι να αγοράζονται τα πάντα. Αυτός είναι και ο λόγος που με τις νέες ασθένειες στοχοποιεί τα οικόσιτα ζώα, πανικοβάλλοντας τους ανθρώπους και προπαγανδίζοντας ότι μόνο τα ελεγχόμενα τρόφιμα είναι ασφαλή.

Τι θα γίνει αν φαλιρίσει η Ελλάδα; Θα πέσουν οι πωλήσεις στα προϊόντα εισαγωγής δηλαδή τρόφιμα, ρουχισμό, αυτοκίνητα, τεχνολογία, μετακινήσεις. Αυτό θα συμπαρασύρει και τις ασθενέστερες χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία. Ο ιός της φτώχειας θα καλύψει τη Μεσόγειο και θα αρχίσει να ανηφορίζει στην κεντρική Ευρώπη και την Αγγλία για να μεταναστεύει στη συνέχεια και πέρα από την Ατλαντικό.  Σε ένα δίκτυο συνδεδεμένο σε σειρά αρκεί να καεί μία λάμπα.

Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τις επιστήμες, τον πολιτισμό, η χώρα που διέδωσε το Χριστιανισμό. Αυτή η τοσοδούλα χώρα  είναι η χώρα που θα εγκαθιδρύσει ή θα καταστρέψει την Παγκόσμια διακυβέρνηση. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μπει στο στόχαστρο. Τίποτα δεν καθιερώνεται αν δεν περάσει από την Ελλάδα.

Όταν λοιπόν θα έχει μεταδοθεί η φτώχεια σε όλο τον κόσμο, πολύ σύντομα δηλαδή, δύο είναι οι πιθανότητες. Ή το σύστημα θα μας αντικαταστήσει με άλλους πιο πεινασμένους λαούς, εκμεταλλευόμενo την λαθρομετανάστευση που το ίδιο σύστημα έχει προκαλέσει, ή το χρήμα θα χάσει την αξία του εντελώς, μια που το μόνο μέσο με το οποίο θα μπορούν να συναλλάσσονται οι λαοί θα είναι το χρέος. Ούτως ή άλλως αυτό είναι το σημερινό χρήμα. Χρήμα= χρέος. Ο πραγματικός πλούτος είναι ο πλούτος της γης και των ανθρώπων. Το χρήμα είναι απλά μια υποσχετική επιταγή δηλαδή ένα ασήμαντο κομμάτι χαρτί.  Όταν ο κόσμος αντιληφθεί την απάτη, πολύ σύντομα δηλαδή, θα στείλει τους νεοταξικούς τραπεζίτες στη θέση που τους αξίζει.

Επειδή ακριβώς αυτή η εποχή είναι κοντά και η ΝΤΠ το γνωρίζει, επισπεύδει τις διαδικασίες. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να διεκδικήσουμε άμεσα τα χρέη των Γερμανών. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να το πράξουν οι πολιτικοί. Οι πολιτικοί είναι εξαρτημένοι από το σύστημα. Χρωστάνε σε αυτό και διορίζονται από αυτό. Η διεκδίκηση πρέπει να γίνει από εμάς. Όχι με τη βία (για να μην δώσουμε αφορμή για καταστολή) αλλά μέσα από το σύστημα ως καταναλωτές πρέπει να φέρουμε τις καταστάσεις στα άκρα. Αν είναι δυνατόν να πάψουμε όλες τις αγορές εισαγόμενων προϊόντων και δει των Γερμανικών. Από μια απλή σοκολάτα Μίλκα μέχρι μια Μερσέντες. Η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη του κόσμου ζει από την πώληση περιττών προϊόντων. Εμείς θα πούμε στους Γερμανούς να μας φέρουν πίσω τα κλεμμένα, εμείς θα πούμε στους Αμερικάνους να κόψουν τις εξυπνάδες, εμείς θα πούμε στους πολιτικούς ότι βρίσκονται εκεί για να μας υπηρετούν και όχι για να μας κλέβουν. Τόσο στη σοκολάτα, όσο στην αυτοκίνηση όσο και στην πολιτική…υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές….

