Μια νέα θρησκεία από το μικρόκοσμο;

Posted: 17 Φεβρουαρίου, 2010 in Νέα Τάξη Πραγμάτων

Τι θα λέγαμε αλήθεια αν κάποιος μας έλεγε ότι το AIDS είναι ψέμα;
Θα μπορούσαμε να τον πιστέψουμε ή θα τον βγάζαμε τρελό;

Από το 1984 μέχρι και σήμερα, οι ζωές των ανθρώπων από 15 έως 60 ετών έχουν προσαρμοστεί πάνω στο δεδομένο ότι υπάρχει το AIDS και ότι κινδυνεύουμε από αυτό.
Υπάρχει όμως αλήθεια το AIDS ή είναι ένα εφεύρημα των διαβόητων επιστημονικών κύκλων που με την εξουσία της φαρμακολογία και το ιερατείο της ιατρικής έχουν τοποθετήσει στις ψυχές των ανθρώπων έναν φόβο απέναντι στο μικροσκοπικό αόρατο και απέναντι ακόμη και στην ίδια την ωραιότερη και ιερότερη στιγμή της φύσης;  Πόσοι και πόσοι άνθρωποι δεν απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα λόγω αυτής της αλλαγής στον τρόπο ζωής; Πόσες αλλαγές δεν επέφερε το AIDS στην κοινωνικότητα μας;

 • Υπάρχει όντως αυτός ο νέος μικροσκοπικός Θεός ή είναι ένα ακόμη κόλπο ελέγχου και χειραγώγησης των ανθρώπων προκειμένου να αγοράζει κεριά και θυμιάματα (προφυλακτικά και φάρμακα) για την ιερή τελετουργία της συνουσίας;
 • Έχουμε δει κάποιον να πεθαίνει από AIDS ή είμαστε θύματα των ΜΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης);
 • Οι ασθενείς πεθαίνουν από AIDS ή από τα δηλητήρια που ονόμασαν φάρμακα;
 • Μήπως έχει στηθεί μια τεράστια επιχείρηση που με πρόσχημα το AIDS κάνει πειραματισμούς σε εκατομμύρια αθώους ανθρώπους στην Αφρική και όχι μόνο;
 • Μήπως έχουν σκοπό να μας ευνουχίσουν ώστε η μοναδική μέθοδος γονιμοποίησης να γίνει η τεχνητή, με επιλεγμένα γονίδια;
 • Μήπως ήταν απλά μια πρώτη μέτρηση ισχύος της προπαγάνδας των ΜΜΜΕ ώστε μελετώντας τους φόβους μας να ετοιμάσουν την νέα παγκόσμια θρησκεία της παγκόσμιας διακυβέρνησης; Ένας τρόπος ενίσχυσης του Π.Ο.Υ. ώστε σε συνδυασμό με τον Ο.Η.Ε., το Ν.Α.Τ.Ο, το Δ.Ν.Τ. και το διεθνές δικαστήριο να γίνει όλος ο κόσμος μια γειτονιά; Εξάλλου με κάθε παγκόσμια είδηση καθιερώνουν και κάτι νέο.
  1. Με τους δίδυμους πύργους προώθησαν την παγκόσμια παρακολούθηση με κάμερες
  2. Με τα ηλίθια παγκόσμια τηλεπαιχνίδια τους τύπου big borhter,  μελέτησαν τις αντιδράσεις των εσώκλειστων σε κλουβιά ανθρώπων και μας εξοικείωσαν με τις κάμερες.
  3. Με την νέα γρίπη εγκατέστησαν θερμικές κάμερες σε όλους τους επιβατικούς σταθμούς.
  4. Με τους πολέμους δημιούργησαν κύματα μετανάστευσης ώστε να διαλύσουν τις εθνικές κοινωνίες.
  5. Τι έχει άλλο σειρά;

Δε θα πάρουμε θέση επί του θέματος, σκοπός του blog δεν είναι να αποδεικνύει αλλά να προβληματίζει. Σκοπός του άρθρου είναι να ενισχύσει το συλλογισμό του κεφαλαίου Θρησκεία και νέα τάξη πραγμάτων αλλά αναρτάται και ξεχωριστά λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος.

Αν ο ιστορικός του μέλλοντος ανακαλύψει ότι έχουμε πέσει θύματα παραπληροφόρησης, θα είμαστε η πιο βιασμένη γενιά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν τελικά δεν υπάρχει AIDS ακόμη και αν αυτό αποδειχθεί, θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναβρούμε τον φυσιολογικό μας ρυθμό. Οι θρησκείες δεν πέφτουν από την μία στιγμή στην άλλη, είτε πρόκειται για θρησκείες 30 ετών είτε για θρησκείες 3.000 ετών.

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει μηχανισμός που παίζει με τις ψυχές και τις ζωές μας είτε επενδύοντας σε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσει, είτε για να διασκεδάσει. Ειλικρινά δε γνωρίζω ποιο από τα δύο είναι χειρότερο.
Το σίγουρο είναι ότι ο Χίτλερ δεν έχασε, η ευγονική απλά άλλαξε κέντρο εξουσίας.


Advertisements
σχόλια
 1. Ὁ/ἡ Nikiforos γράφει:

  POLY ENDIAFERONTA KAI SYNARPASTIKA KEIMENA, KAI TA DIABAZO MA MEGALO ENDIAFERON

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...