Το σύστημα μπορεί να εκβιάζει κυβερνήσεις, να εξαγοράζει οργανισμούς, να χρησιμοποιεί ΜΚΟ, να προπαγανδίζει με τα ΜΜΜΕ και τις διάφορες οργανώσεις αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με τους λαούς. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Θα μας εκβιάσουν, θα μας απειλήσουν με το Τουρκικό κατασκεύασμα τους, αλλά αν θέλουμε να σηκώσουμε κεφάλι θα πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας. Να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα σταματώντας την κερδοφορία τους. Θέλουμε πίσω να κλεμμένα, είτε αυτά είναι χρυσός, είτε αρχαιότητες. Τα θέλουμε τώρα διαφορετικά θα κάνετε μηδενικές πωλήσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να άρουμε την αποστείρωση που μας έχουν επιβάλει. Μπορούμε να ξαναγεμίσουμε τα χωριά με χαρά και ζωή και να ξαναφάμε φρέσκο αυγό, ντομάτα από το μπαξέ μας. Μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις και ευτυχισμένοι χωρίς 5 κινητά και 3 αυτοκίνητα. Μπορούμε να γουστάρουμε με κρασάκι και ουζάκι αντί για ουίσκι και μπύρα. Μπορούμε να μιλάμε στο διαδίκτυο χωρίς να κυνηγάμε τον πλέον σύγχρονο υπολογιστή. Μπορούμε να ξαναγίνουμε Έλληνες.

Το σύστημα έχει τρύπα. Μια τρύπα για την οποία κανένας δε μας έχει ενημερώσει. Γιατί άραγε; Στο σημερινό τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει δάσος που να παράγει χρήμα. Ας δούμε μια υποθετική περίπτωση. Αν στην Ελλάδα οι τράπεζες έχουν αποθεματικό 100 δις τότε με το κλασματικό σύστημα, αν υποθέσουμε ότι αυτό απαιτεί αντίκρισμα 10% πραγματικού χρηματικού αποθέματος (στην ουσία είναι 8% βάση ΔΝΤ) οι τράπεζες μπορούν να δανείσουν 900 δις. Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζονται οι τράπεζες να έχουν κέρδη 800 δις αλλά αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν, είναι αέρας. Ακόμη και αν πείσουμε τις τράπεζες να δώσουν τα κέρδη τους για να σωθεί η Ελληνική οικονομία, αυτά τα λεφτά δεν τα έχουν. Το πραγματικό χρήμα θα είναι πάντα 100 δις. Τα υπόλοιπα είναι καταναλωτικός αέρας που διαπραγματεύεται στα χρηματιστήρια, σε επιχειρηματικά δάνεια, σε καταναλωτικά δάνεια αλλά πάντα τα 800 δις θα είναι αέρας. Μόνο οι εξαγωγές προϊόντων μπορούν να αυξήσουν τα αποθεματικά αντλώντας τα από άλλες χώρες. Το θέμα όμως είναι ότι στην Ελλάδα δεν παράγεται τίποτα. Επομένως όσο αυξάνεται η κατανάλωση τόσο θα αυξάνεται και ο αέρας, τόσο μεγαλύτερα θα εμφανίζονται τα τραπεζικά και επιχειρηματικά κέρδη αλλά ταυτόχρονα τα πραγματικά αποθεματικά θα μειώνονται αφού ότι καταναλώνουμε εισάγεται. Έτσι στην συνέχεια χρειαζόμαστε νέα δάνεια για να ενισχύσουμε τα αποθεματικά μας και να ξαναξεκινήσει από την αρχή ο κύκλος παραγωγής αέρα. Εξόφληση όμως δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Το ίδιο το σύστημα είναι ένας φαύλος κύκλος με σκοπό την υποδούλωση των κρατών δια του δανεισμού.

Αν αύριο όλοι οι καταθέτες αποσύρουμε τα χρήματα μας από τις τράπεζες, το σύστημα θα ξεμείνει από ρευστότητα. Για να λειτουργήσει επομένως θα αυξήσει τα επιτόκια καταθέσεων ως δέλεαρ για την επανατοποθέτηση των χρημάτων. Ο αμυντικός μηχανισμός του συστήματος είναι η μετατροπή του αέρα σε πραγματικό πλούτο. Όταν ο δανειζόμενος αδυνατεί να πληρώσει τότε η τράπεζα μετατρέπει την ανούσια ισχύ της σε ουσιαστική, δια των κατασχέσεων. Ο  αέρας δηλαδή γίνεται έδαφος, γίνεται υπέδαφος. Αυτός είναι ο λόγος που μας επέτρεψαν να αυξήσουμε τόσο πολύ το χρέος μας, σε επίπεδο τριπλάσιο από αυτό της Αργεντινής την οποία υποθήκευσαν για πολύ λιγότερα αερο-χρέη. Αυτό γιατί στην ουσία η Ελλάδα είναι πολύ πιο πλούσια από την Αργεντινή. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που δεν εφαρμόζεται το αυτονόητο στη χώρα μας μια που δεν έχουμα στην ουσία ελεύθερες κυβερνήσεις. Δάνειο=Δουλεία. Χρεωμένη Ελλάδα=δουλικές κυβερνήσεις=υπόδουλοι Έλληνες.

Φυσικά δεν πρέπει να αποσύρουμε τα χρήματα από τις Ελληνικές τράπεζες. Μπορούμε όμως να τα αποσύρουμε από τις ξένες, να περιορίσουμε τον καταναλωτισμό μας σε ξένα προϊόντα και να ενισχύουμε διαρκώς τις αμιγώς Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις δεν είναι εχθρός μας αλλά ο στρατός μας. Ένας στρατός με αποστολή την κατάκτηση ξένου χρήματος.

Αυτός όμως είναι και ο λόγος της ύπαρξης πολιτικού μπάχαλου στην Ελλάδα. Καμία πολιτική δύναμη δε θέλει στην ουσία την εξυγίανση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Είναι πιόνια του συστήματος που θέλει τους Έλληνες μπερδεμένους και αλληλοεξουδετερωμένους. Κάθε κόμμα δίνει άλλοθι στην ύπαρξη του άλλου με σκοπό το βούλιαγμα της Ελλάδας.

Απολύτως επίσης καμία επίπτωση δεν έχει στο ισοζύγιο αν ο ΦΠΑ είναι 10 ή 20 ή 60%. Όσος και αν είναι ο ΦΠΑ το χρήμα παραμένει μέσα στα σύνορα της χώρας μας. Ο φαινομενικός λόγος ύπαρξης του ΦΠΑ είναι η αναδιανομή του πλούτου δια της κατανάλωσης. Στην ουσία όμως ο ΦΠΑ είναι ένας μηχανισμός εξόδου του χρήματος από τη χώρα αφού βάσει των προβλέψεων ΦΠΑ και άλλων φόρων εκδίδονται ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου τα οποία διαπραγματευόμενα με διεθνή τραπεζικά κεφάλαια εξάγονται με την ταυτόχρονη εισαγωγή…ΔΑΝΕΙΩΝ. Όσο είδατε εσείς έργα με τα χρήματα του ΦΠΑ άλλο τόσο είδα και εγώ. Τα περισσότερα έργα που γίνονται είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και καμία σχέση δεν έχουν με την φορολογία. Στην ουσία ο ΦΠΑ είναι μηχανισμός επιπλέον υποδούλωσης και εξάρτησης από τον καταναλωτισμό.Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΦΠΑ πάντα θα αυξάνεται. Ο ρυθμός αύξησης του ΦΠΑ δεν αποφασίζεται από εμάς αλλά από το διεθνές τραπεζικό σύστημα.

Τι πρέπει να κάνουμε;

Η μια ιδεολογία μας λέει να απελευθερώνουμε διαρκώς την οικονομία δηλαδή να ταΐζουμε το σύστημα, να πουλήσουμε τον πραγματικό μας πλούτο και να καταλήξουμε δούλοι μιας παγκόσμιας κυβέρνησης χωρίς να έχουμε ατομική ιδιοκτησία, αφού σε βάθος χρόνου όλα θα γίνουν υποθήκες στο βωμό της κατανάλωσης.

Η άλλη ιδεολογία είναι ακόμη πιο βιαστική. Θέλει την ατομική ιδιοκτησία από την αρχή ανύπαρκτη, έχει διεθνιστική άποψη, καταργεί τα σύνορα και τις εθνικές συνειδήσεις και θέτει τον άνθρωπο εξαρχής υπόδουλο της νέας τάξης. Και οι δύο ιδεολογίες είναι νεοταξικές αλλά με διαφορετικές αφετηρίες.

Η δική μου άποψη είναι η επιστροφή στον Ελληνισμό, την αυτάρκεια και την Εθνική αξιοπρέπεια. Στο μηδέν άγαν και το μέτρον άριστον. Ούτως η άλλος η ζωή είναι δύσκολη, ας την απολαύσουμε τουλάχιστον Ελληνικά και όταν έρθει η ώρα να φύγουμε από τη ζωή, να έχουμε έναν λόγο να είμαστε υπερήφανοι. Εμπιστοσύνη στα Ελληνικά προϊόντα, τις αμιγώς Ελληνικές επιχειρήσεις και την Ελληνική κουλτούρα. Μπορούμε και χωρίς δανεικά, μπορούμε και χωρίς 5 DVD, 3 υπολογιστές, 5 τηλεοράσεις, 2 παιχνιδομηχανές, 3 αυτοκίνητα, 12 τζιν και 25 καπέλα nike.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...